Z M A J Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Precej zanimiva dirka, s popolnim zaklju?kom. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Sem vmes raje ?el mal?ek po?etkat-lufat par km-jev. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 1. maj, 2014 Prijavi Napisano 1. maj, 2014 20 let nazaj nas je zapustil verjetno najbolj nadarjen voznik F1. Citiraj
Z M A J Napisano 11. maj, 2014 Prijavi Napisano 11. maj, 2014 Moj adut je odigral eno rundo igre 4 v vrsto! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 8. junij, 2014 Prijavi Napisano 8. junij, 2014 Zgodilo se je konkretno presene?enje in prvi? v 2014 ni zmagal Mercedes, no sicer pa je kripa ?e 2. letos krepnila Hamiltonu, mogo?e bo tudi Rosberg kmalu na vrsti za defekt. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 8. junij, 2014 Prijavi Napisano 8. junij, 2014 Stari to bomo ?e vidli...he he lp ale? Citiraj
Boss Napisano 8. junij, 2014 Prijavi Napisano 8. junij, 2014 ufff, a tole sranje sploh ?e kdo gleda? :ne vem: Citiraj
jures Napisano 8. junij, 2014 Prijavi Napisano 8. junij, 2014 ufff, a tole sranje sploh ?e kdo gleda? :ne vem:V?asih, beri ?asi Senne, Schumija in Mike sem bil ?iv?en ?e nisem gledal, danes sem pa spal na pla?i....samo ?e za motogp ?iv?en 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 9. junij, 2014 Prijavi Napisano 9. junij, 2014 Jaz sploh ne vem ve? da je, niti kdaj je... in to po 30 letih aktivnega spremljanja dirk F1 (skoraj vsako sem videl po TV, ene par pa celo v ?ivo) mi je zdaj tako vseeno kot ?e nikoli... dobr so uni?ili zadevo gledalcem. ?e sem lani ?e nekako pogojno bil zadovoljen je letos ?iva katastrofa in ?e bodo takole rinili z glavo skozi zid lahko to pomeni tudi konec F1 oziroma vsaj v takem formatu kot jo poznamo. Citiraj
Deeyan Napisano 9. junij, 2014 Prijavi Napisano 9. junij, 2014 za F1 men dejansko ?edalje bolj dol visi, sploh ni ve? tistega kar je blo, ?ist brezvezn dolg?as je ratu 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 9. junij, 2014 Prijavi Napisano 9. junij, 2014 A zdej ?akate kak?no pohvalo ker je ne gledate ve?, al kako? V?eri?na dirka je bla pa 10/10, za vse tiste, k niste vedeli da je na sporedu Citiraj
jures Napisano 9. junij, 2014 Prijavi Napisano 9. junij, 2014 A zdej ?akate kak?no pohvalo ker je ne gledate ve?, al kako? V?eri?na dirka je bla pa 10/10, za vse tiste, k niste vedeli da je na sporedu Priden si ker si gledal, kar tako naprej. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 9. junij, 2014 Prijavi Napisano 9. junij, 2014 Priden si ker si gledal, kar tako naprej. Hvala Da pa to od Juresa dobim, pa tut neki pomen... Citiraj
jures Napisano 9. junij, 2014 Prijavi Napisano 9. junij, 2014 Hvala Da pa to od Juresa dobim, pa tut neki pomen...nisem tle da prcam, sem da sodelujem 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 9. junij, 2014 Prijavi Napisano 9. junij, 2014 nisem tle da prcam, sem da sodelujem Ti ?ist verjamem Citiraj
iMazda Napisano 12. junij, 2014 Prijavi Napisano 12. junij, 2014 Imam tudi svoje mnenje o sodobni F1....a ocitno (predvidevam) mlajsi letniki ne dopuscajo mnenj drugih. Citiraj
g.Wankel Napisano 12. junij, 2014 Prijavi Napisano 12. junij, 2014 Sploh ne...tut men trenutno stanje ni v?e?. Osebno so mi bila devetdeseta bolj v?e? Citiraj
Z M A J Napisano 12. junij, 2014 Prijavi Napisano 12. junij, 2014 Jaz bi si pa z veseljem ogledal kak?no dirko iz sredine in konca 80-ih, kjer so se ruvali; Lauda, Prost, Piquet, Mansell in Senna. Takrat je bilo pravo dirkanje, zdaj pa vse skupaj ?e deluje kot neka ekolo?ka dirka, ne pa kraljica moto?porta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 2. julij, 2014 Prijavi Napisano 2. julij, 2014 Se monzo bo vzel!!!In potem se pritozuje da pada priljubljenost....na tradicijo se pozvizga. F1 je rojena v EU pa se pozvizga na to Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 2. julij, 2014 Prijavi Napisano 2. julij, 2014 when money talks bullshit walks in to?no to je dana?nja F1... ?al Citiraj
g.Wankel Napisano 2. julij, 2014 Prijavi Napisano 2. julij, 2014 Ne bo je vzel. Ne upa. So pa Ferrari&Tifozi mal ve? od njega...je pa takti?ka igra da se Monza malo ustra?i, pa povi?a pristojbino. Vmes bo pa ?e reku da bo prestavil Italijansko dirko v Rim, pa? njegove ustra?evalne metode. Isto je blo v Angliji, ko je rekel da bo prestavil dirko spet na Donnington, zato so se v Silverstonu zganili in posodobili stezo da majo lahko ?e par let dirko, dokler ne bo spet za?el jamrat. In dirkali??e v Silverstonu so totalno zje*ali...upam da ne bo ista zgodba ?e v Monzi... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 27. julij, 2014 Prijavi Napisano 27. julij, 2014 Vseskozi sem navijal za Riciardoja Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 27. julij, 2014 Prijavi Napisano 27. julij, 2014 Zanimiva dirka in nepri?akovan razplet, Rikardo je pa simpati?en poba, se stalno smeje, tak veseljak se mi zdi in privo??im zmago! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 27. julij, 2014 Prijavi Napisano 27. julij, 2014 To je prava F1 danes... LP Ale? ? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 31. julij, 2014 Prijavi Napisano 31. julij, 2014 Aciju pa takih naslednjih 8 dirk ne bi bilo preve? v?e?; http://www.roadandtrack.com/go/news/wikipedia-user-makes-lewis-hamilton-2014-f1-champion?src=soc_fcbks Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.