jures Napisano 14. april, 2019 Prijavi Napisano 14. april, 2019 Hamilton je bil ze marca prvak. Noro eno prehitevanje med vodilnimi (se to med ferrarijema) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 14. april, 2019 Prijavi Napisano 14. april, 2019 Ferrari je sam sebi najve?ji sovra?nik... Citiraj
Z M A J Napisano 14. april, 2019 Prijavi Napisano 14. april, 2019 Hamilton je bil ze marca prvak. Noro eno prehitevanje med vodilnimi (se to med ferrarijema)Zakaj si tako ?rnogled? 75.zmaga Hamiltona, ?estitke! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 14. april, 2019 Prijavi Napisano 14. april, 2019 Zmaj,letos pa ne upam staviti za kebab na Vettla , haha 1 Citiraj
Alex Napisano 14. april, 2019 Prijavi Napisano 14. april, 2019 Danes sem pomotoma preklopil na tv 3 in malo gledal to vo?njo formul okrog.Hm...komaj ?akam dirko moto GP. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 14. april, 2019 Prijavi Napisano 14. april, 2019 Zmaj,letos pa ne upam staviti za kebab na Vettla , hahaV tvojem primeru raje svetujem na Lklera Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 14. april, 2019 Prijavi Napisano 14. april, 2019 Zakaj si tako ?rnogled? 75.zmaga Hamiltona, ?estitke! Ne vem ce sem crnogled, prej realisti?en. Ni ?ans sa drug zraven pride Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 26. april, 2019 Prijavi Napisano 26. april, 2019 Ta wikend bo na sporedu najzanimivejse prizorisce zadnjih dveh let! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 26. april, 2019 Prijavi Napisano 26. april, 2019 Ja res ej zanimivo najprej pokrov kanala u luft ,.. pol pa se ?e tovornjak z dvigalom zabije u most haha 2 Citiraj
Alex Napisano 27. april, 2019 Prijavi Napisano 27. april, 2019 Za vse, ki spremljate F1, je od danes naprej mo?nost gledanja dirk, oziroma hitre vo?nje v krogih po pisti, v 4K resoluciji v ?ivo...aja,to je mo?no samo na T2, kdor je njihov naro?nik in ima seveda ustrezen televizor in pravega aminota in ga seveda to zanima.Jaz vse to imam a na ?alost ve? ne spremljam teh njihovih dogodiv??in in vratolomnih prehitevanj. ?koda, ker niso izbrali raje pravih dirk Moto GP.Upam,da pride v kratkem tudi to na vrsto. Citiraj
Tilen5 Napisano 27. april, 2019 Prijavi Napisano 27. april, 2019 Jaz gledam prek acestrema ker so mi angle?ki komentatorji veliko bolj?i. Citiraj
Tilen5 Napisano 27. april, 2019 Prijavi Napisano 27. april, 2019 Jaz sem kar zapru kvalifikacije Citiraj
Slivka Napisano 27. april, 2019 Prijavi Napisano 27. april, 2019 Mislim, da so fantje danes malo zgre?ili. Pri nas za podiranje zidov uporabljamo buldo?erje... 1 Citiraj
jures Napisano 27. april, 2019 Prijavi Napisano 27. april, 2019 Pierre Gasly je bil diskvalificiran, saj so komisarji Mednarodne avtomobilisti?ne zveze po dirki ugotovili, da je njegov red bull presegel najvi?jo dovoljeno mejo pretoka goriva. Dirko bo za?el iz boksov.Antonio Giovinazzi je zaradi tretje leto?nje zamenjave kontrolne elektronike v pogonskem sklopu prejel deset mest pribitka.HA HA HA HA HA HA HA HA, in to v 'najelitnej?em' razredu.....?e en dokaz ve? da so dirkslniki omejeni na vseh podro?jih, se pravi da bi en torro rosso lahko stresel mercedesa oziroma lahko konkuriral na vrhu, ?e bi jih pustili razviti dirkalnik in pustiti dirkati..................katastrofa 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 27. april, 2019 Prijavi Napisano 27. april, 2019 Pierre Gasly je bil diskvalificiran, saj so komisarji Mednarodne avtomobilisti?ne zveze po dirki ugotovili, da je njegov red bull presegel najvi?jo dovoljeno mejo pretoka goriva. Dirko bo za?el iz boksov.Antonio Giovinazzi je zaradi tretje leto?nje zamenjave kontrolne elektronike v pogonskem sklopu prejel deset mest pribitka.HA HA HA HA HA HA HA HA, in to v 'najelitnej?em' razredu.....?e en dokaz ve? da so dirkslniki omejeni na vseh podro?jih, se pravi da bi en torro rosso lahko stresel mercedesa oziroma lahko konkuriral na vrhu, ?e bi jih pustili razviti dirkalnik in pustiti dirkati..................katastrofaZato pa ne spremljam ve? teh komediantov, ker ni nobene resnosti oz dirkanja ve?. 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 28. april, 2019 Prijavi Napisano 28. april, 2019 Napoved za danes? HAM, BOT, VER. Ampak... Tale oddaja pred dirko.... A se hecajo Al dejansko tekmujejo kdo bolj bebavo izpade? Citiraj
Z M A J Napisano 28. april, 2019 Prijavi Napisano 28. april, 2019 Zaenkrat zelo zanimiva dirka, pa ?e ni bilo varnostnega avtomobila na stezi 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 28. april, 2019 Prijavi Napisano 28. april, 2019 Da vidimo Ferrarijevo taktiko zdaj 1 Citiraj
Z M A J Napisano 28. april, 2019 Prijavi Napisano 28. april, 2019 Da vidimo Ferrarijevo taktiko zdajLklera so spet precej zavozili, ?eprav izpade kot da se je dobro odrezal glede na ?tartno pozicijo. Mercedesa sta se pa konkretno udarila na koncu in kar te?ko verjamem, da je Bottas zmagal. Sicer pa ?e 4.dvojna zmaga, neverjetno. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 28. april, 2019 Prijavi Napisano 28. april, 2019 Lklera so spet precej zavozili, ?eprav izpade kot da se je dobro odrezal glede na ?tartno pozicijo. Ja,pa? stavijo na Vettla. Na nekoga morajo. Bolje to, kot da si med seboj odzirata to?ke. Sicer pa po svoje, kot Lewis hater, zadovoljen z razpletom... Citiraj
jures Napisano 3. maj, 2019 Prijavi Napisano 3. maj, 2019 Kdor ne pozna te igre, je premlad.... https://youtu.be/VH__ou28x8M 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 3. maj, 2019 Prijavi Napisano 3. maj, 2019 Kdor ne pozna te igre, je premlad.... Uf,kok sem jaz tega preigral... Iz katerega leta je to?1994 sezona? Citiraj
LabiGT Napisano 3. maj, 2019 Prijavi Napisano 3. maj, 2019 Jaz jo se igram. St 27 itak 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 3. maj, 2019 Prijavi Napisano 3. maj, 2019 Jaz sem malo pozabil nanjo, pa sem jo spet nasel...Uf,kok sem jaz tega preigral... Iz katerega leta je to?1994 sezona?Leto po tragicnem 94 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 3. maj, 2019 Prijavi Napisano 3. maj, 2019 Igra je prisla ven leta 95, ampak je pa na sezono 94 spisana (se pravi noter je taprava imola) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.