Formula 1
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Je kar dosti tega,sam je problem najti takega,k ti res v nulo zrihta. Še pred leeeti,ko je žena fajn "ruknila" feltne pri Fordu...Mak Fever-5R (satenasta mat črna) ,ko je kar "odrezalo" cca. 1x3 cm komad z roba,sem iskal po celi Ljubljani,in pri vsakem gledal,kako naredijo...da ne pišem,kaj vse sem videl...tudi,npr. svetlo srebrna "popravljena",kot da bi z lakom za nohte "peške poštrihal" z tistim majhnim čopičem...res za bruhati...samo na grobo pokitano,kot da niso nič brusili,pogladili itd...sam napockali barvo gor in "fertig"... Pol pa dobim od kolega nasvet,da (takrat) en mulc sodeluje z Španom,in dela samo to...sem dal tja rihtati,in dejansko ni šanse,da pogruntaš kje je bilo rihtano....in satenasta mat črna-zafukana u 3 krasne... Pa je takrat bilo kakih 25€ se mi zdi...a tud manjša feltna (16")... Seveda je šla z leti cena gor...kot vse...a kot sem že pisal je res "v nulo", in niti na kraj pameti mi ne pride,da nebi več dal k Španu popravljati. Moram pa pripomniti,da je takrat prišlo do take poškodbe predvsem tudi zaradi tega,ker sem "zajebal" in za par € ceneje kupil gume,ki niso imele zaščitnega roba za feltno...vem "butelj"🥺....eklatantna napaka,ki me je drago stala,in jo ne nameravam narediti nikoli več! Isto je bilo sedaj z temi ATSkami...serijske CX-5 gume Toyo nimajo zaščitnega roba,in se je zgodilo,kar se pač je....gume brez zaščitnega roba=👎🤮 Evo še video...mogoče se kaj lepše vidi... VID_20250323_155503.mp4
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.