Tilen5 Napisano 25. maj, 2019 Prijavi Napisano 25. maj, 2019 Kolk se mi smili leclerc,.. ferrari nima pojma kaj delajo 1 Citiraj
Z M A J Napisano 26. maj, 2019 Prijavi Napisano 26. maj, 2019 Fetl prekinil zaporedna dvojna zmagoslavja Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 26. maj, 2019 Prijavi Napisano 26. maj, 2019 Fetl prekinil zaporedna dvojna zmagoslavja Misli? verstapen.....(vettel ni naredil ni?) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 26. maj, 2019 Prijavi Napisano 26. maj, 2019 Misli? verstapen.....(vettel ni naredil ni?)Sem tudi sam hotel to napisati... Ferrari je ena sama bedna ?alost letos.... Max pa itak s5 rine z glavo skozi zid.... Citiraj
jures Napisano 26. maj, 2019 Prijavi Napisano 26. maj, 2019 Udarec v botassa je dal vettlu 3 oz 2. Mesto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 26. maj, 2019 Prijavi Napisano 26. maj, 2019 Udarec v botassa je dal vettlu 3 oz 2. MestoRes je. In par krogov pred koncem je skoraj Lewisa spravil ven,ko je rinil z glavo skozi zid in ga zadel v feltno. 1 Citiraj
jures Napisano 26. maj, 2019 Prijavi Napisano 26. maj, 2019 Ampak to je monako. A bi raje videl da se celi dirko samo v krogu vrtijo? Kar mamrec so se - razen dveh maxovih manevrov Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 26. maj, 2019 Prijavi Napisano 26. maj, 2019 Ni formula ampak sem vikend frej v Ostravi in cehi so ravno izgubili bron....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Sicer malo verjetno, ampak Hamilton lahko po zmagah ?e letos prehiti trenutno najuspe?nej?ega, ki jih je zmogel/zmagal 91. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Pa mi nisi marca verjel ko sem ti rekel da je ze prvak.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Ma ni, lahko ?e ra?unamo na Bottasa, da mu bo zagrenil in sam celo ra?unam, da se tarde?i krepko prebudijo v nekaj dirkah. Bomo videli, jaz sem optimist. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Poglej razliko v tockah pri mostvih po le nekaj dirkah tromestna cifra Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 8. junij, 2019 Prijavi Napisano 8. junij, 2019 Ju3 prva leto?nja zmaga Tarde?ih, mogo?e celo dvojna? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 9. junij, 2019 Prijavi Napisano 9. junij, 2019 Ce najdejontaktiko ki omogoca da se ne ustavijo v boksu Vettel bo sigurno zrtev zida prvakov, Leclerc bo pa 4x v boksu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 9. junij, 2019 Prijavi Napisano 9. junij, 2019 Je bilo zelo lepo videt Vettla totalno evfori?nega po osvojitvi najbolj?ega ?tartnega mesta. Morda pa sezona vendarle ?e postane zanimiva. No in seveda Rikardu bi zeeelo privo??il kak?en spodbuden rezultat, to bi mu potem zelo odleglo za naprej, temu mr. Simpatikusu. @JureS, samo da Ferrari ?t. 16 med dirko pomotoma ne zavije v kak?en trgovski center LECLERC. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 9. junij, 2019 Prijavi Napisano 9. junij, 2019 Ju3 prva leto?nja zmaga Tarde?ih, mogo?e celo dvojna? Nikol. Race pace je pri Mercedesu bolj?i. Edino kar bo Ferrari danes re?evalo je hitrost in mo? na dolgi ravnini. Citiraj
Z M A J Napisano 9. junij, 2019 Prijavi Napisano 9. junij, 2019 Mogo?e pa danes uspe zmagati Leclerju (mu privo??im, da ne bo pomote). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 9. junij, 2019 Prijavi Napisano 9. junij, 2019 Me vse mine ko vidim te 3 klovne v oddaji pred dirko... Citiraj
jures Napisano 9. junij, 2019 Prijavi Napisano 9. junij, 2019 Ni bil zid, je bla pa trava...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 ?e ne bi HAM zelo zrelo odreagiral, bi imeli ponovitev Adelaide 1994 (zadnje dirke), kjer sta bila v vlogi prav njuna rojaka. V?eraj bi Fetl lahko po?akal in na ravnini ?vizzzzzz Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 Zrelo odreagiral? Rinu ga je tja, kjer ni bilo prostora. Ni to Rihanna Citiraj
Nejc1986 Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Ceprav sem strasten ferrari navijac in hamiltona res ne morem videti, je tukaj vettel res zasral. Naredil je napako (ne prvic , da je klonil pod pritiskom), in te izgovori, da se ni mogel drugace vrniti... bullshit. Vedel je , da je HAM za njim in dejansko je zgolj s tem manevrom zapiranja ohranil mesto; ham je namrec moral konkretno zavreti. Zame je kazen upravicena, vprasanje pa koliko je bila smiselna; v casu ko vse manj ljudi spremlja ta sport in ko imamo na vecini dirk totalno dominanco mercedesa (da ne recem HAM), takole ubiti dvoboj dveh svetovnih prvakov... bedno. Minus za Seba; ko so mu povedali za kazen je spet jamral , namesto , da bi stisnil tistih par krogov in vsaj probal privoziti ?e 1,5s prednosti. Plus za Seba; prestavljanje tabel na koncu... hocemo dirkace z karakterji in ne popeglanih punck... koncno nekdo, ki da nekaj od sebe.. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Na katerih dirkah (z dolgimi ravninami in visoko kon?no hitrostjo) lahko ?e pri?akujemo, da bodo Rde?i najihtrej?i? Verjetno SPA, Monza in mogo?e Zeltweg, ali ?e kje? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 11. junij, 2019 Prijavi Napisano 11. junij, 2019 Na katerih dirkah (z dolgimi ravninami in visoko kon?no hitrostjo) lahko ?e pri?akujemo, da bodo Rde?i najihtrej?i? Verjetno SPA, Monza in mogo?e Zeltweg, ali ?e kje?Spa nima veze s top speed, z downforceom pa zelogre zgolj 'nekaj' nad 300km/h, je pa najdalj?i krog na koledarju, gume..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.