Slivka Napisano 24. marec Prijavi Napisano 24. marec Od ene zmage (pa čeprav dvojne) pa do naslova svetovnega prvaka je še okoli 7000 km... Vsekakor čestitke mojim sosedom tam malo nižje doli... Citiraj
g.Wankel Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april Ferrariju se je končno strgal s taktiko 😀 Citiraj
Tilen5 Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april Sej to so že nekaj cajta nazaj pofiksal, da ni kiksov pri strategiji in pitstopih. Mislim da so komplet use ljudi tam zamenjal ko je pršu frederick 😅🤣 2 Citiraj
Z M A J Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april Firstappna še vedno nemogoče premagati, če dirkalnik ne krepne? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april Darko danes izpadel že v Q1, jao 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april Adrian Newey: Red Bull design chief to leave over Christian Horner allegations WWW.BBC.COM Red Bull design chief Adrian Newey is to leave the team in the wake of the controversy involving allegations about team principal Christian Horner. Počelo Sovpada s tem, da ima Ferrari nove milijončke od HP-ja 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april Hud! Bi vzel Marlboro Mclarna, ampak me motijo zadnje gume Citiraj
NevLado Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april pred 9 minutami je g.Wankel napisal: Hud! Bi vzel Marlboro Mclarna, ampak me motijo zadnje gume Mclaren mi je dober ker dobiš poleg še mini figurico, ki je tukaj ni (!!!!!) in pa dejansko so gume ravne - ker na temu tehniku so kot za nek buggy, čeprou je formula (???!!!) Pa fuuul je nalepk za nalimat in zadnji del ni sestavljiv (pač un v kosu motor na poteg je in je samo 1 kos). 1 uro sem sestavljal, od tega verjetno 15 minut limov nalepke da so bile v ravnini. Za 30 eur veri nice in lep je! Mclaren je pa 80 ampak ima skoraj 3krat več koščkov. Lahko pa tole uzameš, ker je trenutno v akciji s promo kodo @g.Wankel - /i/115337387/550/550 LEGO Speed Champions 76919 McLaren Formula 1 Race Car 2023 | mimovrste=) WWW.MIMOVRSTE.COM ODREZANE CENE – 20% popusta na izbrane kocke znamke LEGO® s promo kodo 24MDL4SI206 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Otroci, stari 9 let in več, se lahko veselijo... 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april Ja tudi ta mi je zanimiv Mam že 4 Speed Champione, Countach, DB5, Skyline pa F8 Tributo 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april pred 2 urama je g.Wankel napisal: Adrian Newey: Red Bull design chief to leave over Christian Horner allegations WWW.BBC.COM Red Bull design chief Adrian Newey is to leave the team in the wake of the controversy involving allegations about team principal Christian Horner. Počelo Sovpada s tem, da ima Ferrari nove milijončke od HP-ja pa u miamiju bodo modri,.. to bo tolk čudn gledat 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april pred 2 urama je Tilen5 napisal: pa u miamiju bodo modri,.. to bo tolk čudn gledat Kako čudn? Najboljša ekipa v najlepši barvi 😍😂 Citiraj
g.Wankel Napisano 27. april Prijavi Napisano 27. april Gledam AI dirko, brez voznikov. Pa zgleda jih je že zmedel Safety car 1 Citiraj
Z M A J Napisano 27. april Prijavi Napisano 27. april Kaj pravite, kdaj bo Lando prvič zmagal dirko? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 2. maj Prijavi Napisano 2. maj Ferrari livery za miami je pa ogaben.. Drugače pa... 2 Citiraj
etcho Napisano 5. maj Prijavi Napisano 5. maj Po mojem, najboljših 6 minut, porabljenih na Youtube. Kapo dol ustvarjalcem! 3 Citiraj
g.Wankel Napisano 5. maj Prijavi Napisano 5. maj pred 6 urami je etcho napisal: Po mojem, najboljših 6 minut, porabljenih na Youtube. Kapo dol ustvarjalcem! Sem gledal zadnjič in sem bil res presenečen nad nivojem detajlov + letošnji dirkalniki...ne neki pola/pola. Citiraj
Boss Napisano 5. maj Prijavi Napisano 5. maj Mal bolš kot Minimundus.😂 Ne tole je res remek delo in vsa čast ljudem, ki jim ni treba hodit v službo in imajo časa in denarja na pretek, da se lotijo tudi česa bolj ustvarjalnega. Redki so taki. Citiraj
Tilen5 Napisano 6. maj Prijavi Napisano 6. maj @g.Wankel a si kej vesel? Jst sm prav happy za našega 4. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 6. maj Prijavi Napisano 6. maj Čestitke, vendarle do prve zmage. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 17. maj Prijavi Napisano 17. maj rbr mal v težavah, mclaren dobro, ferrari upgrades delajo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.