Skoči na vsebino

Formula 1

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V?asih so tudi avti bili veliko bolj trdno narejeni, ne pa sedaj ko se samo dotakne ne?esa, razpade kot bi bil steklen.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• Odgovori 4,8k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Ja,samo so pa dosti bolj varni! :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Ja,samo so pa dosti bolj varni! :bravo:

Tank je tudi varen pa ne razpade, ?e se malo ali pa tudi orng v zid zaleti. <_<

Napisano

He he....tank pa formula mata pa ?ist razli?no zgradbo,pa tudi njune hitrosti so razli?ne. :P Da o namembnosti ne govorim. ;)

Ti?a vun!!

Napisano

Moja prva sezona pa je bila ?e v 70', se pa najbolj spomnim dogodka na

, ko je umrl
.

Letos 9 septembra je 30 letnica tega dogodka.

Se pa iz tega obdobja med drugim spomnim ?estkolesne formule (leto 1976), ki jo lahko vidite tudi v drugem videu.

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

33112_1.png

Napisano

He he,te 6 kolesne formule so ble res hecne. :D

Ti?a vun!!

Napisano

Jaz bi pa to danes imel... :bravo:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

?e ho?e? met 6 kolesno vozilo,si kamion omisli. :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

?e ho?e? met 6 kolesno vozilo,si kamion omisli. :P:hohoho:

Ma neee, na 6ko si bom namontiral ?e en par zadaj :danzoman::hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Lahko pa da? ?e eno gumo v prtlja?nik,pa jih bo? mel tudi 6! :P

Ti?a vun!!

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Ajaj, kaka smola za Masso... vse je naredil tako kot mora potem pa tri kroge pred koncem re?e motor "ajd ?ivijo". :(

?estitke Kovalainenu za prvo zmago - resda malce po sre?i (odstop Masse in po?ena guma Hamiltona) ampak podarjenemu konju se ne glede v zobe. Odli?na dirka Glocka. Kimi je izvlekel najve? kot lahko zgleda v trenutnem stanju (po moje mu je Vodke zmanjkal).

Druga?e pa kaj naj re?em ... Formula je spet zanimiva saj se ?e vedno bori 5 dirka?ev za kon?no zmago.

33112_1.png

Napisano

Ajaj, kaka smola za Masso... vse je naredil tako kot mora potem pa tri kroge pred koncem re?e motor "ajd ?ivijo". :(

?estitke Kovalainenu za prvo zmago - resda malce po sre?i (odstop Masse in po?ena guma Hamiltona) ampak podarjenemu konju se ne glede v zobe. Odli?na dirka Glocka. Kimi je izvlekel najve? kot lahko zgleda v trenutnem stanju (po moje mu je Vodke zmanjkal).

Druga?e pa kaj naj re?em ... Formula je spet zanimiva saj se ?e vedno bori 5 dirka?ev za kon?no zmago.

Juhu za McLaren. :bravo: Vedno bolj?i smo ali pa vedno ve? sre?e. :D

Napisano

Nisn gledal dirke v?eraj,ampak mi je kr v?e? vrstni red-razen malemu ?rnemu bi kaj ve? privo??o. :bravo:

Ti?a vun!!

Napisano
:bravo: ze dolgo nisem videl takiga starta kot ga je mel massa res skoda pol,ampak sezona bo se zelo zanimiva in to je bistvo :jupiii:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

• 1 mesec kasneje...
Napisano

loooooooooooooooooooooooooooooooooool,...kera komedija,...

?e ho?e? da tvoj favorit zmaga mor? it na kolena pred TV in govort,.."po?asi, po?asiiiiiiiiiii!!!"

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

btw,...mclaren itak ho?e bit ferrari glede na to da je rde?,.. :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Bolj?e prvo mesto na kolenih,kot pa razbit avto na sede?ni. :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

ker ti ma? fuuuul od tega,..ajde ?e bi vsaj stavu,..tko ma? pa samo o?ulena kolena in tri beybe k se smejejo tko, da jim solze te?ejo :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Kdo je reko,da nisn stavo?? :P Pa oguljena kolena so samo trening....... :hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Va?no da so na?i zmagal. :bravo:

Druga? pa zadnji 3 krogi ?iva komedija.

Napisano

Kaj se mora Ferrariju danes kolcati po Schumacherju... B)

Po danes prikazanem mu ne Kimi ne Massa ne se?eta do kolen v vo?nji v de?ju.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

http://www.formula1.com/news/headlines/2008/9/8334.html

Edino kar bom reku je to... Definicija kratice FIA: "Ferrari International Authority"

Pri Ferrariju so ?e ve?krat naredli veliko huj?e napake (razpadajo? izpih Kimija ipd) in ostali nekaznovani, Hamilton pa naredi stvari po pravilih in ostane brez zmage...

The graveyards in my mind mirror the blood of my unliving purpose...

Napisano

Kaj se mora Ferrariju danes kolcati po Schumacherju... B)

Po danes prikazanem mu ne Kimi ne Massa ne se?eta do kolen v vo?nji v de?ju.

Word! :bravo:

Sicer pa ?koda,da je Kimiju zmanjkalo vodke dva kroga pred ciljem.... :hohoho:

Napisano
:angry: Prokleti komisarji zarukani....... :ph34r: Ki so to kazen najdli......pa se ga je po?akal po kraj?anju ?ikane,pa ?e sam je to povdaro na novinarski konferenci pol. :( Skratka se vidi,kdo more zmagovat,samo na kak na?in. :P

Ti?a vun!!

Napisano

:angry: Prokleti komisarji zarukani....... :ph34r: Ki so to kazen najdli......pa se ga je po?akal po kraj?anju ?ikane,pa ?e sam je to povdaro na novinarski konferenci pol. :( Skratka se vidi,kdo more zmagovat,samo na kak na?in. :P

Ja, ga je po?akal, samo da je bil v dosti bolj?i poziciji kot prej..?koda, da ga je Kimi takrat prehitel,lahko bi komot po?akal, da bi oba prehitel Massa... :P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.