YavarYe X6V6 Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 narobe razumljeno... ?e en, ki ni za Honde Aha pol je ql. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
theBill Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 McLaren more sam ?e mal kroma na avto vr?t, pa lite feltne, woofer za zic dat, pa grejo lohka na kak?no tuning sre?anje... McLaren je zaton, ne pa zakon Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
YavarYe X6V6 Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 Kukr za koga. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 thebill-bomo vidli kdo bo glasen po dirki..... Jaz mislim,da bo dirka spet v srebrnih barvah! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
theBill Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 Ja, pokal za prvo mesto v rokah Raikkonena bo srebrn, pa za drugo Masse tut..... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
poky Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 Po?akimo do nedelje raj?i ha? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 rdeci so glavni kdaj pa niso bli? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
theBill Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 Po?akimo do nedelje raj?i ha? In pol bo kaj? Ti?ina s strani McLarnovcev (kot vedno - ko jim ne gre, se potuhnejo, ko pa zmagujejo pa vsi pametni ) Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
uklopko Napisano 8. maj, 2007 Prijavi Napisano 8. maj, 2007 ammm tako nekako!!! Drga? je pa zanimivio s5 postalo ko novi prihajajo pod vrh,in tako me?ajo ?trene kao Favoritom!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 rdeci so glavni Ja,mogo?e Ducati LP Alex. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Ja,mogo?e Ducati LP Alex. Po ravnih delih steze ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Po ravnih delih steze ! Tudi to je res,samo je res grdo videt kako drugi na ravnini gledajo v avspuhe . Citiraj
ReDevil Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Vidm da so mnenja deljena, no kot re?eno po?akmo do nedele! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Ja,pol pa spet eni bolj glasni,eni pa z rde?imi solzami! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Bomo vidl, ?eprov Poki jz kr ra?unam na 3. zaporedni naslov in to ne Renoja! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Ja,pol pa spet eni bolj glasni,eni pa z rde?imi solzami! enim je pa pa? enostavno vseeno Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 enim je pa pa? enostavno vseeno ?e ?e,samo verjetno ne za vse....oz.pri vsaki stvari..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 ?e ?e,samo verjetno ne za vse....oz.pri vsaki stvari..... kdo pa govori o vsem? sj se pogovarjamo o F1 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Hmmm,Ducati......Moto GP??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Hmmm,Ducati......Moto GP??? Ducati I like it,I like it... Citiraj
poky Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Si predstavla? kaj bi delal dr.Rossi,?e bi ga posadil na Ducatija?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Si predstavla? kaj bi delal dr.Rossi,?e bi ga posadil na Ducatija?? PO mojem sploh ne bi blo ve? zanimivo.. Citiraj
poky Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 To?no tak! Zato naj ostane raj?i tak ko je. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Pa tudi v formuli (?eprav je ne gledam redno ),je zdaj kar v redu-ni dosadno... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.