Nejc1986 Napisano 17. april, 2018 Prijavi Napisano 17. april, 2018 http://f1.avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=33083 :/ Citiraj
Boss Napisano 20. april, 2018 Prijavi Napisano 20. april, 2018 Samo tale video pogledam in vem zakaj sem v?asih u?ival v F1 3 Citiraj
koroska18 Napisano 20. april, 2018 Prijavi Napisano 20. april, 2018 Evo 1.5 turbo motorji kot danes samo brez elektro motorjev Ne mor? verjet , noro 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 29. april, 2018 Prijavi Napisano 29. april, 2018 Tole ratuje cedalje bolj zanimivo... Seveda mi je zal, da je skoraj gotova zmaga Vettla splavala po vodi in to ob zmagi Lewisa... Mislim, da se Seb ornk tolce po glavi zaradi tistega napada na Bottasa, sploh ko je videl, da je le-ta odstopil. Ampak kar se tice trcenja Max-Daniel... ne prenasam Maxa,ampak a sem edini, ki vidi vsaj deljeno krivdo,ce ne ze bolj na strani Riciarda? Max pa? ni toliko cikcakal , da bi to smelo presenetiti Daniela, Daniel pa tudi kot da se nebi mogel odlociti kje bi ?el mimo... in ce ju ?aka ovinek,je logicno,da bo treba zavirati in ni se mi zdelo, da je Max kaj provociral s kakim prezgodnjim zaviranjem... Mislim, da so vsi trije na stopnickah lahko zelo zelo zadovoljni z razpletom. Citiraj
FuManchu Napisano 29. april, 2018 Prijavi Napisano 29. april, 2018 Riccardo je dal Maxu samo lekcijo, da bo vedel za drugi? 2 Citiraj
Boss Napisano 29. april, 2018 Prijavi Napisano 29. april, 2018 Kakor jaz vem, ne sme? 2x spremeniti smer pri branjenju pozicije v coni zaviranja... torej kdo je potem tukaj kriv. Zapiral je pa notrnajo linijo, ?eprav je idealna zunanja. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 6. maj, 2018 Prijavi Napisano 6. maj, 2018 Bravo Alonso http://www.skysports.com/f1/news/12433/11360768/fernando-alonso-wins-on-wec-debut-with-toyota-at-spa 1 Citiraj
Z M A J Napisano 12. maj, 2018 Prijavi Napisano 12. maj, 2018 V?asih so rekli, da ?ele Evropa poka?e prave vrednosti dirkalnikov. Gremo srebrni! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. maj, 2018 Prijavi Napisano 12. maj, 2018 V?asih so rekli, da ?ele Evropa poka?e prave vrednosti dirkalnikov. Gremo srebrni! Sem prav ?el gledat razliko v ?asih, saj sem na osnovi tvojga posta mislil, da je konkurenco oplaknil vsaj za sekundo. Razlika je pa v dobri desetinki, kar pomeni en malce narobe odpeljan ovinek. Citiraj
Z M A J Napisano 13. maj, 2018 Prijavi Napisano 13. maj, 2018 Sem prav ?el gledat razliko v ?asih, saj sem na osnovi tvojga posta mislil, da je konkurenco oplaknil vsaj za sekundo. Razlika je pa v dobri desetinki, kar pomeni en malce narobe odpeljan ovinek.Ker nisem jasnoviden, ?al nisem mogel vedeti kak?no bodo izidi kvalifikacij, je pa vsaj za oba 1.startna vrsta in bo tesna dirka, pa tudi pobesneli Max je nevaren zadaj Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 13. maj, 2018 Prijavi Napisano 13. maj, 2018 Zdaj sem sel se jaz pogledat...1,7 sekunde med prvimi 10. Vse sem zvedel, zmaga rdecih ali srebrnih v normalnih pogojih. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano 13. maj, 2018 Prijavi Napisano 13. maj, 2018 Neki je tudi pireli brkljal z gumami na pro?njo srebrnih,.. baje gredo spet na origi spec naslednjo dirko Citiraj
FuManchu Napisano 13. maj, 2018 Prijavi Napisano 13. maj, 2018 Zanimiva dirka bo. ?e kar ?utim na vodi:-D 1 Citiraj
Z M A J Napisano 13. maj, 2018 Prijavi Napisano 13. maj, 2018 Se malo in dirka PS; a v domovini ?e imate tale 44 strup? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano 13. maj, 2018 Prijavi Napisano 13. maj, 2018 Tudi jaz ne konzumiram energijskih napitkov. Citiraj
Z M A J Napisano 13. maj, 2018 Prijavi Napisano 13. maj, 2018 Razplet uredu, dirka pa dokaj zanimiva 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 13. maj, 2018 Prijavi Napisano 13. maj, 2018 Zanimiva? Nisem gledal, samo kam to pelje? Zmagovalec ima skorajda pol minute fore, sesti ima krog zaostanka, dva med 10 pa dva kroga zaostanka, pa se SC je bil... 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 13. maj, 2018 Prijavi Napisano 13. maj, 2018 Mercedes zajoka, Pirelli zamenja pnevmatike in pridemo spet nazaj na dolgo?asne dirke. Gume bi morale biti iste razli?ice do konca sezone, ne da ko nekomu ne gre Pirelli sko?i kot ku?a.Zame je ta zmaga vredna = 0 p.s.: Tudi jaz nisem gledal, ker sem to?no vedel kaj bo. 2 Citiraj
Z M A J Napisano 14. maj, 2018 Prijavi Napisano 14. maj, 2018 Rajko ostaja strelovod oz.magnet za smolo Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.