Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od sportman333 · Napisano
Danes naredil redni servis na 195.000km in dal poleg rednih zadev majstru še luči spolirati, in sem več kot zadovoljen, zgledajo kot nove 👍, avto je pa tako vreden par k € več, cccc null -
Sicer je vmes že enih 10 novih strani, ampak očitno ima Mazda kar drago olje na uradnih servisih (kar sem gledal račun od Alex-a 21,90€), meni so danes na uradnem H servisu olje prodali po 12,50€/liter (shell 5w.30).... -
Od Mraušk Mčk · Napisano
"Jo dela", ne pa "se dela". Tole ne paše v rubriko pohvalite se, ampak v rubriko pohvalite svojo ženo -
tudi na forumu se je začel predvolilni boj :), @Tilen5 imaš kokice ? (veliko porcijo) -
Ne,samo trdim,da bodo šli še naprej...ne bo se še končalo...sem napisal,kaj je cilj...pa niti ne konkretno zapor...ni važno,čeprav je obsodba v njihovih očeh najelegantnejša ....kao,nečesa je že kriv,"podpiše" sodišče",oni pa imajo "čiste roke". Pa niso tukaj važni levi volilci,ker v njihovih očeh je kriv tudi brez dokazov...gre za ostale...preberi,kar si v drugem odstavku napisal!!!...ni važno-že sum je dovolj....ali pa,da se pišeš Janša... Skratka moje mnenje je,da ne bodo nehali...bilokaj si bodo izmislili,samo,da je kakorkoli onemogočen,in,da si zagotovijo oblast.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)