ReDevil Napisano 15. oktober, 2008 Prijavi Napisano 15. oktober, 2008 Se mi zdi d na?i dobr ustrahujejo ?ek Ripablik! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 15. oktober, 2008 Prijavi Napisano 15. oktober, 2008 Itaq! Na?i so bolj?i za 1x,naj tak tudi ostane,pa da jim ?e kaka ?oga sede v gol. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 15. oktober, 2008 Prijavi Napisano 15. oktober, 2008 Pa smo pu?nl - 2. polcjt je biu pa katastrofa! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 15. oktober, 2008 Prijavi Napisano 15. oktober, 2008 Ma naj gre u pi?** materino vse!!! ?e je bla igra Slovenije v prvem pol?asu res dobra,bila je igra tiste nove slovenske reprezentance,z veliko kratkih,hitrih podaj na sredini in s kombinatorno igro,ter ve?inoma dobljenimi dvoboji na sredini igri??a,je bla igra v drugem pol?asu spet igra tiste stare reprezentance,torej nepovezana,prakti?no brez dobljenega dvoboja na sredini,skratka,katastrofa. Res ?koda,ker so bli danes ?ehi zreli za poraz. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdacon3 Napisano 15. oktober, 2008 Prijavi Napisano 15. oktober, 2008 Ma naj gre u pi?** materino vse!!! ?e je bla igra Slovenije v prvem pol?asu res dobra,bila je igra tiste nove slovenske reprezentance,z veliko kratkih,hitrih podaj na sredini in s kombinatorno igro,ter ve?inoma dobljenimi dvoboji na sredini igri??a,je bla igra v drugem pol?asu spet igra tiste stare reprezentance,torej nepovezana,prakti?no brez dobljenega dvoboja na sredini,skratka,katastrofa. Res ?koda,ker so bli danes ?ehi zreli za poraz. Kot je komentiral tudi selektor sam, v 2.pol?asu so stali predale? od nasprotnika, kar je bil glavni razlog za bolj?o igro ?ehov. Seveda je nekaj dodala tudi fizi?na pripravljenost, katero ni mogel korigirati predvsem s po?kodovanima ?logarjem (zlomljen nos) in Ljubijanki?em (najbolj neumen prekr?ek nasprotnega branilca, kar sem jih videl letos-v izdihljajih tekme, ko je bila le-ta ?e odlo?ena). Igra v drugem delu je bila temu primerna, obenem pa prejeti gol tudi kazen za vse ne realizirano pred vrati ?ehov v 1.pol?asu. Dobro pri vsem skupaj so vsekakor odslu?eni kartoni in ?as v katerem bodo po?kodbe sanirane, da se proti Poljakom odigra v kompletni in zdravi zasedbi. Navsezadnje predstava tudi tokrat ni izostala, pa ?eprav le prvih 45 min. Naprej reprezentanca! Citiraj
poky Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Proti Poljakom?? Naslednja tekma je spet proti ?ehom,28.marca drugo leto. Pa kartoni niso odslu?eni,ampak jih je dobila skoraj vsa obrambna vrsta in posledi?no torej nima pravice nastopa na naslednji tekmi. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Kako ?e pravjo? ?e ne da?, dobi?. Gol mislm Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Kako ?e pravjo? ?e ne da?, dobi?. Gol mislm Tudi, ?e ne bi mislila na gol je isto... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Tudi, ?e ne bi mislila na gol je isto... Ammm....NE,niti slu?ajno ne velja za vse primere. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdacon3 Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Proti Poljakom?? Naslednja tekma je spet proti ?ehom,28.marca drugo leto. Pa kartoni niso odslu?eni,ampak jih je dobila skoraj vsa obrambna vrsta in posledi?no torej nima pravice nastopa na naslednji tekmi. V mislih sem imel predvsem Cesarja in Komca, ki sta opazno manjkala v 2.pol?asu. Glede Poljakov je bil pa lapsus . V mislih sem imel ?ehe . Citiraj
ReDevil Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 Tlele si poglejte gol Mileta, ?ist iz kota! http://www.rtvslo.si/sport/modload.php?&am...&c_id=41386 Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Z M A J Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 A kej spremlate LP trenutno. Zdele je povedu ?elzi, kak?en strel! Vodmo 1:0 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
suicidal Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Gledamo. Tekma me spominja na v?eraj?njo: Po prvem "naklju?nem" golu ena ekipa naredi tak bunker, da ga druga ekipa nikakor prebiti, vse skupaj pa ni ni? od igre. Upam, da bo Barca dala gol, da se igra obojestransko malo raz?ivi. Barca itak ne bi bunkerja delala, saj sploh ne znajo obrambe igrat. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Mnja...jaz tudi upam,da Barca prebije ta orenk bunker.... Ker to ni fuzbal spljoh.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Kok je bil rezultat 1. tekme? A more met ?elsi zdej 2 gola razlike, da pride v finale? Itak bo Men?estr prvak Citiraj
Z M A J Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Ninja 1:0 bo ?ist zado??al! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Vedla sem! Druga? je pa tamoder 11ka sme?en, ko se po tleh me?e Citiraj
suicidal Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 ?e je 1:1, gre Barca naprej. Barci res manjka Henryjev zdrav hrbet. Ja, tale enajstka je zgleda ?rnogor'c. ?e ne bo umrl danes ... Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Z M A J Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Beda! Edini strel v okvir, pa izena?ujo? gol in to je to! Mogo?e pa je dans na sporedu rokomet, pa se ?elzi ni prilagodu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 ta sodnik je bil 100% podkupljen...pedrsko do konca Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Pa bo le moj finale. V finalu pa vragi zmagajo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Z M A J Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Te pa bom v finalu (spet) naviju kontra tebe! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
poky Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 O pizdun...drugi? ti ve? ne pla?am pira. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 ta sodnik je bil 100% podkupljen...pedrsko do konca Sodnik je bil gej Citiraj
suicidal Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Napisano 6. maj, 2009 Kak?en preobrat! Barca gre naprej. ?udna tekma, res. ?uden sodnik, Chelsea se mi je zameril z bunkerjem, Barca pa z rokometom (dve roki v kazenskem prostoru). Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.