Alex Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Mah,vedno ve?ji ?morn je okrog vsega tega....... Na koncu sploh ne bom gledal,ker bojo itaq vse zabluzli oz.dolo?li za zeleno mizo. Mah,sej se mi zdi,da je vse skupaj ?e ena velika mu?ka(beri:too much dollars press). Citiraj
Boss Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Tole bo pa zanimivo ?tartni vrstni red 1. Massa 2. Hamilton 3. R?ikk?nen 4. Alonso Citiraj
poky Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Sn gledal ja. Vse je ?e odprto. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Khm,Khm,kdaj pa pravzaprav bo ta dirka? Citiraj
poky Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Jutri ob 18.uri. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Sn gledal ja. Vse je ?e odprto. a ti povem razplet jutri?nje dirke al bi raje u?ival v gledanju Khm,Khm,kdaj pa pravzaprav bo ta dirka? Najprej opravi? dr?avljansko dol?nost in gre? volit nakar se v miru vsede? pred TV in si pogleda? dramo. Citiraj
poky Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 NE hvala! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 a ti povem razplet jutri?nje dirke al bi raje u?ival v gledanju Najprej opravi? dr?avljansko dol?nost in gre? volit nakar se v miru vsede? pred TV in si pogleda? dramo. Povej,povej,da vidimo,?e je kaj Nostradamusa v tebi. Citiraj
Allyssa Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Povej,povej,da vidimo,?e je kaj Nostradamusa v tebi. ti js povem, da ga je ?e preve? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Povej,povej,da vidimo,?e je kaj Nostradamusa v tebi. ne bom kvaril u?itkov zato povem samo dve besedi - pokal bo Citiraj
Allyssa Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Bossove zvezde dej ?e men kej povej Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 20. oktober, 2007 Prijavi Napisano 20. oktober, 2007 Trenutno se Alonsu bl slabo pi?e, no me prov zanima kako bo jutr, ampak vse ostalo razn Hemija prvaka, bi me prou ?okiral! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Upam, da bo ?imve? ?okantnih preobratov, na koncu pa najmanj verjeten razplet za kon?nega prvaka @Hitchcock.press Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
RoKo Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Jaz bi pa prvo??u Kimiju, iz ?rnega mulca pa ho?ejo skoraj vsi nardit super junaka, zato se mi upira.. Citiraj
ReDevil Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Temule je ?e morala napov padla! http://24ur.com/naslovnica/novice/motospor...021_3108224.php Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 He he,se ma prav. Bo pa skrajno zanimivo danes,komaj ?akam. Mam ?e s frendom zmenjeno,boma skupaj gledla,pa seveda kako pivi?ko zraven za ?ivce. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Violet Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Jaz bi pa prvo??u Kimiju, iz ?rnega mulca pa ho?ejo skoraj vsi nardit super junaka, zato se mi upira.. kimi je ?e svetovni prvak, upram, da bo zdr?al do konca Citiraj
Sishi Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Dejmo KIMI ?e mal Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
poky Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Ni ?e konec,ampak ne gledam ve? formule...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 Ferrari seveda zmaga...sta jes jes Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sishi Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI GO KIMI Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Violet Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 o yeees, to prvi, najlep?e darilo za 28 let, ki ga je praznoval pred ?tirimi dnevi Citiraj
Sishi Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 ICEMAN KIMI Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
LabiGT Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 sicer mi je kimi antipaticen, sam vozi pa za pravi avto...cestitke Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Violet Napisano 21. oktober, 2007 Prijavi Napisano 21. oktober, 2007 sicer mi je kimi antipaticen, sam vozi pa za pravi avto...cestitke verjetno si navijal za bmw - a je kubica ?kimi je ?ist fejst Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.