Tilen5 Napisano torek ob 20:28 Prijavi Napisano torek ob 20:28 pred 11 minutami je g.Wankel napisal: Če bodo 20 minut bobnal za vsak dirkalnim, se bomo kar načakal 😀 jaz bom šel spat pa pogledu zjutraj ko bom sral 2 Citiraj
jures Napisano torek ob 20:48 Prijavi Napisano torek ob 20:48 Mate na sportklubu drugac, sem mislil, da je 100 letnica Bernija ko sem saltal med polcasom fuzbala Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano sreda ob 06:32 Prijavi Napisano sreda ob 06:32 V senci blišča Monaco Grand Prix: F1 reveals plans to enforce extra pit stops for 'better racing' in Monte Carlo | F1 News | Sky Sports WWW.SKYSPORTS.COM The Monaco Grand Prix could see a significant rule change as F1 looks to improve the racing... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano sreda ob 12:46 Prijavi Napisano sreda ob 12:46 Ferrari danes predstavil sf-25 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.