Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Še dobr, da niso odgovorili "you wet yourself?"

33112_1.png

• Odgovori 4,9k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Pa ne no....

FB_IMG_1742238723433.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Most laps led in 2025 season

FB_IMG_1742315988001.jpg

• Haha 3
  • Ljubim 1

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ham je pritisnil K1 gumb

Napisano

Ne se sekirat, Ferrarijeva ekipa je močna in z veliko tovrstnimi izkušnjami - bodo že med tekmo uredili, da bo končal na sedmem mestu...

Napisano
pred 15 minutami je Slivka napisal:

Ne se sekirat, Ferrarijeva ekipa je močna in z veliko tovrstnimi izkušnjami - bodo že med tekmo uredili, da bo končal na sedmem mestu...

To vlogo je zadaje čase bolj Mercedes prevzel :D

image.jpeg

Napisano
pred 59 minutami je Slivka napisal:

To mora biti voda.

Uff še puša ti ford ? 😝😬

image.jpeg

Napisano (urejeno)

V hribih se koledar počasneje vrti, pa so šele na letu 2021. Pa tudi tuki bo razočaranje pri Mercedesu na konc sezone :D 

Popravljeno od g.Wankel
  • Všeč 1
  • Žalosten 1

Podpis.png

Napisano
pred 11 urami je Tilen5 napisal:

@g.Wankel predvsem pa @Z M A J a sta gledala qualy ? :D

Kot zanimivost, da Hamilton še nikoli ni zmagal sprint dirke, no verjetno je tudi ju3 ne bo, ampak to mu vsekakor še manjka v bogati dirkaški karieri :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 6 minutami je g.Wankel napisal:

To je bila pa res odlična vožnja Hamiltona :)

Kot kaže (moj) Dimnikar še ni povsem za v DesUS :)

Napisano
pred 9 urami je etcho napisal:

Lawson bo prvak. 😜

Se strinjam, ampak prvak bo zgolj za to, ker ni več LATIFI-ja v tekmovanju, niso mu zaman rekli GOATIFI :)

Napisano
pred 22 urami je Z M A J napisal:

Kot zanimivost, da Hamilton še nikoli ni zmagal sprint dirke, no verjetno je tudi ju3 ne bo, ampak to mu vsekakor še manjka v bogati dirkaški karieri :)

Hehe, kolk si se pa ti uštel s tole izjavo. 😜

33112_1.png

Napisano

Kaj napovedujete za ju3 zju3, ko bo glavna dirka? Karkoli razen dvojne zmage Mek-a, bo zame kar rahlo presenečenje, bomo videli :)

Napisano

Za redno dirko pa zgleda vse po starem ...ne vem leta al pa vreme, letos sem ze obe gledal za nazaj...

Ampak razmerje med ekipam oz izjemno malo stevilo prehitevanj ne obeta veliko zaenkrat. Tud ce sta bla razlicna zmagovalca letos je od starta bilo 1 prehitevanje v top 10. rus na lec...

Prvo dirko je 'resil' dez..

Napisano
pred 13 urami je Z M A J napisal:

Kaj napovedujete za ju3 zju3, ko bo glavna dirka? Karkoli razen dvojne zmage Mek-a, bo zame kar rahlo presenečenje, bomo videli :)

Tako je tudi bilo, me je pa pozitivno presenetil  Russell.

Napisano

Obeta se DSQ za Gasly in Leclerc zaradi prelahkega dirkalnika.

In DSQ za Hamiltona zaradi preveč obrabljene plošče.

Podpis.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Je kar dosti tega,sam je problem najti takega,k ti res v nulo zrihta. Še pred leeeti,ko je žena fajn "ruknila" feltne pri Fordu...Mak Fever-5R (satenasta mat črna)   ,ko je kar "odrezalo" cca. 1x3 cm komad z roba,sem iskal po celi Ljubljani,in pri vsakem gledal,kako naredijo...da ne pišem,kaj vse sem videl...tudi,npr. svetlo srebrna "popravljena",kot da bi z lakom za nohte "peške poštrihal" z tistim majhnim čopičem...res za bruhati...samo na grobo pokitano,kot da niso nič brusili,pogladili itd...sam napockali barvo gor in "fertig"... Pol pa dobim od kolega nasvet,da (takrat) en mulc sodeluje z Španom,in dela samo to...sem dal tja rihtati,in dejansko ni šanse,da pogruntaš kje je bilo rihtano....in satenasta mat črna-zafukana u 3 krasne... Pa je takrat bilo kakih 25€ se mi zdi...a tud manjša feltna (16")... Seveda je šla z leti cena gor...kot vse...a kot sem že pisal je res "v nulo", in niti na kraj pameti mi ne pride,da nebi več dal k Španu popravljati.   Moram pa pripomniti,da je takrat prišlo do take  poškodbe predvsem tudi zaradi tega,ker sem "zajebal" in za par € ceneje kupil gume,ki niso imele zaščitnega roba za feltno...vem "butelj"🥺....eklatantna napaka,ki me je drago stala,in jo ne nameravam narediti nikoli več! Isto je bilo sedaj z temi ATSkami...serijske CX-5 gume Toyo nimajo zaščitnega roba,in se je zgodilo,kar se pač je....gume brez zaščitnega roba=👎🤮  Evo še video...mogoče se kaj lepše vidi... VID_20250323_155503.mp4    
    • Nesrecni spanci.....Jerez   164.273 Aufrufe · 9.390 Reaktionen | ¿Habrán salvado las motos? |... WWW.FACEBOOK.COM ¿Habrán salvado las motos?. Prva evropska dirka spet pod vprasanjem  
    • Rdečim gre res odlično 🤣
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.