g.Wankel Napisano 7. december, 2023 Prijavi Napisano 7. december, 2023 pred 3 minutami je Tilen5 napisal: F1 in FIA preiskujeta wufla in ženo,.. itak da so umazane igrice odzadaj nič kaj novega od antipatika Sej ne dvomim, da se lih ne pogovarjata o teh stvareh. Ampak tu je zadi večja zgodba. Merjenje ega predsednika FIA in ekipe Mercedesa. Mene zanima od kje so se našle govorice? Citiraj
Z M A J Napisano 29. december, 2023 Prijavi Napisano 29. december, 2023 Mineva 10 let od tragične nesreče, ki je pretresla svet | 24ur.com WWW.24UR.COM Mineva 10 let od tragične nesreče legendarnega voznika Formule 1 Michaela Schumacherja, ki ima še danes milijone oboževalcev po vsem svetu. Dirkač se je resno ponesrečil med smučanjem, vse od takrat pa... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 5. januar Prijavi Napisano 5. januar Vse v redu, sam tale Dakar je pa zdaj v Saudski Arabiji? A naslednjič bo v Mongoliji al pa Avstraliji? Lahko bi mu dali drugačno ime, da bo bolj pristno. Desert racing, formerly known as Dakar. Citiraj
g.Wankel Napisano 5. januar Prijavi Napisano 5. januar Ja sej pred tem je bila pa 10 let v Južni Ameriki Je pa fascinantna zadevščina, ampak ja...z imenom je tako kot pri Ford Mustang E Mach 2 Citiraj
Boss Napisano 5. januar Prijavi Napisano 5. januar pred 2 urama je g.Wankel napisal: z imenom je tako kot pri Ford Mustang E Mach jap... res moraš bit fejst E-mahnjen, da v tem avtu vidiš Mustanga. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar Sem hči vprašal kateri bolid ji je najbolj všeč in je izbrala pomoje glih najpočasnejšega stroja; Prost Polž-o. legendarna sezona 98 in dvojna zmaga Rumencev na najboljši F1 stezi. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar Meni osebno, 1998 ali 1999 Jordan - en izmed najlepših dirkalnikov vseh časov. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar Grafiko so imeli se spomnim eno leto oso, drugo leto pa STRUPENJAČO. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar Pred eno uro je Z M A J napisal: Sem hči vprašal kateri bolid ji je najbolj všeč in je izbrala pomoje glih najpočasnejšega stroja; Prost Polž-o. legendarna sezona 98 in dvojna zmaga Rumencev na najboljši F1 stezi. Jp,ko je Schumi popizdil in odlaufal h Coulthardu... 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 8. januar Prijavi Napisano 8. januar pred 33 minutami je Z M A J napisal: Grafiko so imeli se spomnim eno leto oso, drugo leto pa STRUPENJAČO. 1997 Kača 1998 & 1999 & 2000 Sršen 2001 Morski pes 1 Citiraj
Slivka Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar Samo letos so pa na Dakarju Čehi popolnoma pogoreli... 1. Iveco 2. Praga 3. Iveco 4. Iveco 5. Iveco 6. Iveco 7. MAN Prejšnja leta je bila Tatra na prvih mestih... Citiraj
Slivka Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar Ponavadi je bila tekma: kdo bo prvi za tistimi štirimi Tatrami... Evropski tovornjaki so se pa začeli šele nekje na sedmem, osmem, včasih celo šele na devetem mestu. Letos pa ena Praga na drugem mestu in to je od Čehov to... Je bila lestvica podobna letošnji, le da so bile Tatre namesto Ivecotov... Citiraj
g.Wankel Napisano 14. januar Prijavi Napisano 14. januar pred 19 urami je Boss napisal: A Praga ni Češka? Indeed it is. Sam mi je še bolj všeč njihov športni program Praga R1R – Road-going race car | PRAGA PRAGAGLOBAL.COM A true road-going prototype race car. The Praga R1R comes as close as any sports car can to deliver the true “race-to-road” dream. 1 Citiraj
Slivka Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Tatri pa ne gre in ne gre. Kmalu bo ekipa Ladies team de Rooy FPT pred najvišje uvrščeno Tatro... 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar Formula 1 puts a stop to new Andretti F1 team's arrival - GPblog WWW.GPBLOG.COM Formula 1 has rejected Andretti Formula Racing's application to join the F1 grid. However, it is keeping the door ajar for possible participation from 2028. Evo, Toto ne bo izgubil svojih milijončkov. Citiraj
Tilen5 Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar drugače še 5dni do začetka prestavitev in pol so že testiranja hmal Citiraj
g.Wankel Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar pred 1 minuto je Tilen5 napisal: drugače še 5dni do začetka prestavitev in pol so že testiranja hmal A si Haas v petek kar preskoču? Citiraj
Tilen5 Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar Ja no haas bo mel pomoje samo render in livery reveal Citiraj
g.Wankel Napisano 1. februar Prijavi Napisano 1. februar (urejeno) Neke govorice se pojavljajo, da naj bi ta teden oznanili Hamilton Ferrari za 2025. 💪 https://www.gpfans.com/en/f1-news/1012302/f1-lewis-hamilton-ferrari-move-2025/ Popravljeno 1. februar od g.Wankel Citiraj
Tilen5 Napisano 1. februar Prijavi Napisano 1. februar O ne pa če bom mogu pol za hamleta navijat,...kill me softly 2 Citiraj
Z M A J Napisano 1. februar Prijavi Napisano 1. februar pred 2 urama je Tilen5 napisal: O ne pa če bom mogu pol za hamleta navijat,...kill me softly Ali pa jaz za Ferrari, to se tudi doslej še nikoli ni zgodilo, hehe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 1. februar Prijavi Napisano 1. februar pred 54 minutami je Z M A J napisal: Ali pa jaz za Ferrari, to se tudi doslej še nikoli ni zgodilo, hehe. Bova skupaj se cmerila 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.