LabiGT Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 Ja mogoce prideta tudi Alesi pa Mansell Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 Ja mogoce prideta tudi Alesi pa MansellAlesi nekoc mogo?e res,ampak ne Jean. Mislim da njegov sin tudi Dirka? Citiraj
LabiGT Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 ja, ravno zadnjic je bla na tvju neka dirka F2 se mi zdi, pa sta bla alesi pa schumacher...pa gledam tko 3 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 ja, ravno zadnjic je bla na tvju neka dirka F2 se mi zdi, pa sta bla alesi pa schumacher...pa gledam tko V?eraj je Mick Schumacher prvi? zmagal v f2. ?eprav... Verjamem da je veliko breme tak priimek in dostikrat dobijo mo?nost v f1 zgolj zaradi njega; npr Bruno Senna ali pa Carlos sainz jr Citiraj
jures Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 Al pa Verstappen.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 Al pa Verstappen....Ok,ampak Max je ?e zdavnaj presegel anipatika fotra in ?eprav mi gre mulc na ?ivce, moram priznati, da letos veliko bolj skulirano vozi in to ne na ra?un ostrine... Citiraj
jures Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 To ni point. Point je kako so prisli v f1, kdo je talent, kdo ne je pa drugo. Samo danes ce ne prides v ekipo z dobrim avtom si takoj podpovprecen. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 5. avgust, 2019 Prijavi Napisano 5. avgust, 2019 To ni point. Point je kako so prisli v f1, kdo je talent, kdo ne je pa drugo. Samo danes ce ne prides v ekipo z dobrim avtom si takoj podpovprecen.Ja , to je res.... Pa? marketing,tako kot povsod... Lewis je bil zanimiv tudi zato ker je prvi temnopolti dirka?, Rosberg je tudi sin prvaka, o raznih Strollih nebi... Verjetno (tako si pa? predstavljam ) je to pa? zelo odvisno od tega, kakega mened?erja imajo, v kateri dirka?ki akademiji so... Talent je pa? samo eden izmed pogojev... Maldonado je npr.imel podporo predsednika... Ko je on zaprl pipco, je tudi on zelo hitro ?el pa-pa... Meni je npr.skoda hulkenberga; veljal je za talenta, meni deluje ok in evo ga... V jeseni kariere, dosegel ni pa ni?... Isto Grosjean... Na za?etku je ogromno obetal... Citiraj
Z M A J Napisano 8. avgust, 2019 Prijavi Napisano 8. avgust, 2019 Jaz najbolj trpim ob gledanju propada Rikarda, ki tudi ni vec rosno mlad in najbolj simpaticen od f1 dirkacev. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 31. avgust, 2019 Prijavi Napisano 31. avgust, 2019 https://portal-f1.si/2019/08/dirkac-formule-2-anthoine-hubert-umrl-po-grozljivi-nesreci-v-spa-francorchampsu/?fbclid=IwAR2D3b8Leaj__4r_sDXtyGLJF7umpJYMeaTjhVl5j8AlHBs-5GKBpzzQBQo Formula 2... Citiraj
Z M A J Napisano 31. avgust, 2019 Prijavi Napisano 31. avgust, 2019 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 1. september, 2019 Prijavi Napisano 1. september, 2019 bo danes prva zmaga Ferrarija v 2019, prva Leklerova? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 1. september, 2019 Prijavi Napisano 1. september, 2019 Bi ?u stavit, da spet ne bo zmage 1 Citiraj
jures Napisano 1. september, 2019 Prijavi Napisano 1. september, 2019 Ali na startu ali v boksu izgubljeno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 1. september, 2019 Prijavi Napisano 1. september, 2019 Ali pa vreme, ki je na tem dirkali??u skrajno nepredvidljivo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 1. september, 2019 Prijavi Napisano 1. september, 2019 Bolje da bo zmaga, ker sem se po 145km ravno zaradi Formule vrnil s kolesom domov pred TV... Citiraj
Z M A J Napisano 1. september, 2019 Prijavi Napisano 1. september, 2019 Fetla so tokrat takti?no za?u?tral in ?e Lekleru guzne Fi?ko, bo ponovno zmagovalec tvoj osovra?eni Lojz. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 1. september, 2019 Prijavi Napisano 1. september, 2019 Fetla so tokrat takti?no za?u?tral in ?e Lekleru guzne Fi?ko, bo ponovno zmagovalec tvoj osovra?eni Lojz. ?e pa danes Lec ne zmaga pa tudi klinac gleda vse skupaj.... Citiraj
Tilen5 Napisano 1. september, 2019 Prijavi Napisano 1. september, 2019 Zgleda do bo ferrari zradiru gume Citiraj
Z M A J Napisano 1. september, 2019 Prijavi Napisano 1. september, 2019 ?ESTITKE rde?i 16-ki! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 7. september, 2019 Prijavi Napisano 7. september, 2019 Bo ferrariju uspelo narediti evforijo pred tifosiji ta vikend? Citiraj
Z M A J Napisano 7. september, 2019 Prijavi Napisano 7. september, 2019 Vreme jih bo kavsnu in zmagal 44 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 7. september, 2019 Prijavi Napisano 7. september, 2019 Kake kvalifikacije XD 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 7. september, 2019 Prijavi Napisano 7. september, 2019 Zakalkulirali so se kot jaz pri po?tevanki v drugem razredu.... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.