Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Jep...to je tisto,k vsake toliko časa moraš pregledati,da ti reklam ne meče pr cenejših telefonih...je teh tuturialov na youtube kolk hočeš,tako da tud za laike ni problem spucati telefon...pač nekje morajo not dobiti za tako ceno...pr Xiaomi seriji pa tega praktično ni...reklame mislim...vsaj pr mojem starem Xiaomi Note 10 in sedaj pri 12Pro tega ni. Skratka,če se mal potrudiš,popucaš,zna biti Redmi,Poco (domnevam) res top za cvenk....drugače pa...kakor kdo-nikogar ne silim😄
-
Pri "japkih" se mi postavlja vprašanje ali je appledrive konkurenčen androidaut-u, glede na manjše število apple uporabnikov in s tem povezano manjšo frekvenco real-time informacij o zgoščenosti prometa.
-
"Nemaju prava glasanja"😄🤣...oz. nimajo pojma o telefonih in specifikacijah.🧐 Ne vem...saj možno,da je kak Samaung itd...sam skoz jim in sebi vse jaz nastavljam in rihtam... Ne rečem za Poco-ista firma,sam k nimam izkušnje,če so tudi na ravni Redmijev... Jaz za normalne uporabnike zmeraj svetujem Redmi Note...če ti je važno filanje pa tanajhujso varijanto,in to je to...čeprav tud z 65w filanjem je že raketa,k lahko japček sam sanja...o cenah pa mislim,da ne rabim pisati... Če ti je pa cena manj važna...pa itak kakor kdo hoče.
-
S22 ima probleme z vibro. So obrnili os in se je ne čuti dovolj. Japka X je imela težavo, da nisi mogel ločeno štelat glasnosti za alarm. Torej, ker je bil ta lastnik 24/7 dosegljiv, se je tudi alarm/budilka drla na pune. Pa še 1 showstopper je bil, samo se ne spomnim več. Za nezahtevne uporabnike so jabučki top. Z Androidom moreš bolj delat, da je ok. Ima pa enormno več možnosti in prilagoditev.
-
Umrl je papež Frančišek WWW.RTVSLO.SI Po dvanajstih letih na čelu Katoliške cerkve je v 89. letu starosti umrl papež Frančišek, ki je bil prvi jezuit in prvi Južnoameričan na tem položaju. Njegov pogreb bo v devetih dneh, konklave...
-