Gelipter Napisano 1. avgust, 2014 Prijavi Napisano 1. avgust, 2014 Ej zmaj pustimo se presenetit....he he lp ale? Citiraj
jures Napisano 20. september, 2014 Prijavi Napisano 20. september, 2014 Prvic letos gledam kvalifikacije ker me je prikoval na postlo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 21. september, 2014 Prijavi Napisano 21. september, 2014 Dans bo sode? po kvalifikacijskih ?asih precej zanimiva dirka, saj so popolnoma na kupu. Bomo videli ?ez 2 urci. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 21. september, 2014 Prijavi Napisano 21. september, 2014 Ej bo precej zanimivo...he he lp ale? Citiraj
jures Napisano 21. september, 2014 Prijavi Napisano 21. september, 2014 Noro zanimiva dirka......sem dal ze film gor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 21. september, 2014 Prijavi Napisano 21. september, 2014 Noro zanimiva dirka......sem dal ze film gorNapaka! Bilo je precej zanimivo, pogre?al sem le Rosberga, ki bi osvojil 2.mesto. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 21. september, 2014 Prijavi Napisano 21. september, 2014 to je pa to ker imajo playstation namesto volana Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
marko91 Napisano 21. september, 2014 Prijavi Napisano 21. september, 2014 In kje ste vi dons vidl kaj zanimivega? Razen da rabjo stari fotri tretino dirke da en spojler poberejo?? Beda do amena Citiraj
Slivka Napisano 21. september, 2014 Prijavi Napisano 21. september, 2014 No, zanimiv je bil ?e start kroga za ogrevanje, ko je druga pozicija ob?i?ala in so ga rinili v boks... In tako naprej. Nekaj prehitevanj je bilo kar zanimivo tesnih, nekaj prehitevanj zanimivo napetih... Citiraj
jures Napisano 21. september, 2014 Prijavi Napisano 21. september, 2014 Men se tudi ni zdelo karkoli zanimivega, se posebej ko so VSAKO slivkino prehitevanje takoj kaznovali... Kje so tisti casi ko so se prehiteval kolo ob kolo, pa se skloftal ob cesti ko so tam koncal....zdaj ga pa v spegelj grdo pogleda pa kazen. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
theBill Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Men se tudi ni zdelo karkoli zanimivega, se posebej ko so VSAKO slivkino prehitevanje takoj kaznovali... Kje so tisti casi ko so se prehiteval kolo ob kolo, pa se skloftal ob cesti ko so tam koncal....zdaj ga pa v spegelj grdo pogleda pa kazen. Na tej stezi teh ?asov itak nikoli ni bilo. V?eraj je bilo za to stezo res ogromno prehitevanj, tudi izven DRS con, steza je pa itak zrela za umik iz koledarja F1. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
jures Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Mah zame je to bleda senca f1 na katero smo se v zivo hidili. Je bil bolj oz noro zanimiv fuzbal vceraj, ko je MANUN od 3:1 popusil 3:5... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 Mah zame je to bleda senca f1 na katero smo se v zivo hidili.Ja, ?al... Citiraj
Z M A J Napisano 4. oktober, 2014 Prijavi Napisano 4. oktober, 2014 O?itno bo pri?lo do nekaterih sprememb v mo?tvih: http://www.rtvslo.si/sport/formula-1/slovo-prvega-rdecega-bika-vettel-verjetno-k-ferrariju/347912 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 5. oktober, 2014 Prijavi Napisano 5. oktober, 2014 Sva?ta! Upam da bo z Julesom vse uredu Citiraj
Z M A J Napisano 5. oktober, 2014 Prijavi Napisano 5. oktober, 2014 Sva?ta! Upam da bo z Julesom vse uredu Temu kar se je njemu zgodilo, se lahko re?e nesre?a v nesre?i in splet totalno klin?evih okoli??in, na meji mo?nega. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 http://youtu.be/v62763_d2HE Tole je bila giljotina. Head in first Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 ahhh divjaki! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Bernie gnoj ima o?itno pravice tudi za posnetke na F1, ki jih posnamejo gledalci. Vse, da bi pometli pod preprogo, da ni bilo vse OK?Sicer pa, tule zaenkrat posnetek ?e dela. Opozorilo, posnetek je kar nasilen:https://www.facebook.com/video.php?v=10152812344359432 Citiraj
Slivka Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Meni ne dovoli ogleda, ampak mi napi?e: "Va?a povezava ni zasebnaNapadalci morda posku?ajo ukrasti va?e podatke s spletnega mestawww.facebook.com (na primer gesla, sporo?ila ali kreditne kartice)." Citiraj
g.Wankel Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Ne morem verjet da je na FBju ?e 3 dni stran ''RIP Jules Bianchi''. Pa ?e 3x sm jo prijavu, pa ?e kar nabira lajke. ?e 700 lajkov. Folk je usekan. Citiraj
Boss Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 ojej... 600kg formula v 12 tonski bager pa ga premakne za cel meter....grozljivo. Citiraj
Z M A J Napisano 12. oktober, 2014 Prijavi Napisano 12. oktober, 2014 Dans je za moj okus spet precej bolj kot Hamilton, blestel kar Ali?i? s svojimi komentarji, pa zlasti ko ?e vedno ne lo?i Vettla in Ricciarda (s tem, da ima zagotovo neke pripomo?ke glede na navadne TV gledalce, pa je ?e nam POPOLNOMA jasno kdo je spredaj in da ni pri?lo do prehitevanja). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Shrek Napisano 12. oktober, 2014 Prijavi Napisano 12. oktober, 2014 Je pa fino tega bizgeca poslu?at, ?e ti je spremljanje oziroma gledanje formule postranska dejavnost...sem nekaj pr?kal v jedilnici, pa v dnevni mel televizijo pri?gano...pa se zasli?i uuuuuuuu, pa mal pogledam, kaj se je naredilo...pa spet uuuuuuuuu... Citiraj
Z M A J Napisano 12. oktober, 2014 Prijavi Napisano 12. oktober, 2014 Zvoke spu??a kot da smo v bli?ini kak?nega vol?jega brloga. Jaz pa ?akam kdaj bo Bottas prvi? zmagal, ker mu o?itno se ?isto malo manjka do najvi?je stopni?ke, no niti ne njemu, prej dirkalniku. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.