Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Risk je prevelik. ?e bi se kaj zgodilo recimo, da bi se zasko?ila matica ali kaj podobnega bi bil lahko ob to?ke z dirke in bi recimo dobil samo to?ko za najhitrej?i krog.

Najhitrejsi krog prinese tocko le v krogu prvih 10, torej dobitnikov tock. Po tem crnem scenariju bi bila potem zanj tockovna nula.

Leclerc je prihodnost rdecih, le z verige ga morajo spustit. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• Odgovori 4,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Meh kot navijac rdecih zmer raj vettla gledam...kako je zrinil v prvem ovinku leclerca s steze ...pol pa ?e mo?tveni ukaz da ga leclerc ne sme prehitet

image.jpeg

Napisano

Nism bral linka samo baje so imeli pri ferrariju motor celo tekmo v "safe mode"

image.jpeg

Napisano

Nism bral linka samo baje so imeli pri ferrariju motor celo tekmo v "safe mode"

Se spla?a prebrat Link...

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Bo to prva zmaga tardecega mladenica? :)

Napisano

Ferrari je izjavil, da ?e bo hitrej?i ma prosto pot do zmage. Dokler bo napeta dirka me pa briga kdo zmaga.

image.jpeg

Napisano

Ferrari pozablja, da jim zmago vzame vedno njihov boks...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Gremo napovedat prve 3: Ham,botas,ver.

Ferrari out v prvem ovinku, ?al...zle slutnje imam,da je trenutno ego od Vetla zelo zelo v qrcu...

?elja: vet, lec, bot.

Napisano

Nejc glede na to da ciljajo tudi na konstruktorski naslov dvmim da bo tak scenarij.

image.jpeg

Napisano

Nejc glede na to da ciljajo tudi na konstruktorski naslov dvmim da bo tak scenarij.

Upam da ne bo tako.... Sem strasten ferrari fan....

Ampak.... Nimam najve?jega zaupanja v Seba...

Napisano

Ja, res.... Ampak svaka mu ?ast; fenomenalno je peljal... Vetel je s5 ?el na no? takrat ko mu nebi bilo treba (je bilo jasno,da ne bo uspel priti pred Lewisa,ampak ok... ?e nebi ?el na no?,bi ga pa qrcali, da je stisnil rep med noge).

Na koncu bi bil Seb drugi,charles pa bi ostal brez stopni?k...

Lepo je bilo videti dva Ferrarija v fer dvoboju na stezi...

Predvsem me pa veseli , da je katastrofalna forma Ferrarija iz Avstralije bila (vsaj upam )zgolj preblisk....

Napisano

Mogo?e so pa zato ?paral z mo?jo motorja na prvi tekmi(ravno zaradi te okvare). Je pa Hamilton lepo "nagovoril" Charlesa in je bila lepa gesta. Druga?e pa super dobra dirka meni osebno.

image.jpeg

Napisano

Ferrari pozablja, da jim zmago vzame vedno njihov boks...

Taaaa daaaaaa.....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Kot totalni ne-ljubitelj tarde?ih, pa mi je bilo v?eraj vseeno ?al propadle zaslu?ene zmage tamalega, ki moram re?t da mi je veliko bolj simpati?en kot Fetl.

Hamilton, ?e bo ?elel letos ponovno postat prvak, je v?eraj videl kateri je hitrej?i od konkurentov in na komu je prihodnost nasprotne ekipe. :P

P.S. je pa lepo videt, da so pustili 16 prehiteti 5, ker ?e ?elijo letos postati prvaki, bi jaz prej stavil na mladinca kot na Fetla.

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Se 3 dni in 1000. F1 dirka :)

Napisano

?e gledam in navdu?en nad ?tartom Hamiltona, kon?noooo. Razo?aran pa da tarde?i ne pustijo Leklera da bi lovil Bottasa, pa? pa ?e naprej forsirajo brezglavega Fetla.  :zvizga:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.