Z M A J Napisano 1. februar Prijavi Napisano 1. februar pred 2 minutama je Tilen5 napisal: Bova skupaj se cmerila No jokali bomo še par let in sicer VSI, ki ne navijamo za RBR in Max-a, kateremu res kapo dol za izjemno hitrost, ki je absolutno ni nasledil po svojemu fotru, hehe. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 1. februar Prijavi Napisano 1. februar Hamilton to make shock switch from Mercedes to Ferrari WWW.FORMULA1.COM Seven-time F1 world champion Lewis Hamilton will make a sensational switch from Mercedes to Ferrari next year. Sm vam reku 1 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 2. februar Prijavi Napisano 2. februar pred 17 urami je g.Wankel napisal: Hamilton to make shock switch from Mercedes to Ferrari WWW.FORMULA1.COM Seven-time F1 world champion Lewis Hamilton will make a sensational switch from Mercedes to Ferrari next year. Sm vam reku Ti jejce kje se bo dalo spremljat haas unveil zdej ob 15? Citiraj
g.Wankel Napisano 2. februar Prijavi Napisano 2. februar Nepobarvan Karbon bi morali prepovedat Citiraj
g.Wankel Napisano 5. februar Prijavi Napisano 5. februar (urejeno) Pa sej smo mel Aston Martin @Tilen5 kakšna cringe predstavitev 😬 Popravljeno 5. februar od g.Wankel 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 13. februar Prijavi Napisano 13. februar @g.Wankel danes letošnji prvaki razkrijejo dirkalnik 😅😝 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. februar Prijavi Napisano 15. februar In so predstavljeni vsi stroji za 2024. Pričakovanja? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 15. februar Prijavi Napisano 15. februar pred 4 minutami je Z M A J napisal: In so predstavljeni vsi stroji za 2024. Pričakovanja? Niso še, Redbull čez 1h 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 15. februar Prijavi Napisano 15. februar RBR prvi, aston drugi,.. oz se bo tepel z merc, ger, mcl Citiraj
g.Wankel Napisano 15. februar Prijavi Napisano 15. februar Men se zdi čudno, da spremenil sidepod. Mercedes se mi zdi najbolj inovativen dirkalnik Citiraj
Z M A J Napisano 15. februar Prijavi Napisano 15. februar pred 6 minutami je g.Wankel napisal: Men se zdi čudno, da spremenil sidepod. Mercedes se mi zdi najbolj inovativen dirkalnik Bil je tudi pred dvema letoma, pa tisto zverinsko poskakovanje. Jaz imam občutek, da bo vrstni red obraten kot so predstavljali dirkalnike. 1. Biki 2. Merkl oz. MC 4. Ferrari ali AMR Bomo videli na testiranjih ali pa še bolj 1. wikend marca. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 15. februar Prijavi Napisano 15. februar pred 22 minutami je g.Wankel napisal: Men se zdi čudno, da spremenil sidepod. Mercedes se mi zdi najbolj inovativen dirkalnik Poglej rbr še 1x in pol napiši o najbol inovativnem dirkalniku 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 15. februar Prijavi Napisano 15. februar (urejeno) pred 55 minutami je Tilen5 napisal: Poglej rbr še 1x in pol napiši o najbol inovativnem dirkalniku Kaj pa maš inovativnega? FW zgleda predpotopen v primerjavi z Mercedesovim, pokrov motorja je kopija lanskega W14. Sidepod je pa rookie mistake za veterana kot je Newey ker bo ustvarjal več lifta kot downforca s tem krilom Dopuščam možnost, da je ta predstavitev sam fora, pa pravo stvar še čakamo. Se slišva na konc sezone Popravljeno 15. februar od g.Wankel 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 16. februar Prijavi Napisano 16. februar (urejeno) Poglej slike vertikalnih sidepodov, venturi efekt v pokrovu motorja in fake pokrov nosa ki ga skrivajo. Maš na tehničnem forumu veliko slik ki več prikazujejo. Mislim da bo to drug avto na testiranjih. Aja pa je že govor da fw merca ni legalno ker se krilca zadnja ne pritrdijo na nos kot je v pravilniku. Še veselo bo na prvi dirkinse mi zdi, se veselim dirke Popravljeno 16. februar od Tilen5 Citiraj
g.Wankel Napisano 16. februar Prijavi Napisano 16. februar (urejeno) Kyle engineers pravi, da je legalno 🙂 Gledam drugače F1technical ne skrbi. Sam tam je 75% sranja aka. ugibanja. Popravljeno 16. februar od g.Wankel Citiraj
Bini Napisano 20. februar Prijavi Napisano 20. februar dne 16. 2. 2024 ob 0:17 je g.Wankel napisal: Kaj pa maš inovativnega? FW zgleda predpotopen v primerjavi z Mercedesovim, pokrov motorja je kopija lanskega W14. Sidepod je pa rookie mistake za veterana kot je Newey ker bo ustvarjal več lifta kot downforca s tem krilom Dopuščam možnost, da je ta predstavitev sam fora, pa pravo stvar še čakamo. Se slišva na konc sezone Ko ravno omenjaš zadnjo dirko, jaz sem že tu na pripravah Ferrarija... 😉 4 Citiraj
g.Wankel Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar pred 5 minutami je Tilen5 napisal: RBR je res zanimiv o_O Ja je kar... Sam vidiš da na nosu ostaja panela 😀 Zanimiva rešitev pri Halo-tu. Vsak dirkalnik ma neki zanimivega. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 21. februar Prijavi Napisano 21. februar Tisto na nosu baje lahko odprejo za cooling voznika. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 23. februar Prijavi Napisano 23. februar Pomoje je na vidiku še ena dominantna sezona norega Maxa. Kaj vi mislite? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 29. februar Prijavi Napisano 29. februar Merc 1-2 na FP2 na 1lap RBR pa 0,5sec hitrejši na race sim,.. do Qualy ne bomo nič vedli 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.