Boss Napisano 28. november, 2009 Prijavi Napisano 28. november, 2009 Jest nikol ne stavim, ker potem mi gre ?e raj vse narobe.... ehhh shit no... pa tolk sem se namatral, da sem podkupil igralce in namestil rezultat 3:1 za Real Citiraj
suicidal Napisano 29. november, 2009 Prijavi Napisano 29. november, 2009 Danes na ?1:17:00 Nogomet: Premier League, Arsenal - Chelsea19:00 Nogomet: Primera Division, Barcelona - Real Madrid Je lahko kaj bolj?ega (?e izvzamem finale LP) Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 29. november, 2009 Prijavi Napisano 29. november, 2009 Je lahko kaj bolj?ega (?e izvzamem finale LP) ah dej no dej .... pretirava? ni ga ?ez dober seks Citiraj
jures Napisano 29. november, 2009 Prijavi Napisano 29. november, 2009 ah dej no dej .... pretirava? ni ga ?ez dober seks Janez iz Logatca..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 29. november, 2009 Prijavi Napisano 29. november, 2009 Janez iz Logatca..... Kako ve?, da sem zdele v Logatcu... Spy d.o.o. Citiraj
suicidal Napisano 29. november, 2009 Prijavi Napisano 29. november, 2009 ah dej no dej .... pretirava? ni ga ?ez dober seks Naslov teme: Nogomet :ne vem: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 29. november, 2009 Prijavi Napisano 29. november, 2009 Naslov teme: Nogomet :ne vem: a ne, ne bo? se tako poceni zmazal ... hehe Citiraj
jures Napisano 29. november, 2009 Prijavi Napisano 29. november, 2009 real je v kurcu, Barca je bila premagljiva.....samo s akcijami posameznikov nimajo kej iskat proti komerkoli... Ibra pa vstopil, zadel, zmagal....car. Kdo je ze to Eto? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 29. november, 2009 Prijavi Napisano 29. november, 2009 Barca sta kar dobro re?evala Valdes in Puyol in pa Biskvit kar orenk sral, Messi pa ?e zmeraj zapravlja kot po teko?em traku. Kaka je presenetljivo dobro igral, me je ?e kar skrbelo. U glavnem, Ibra ma ene ?evape s kajmakom pr men u dobrem. Citiraj
daSKAn Napisano 29. november, 2009 Prijavi Napisano 29. november, 2009 Kuga??? Drug pol?as je bil bol zanimiv, kot prvi. Edin ?koda da ni blo ve? golov v Realovi mre?i, ampak se ne bom prito?eval, va?no je da so Relovi miljoni spet pu?nil. Citiraj
Boss Napisano 29. november, 2009 Prijavi Napisano 29. november, 2009 ?e verjame? al pa ne sem po 20min nehal gledat in sem ?el raje poker igrat - sicer tud to je butast na?in zapravljanja cajta ampak vseen Citiraj
Z M A J Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 Sm mev namen gledat tekmo (HRT2) pa mi fakin Siol Trio lih tega programa ni hotu prikazat u?eri zve?er! No na konc bi mi itak morala padla! Kaka pa je bila igra - Daskana raj ne spra?ujem za obj. oceno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 Real niti ni tako slabo igral, Kaka je bil zelo nevaren, je imel nekaj dobrih prodorov in ?e CR-ju je pri?timal 150% ?anso, ki jo je jokica k sre?i falila. Tko da rezultat bi lahko bil hitro okol. Puyol nam je kar dobro re?eval rit. V prevem pol?asu sem bil malo razo?aran nad Barcinim napadom. Nobenga ni blo v kazenskem prostoru, kdorkoli je ?e prodiral po boku, ni mel komu podat v center. Ampak ko je Bosanc pr?u gor, je blo kr bol?. All in all tekma je mela vse. Prilo?nosti na obeh straneh, dva rde?a kartona, trapast sudja, dobre obrambe golmanov, Messi je ?olal Realovce (a tudi zajebal lepo priliko), sam naga baba na igri??u je manjkala... A ?port TV-ja nima? na Siolu? Citiraj
Z M A J Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 Nimam pojma, mam osnovni paket (pa trenutno tok hi?nih opravil, da ne drezam preve? po programih ). Mi je pa v?e? da si (verjetno) objektivno oceno tekmo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 Gledam zdej te programske sheme Siola, vidim da je ?port1 ?ele v sandardnem paketu, ?port 2 pa ?ele v Mega paketu, v osnovnem ni ne enega ne drugega. Siol ?e naprej odira narod na lame forah. Jest na telekomovi kableski ?al dobim le ?1 in bedasti Sportklub, kjer prena?ajo stare ali pa drugo/tretjeliga?ke tekme. Citiraj
Z M A J Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 Tile pa so optimisti; http://24ur.com/sport/nogomet/irci-so-urad...esto-na-sp.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 Bojo za njih posebi skupino nardil, pa bojo sami not in se 4x sami sebe premagal pa izpadl. Citiraj
suicidal Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 Bojo za njih posebi skupino nardil, pa bojo sami not in se 4x sami sebe premagal pa izpadl. hja, samo bojo tud 4x zmagal, pa grejo naprej, he he. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
daSKAn Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 V?er sem gledal, se je Barca mal leno matrala z Xerezom. Se jim prov ni dal laufat, jepa res da so bolj z rezervno ekipo igral. Ampak ko je ?veda pr?u gor je spet za?el ?arat. Citiraj
Z M A J Napisano 3. december, 2009 Prijavi Napisano 3. december, 2009 Hehe - ?veđanin kr obvlada ja! Ktere nasprotnike si pa kej ?elite za v SP, skupini, da se na?i morebiti uvrstijo v naslednji krog - to bi blo carsko! Jz bi recmo rad JAR, Novozelandce ter ?ile. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 Evo po?rebal: Brite Izvo?ene Brite aka. ZDA Al?irija Slovenija Dober scenarij za nas: Premagamo Al?irce, remiziramo z ZDA in potem igrama z rezervno postavo Britov, ki bi se na tej to?ki ?e kvalificirala in jo premagamo ali remiziramo. Citiraj
Symon Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 Tale skupina C je kar zajebana, notri sta dve mo?ni ekipi. Anglija in Slovenija. Premagamo Ruse, premagamo Ameri?ane... Slovenija postane velesila. Citiraj
Z M A J Napisano 4. december, 2009 Prijavi Napisano 4. december, 2009 Zaenkat dobr ka?e Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.