Skoči na vsebino

Nogomet

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?panci popu?ili... :unsure:

Tole svetovno pa je ena ?iva beda.... vsaka tekma je tak frdaman bunker na eni strani, ?e ne kar na obeh. Ene po?tene tekme ?e ni blo, da bi skos dogajal na obeh koncih. Do na?igancije na obe strnai pride samo takrat, ko se zamenjajo strani.

Napisano

hehe... spet so eni naduvankoti pu?nili :bravo:

naslednji naduvanci so na vrsti amerikanci :hudicek:

33112_1.png

Napisano

jooooj kolk so mi ?li ?panci na ?ivce z tistim njihovim mu?enjem ?oge....pa kr neki na silo bi se radi sprehodili z ?ogo u mre?o.

?e bi bil njihov selektor bi naslednji trening 2 uri vadili samo strele z 20 metrov, do naslednje tekme pa jim nebi dovolil igrat znotraj 16m prostora....naduvanci klin?evi <_<

Kapo dol ?vicarjem in Hitzfieldu....takti?no so zjebali ?pance :notworth:

Napisano

Mah, ?e misli bit prihodnost nogometa igranej bunkerjev potem raj neham takoj gledat. To ni za pol pizde mrzle vode vredn.

?panci, so se preve? hotl na silo sprehodit v mre?o in namesto Navasa bi bolje bil Fabregas, ki ima dober ?ut od dale?.

To je isti drek, kot takrat gr?ki bunker na Eu, ki je na koncu zmagal. ?e me kej iz tira spravi pri fuzbalu je pa avtobus pred golom. In ta SP je ka?e poklon bunkera?em, saj so prav za njih nardili bedasto ?ogo, ki popolnoma uni?i ekipe, ki dejansko igrajo nogomet. Za izbijat ?ogo je pa vsaka dobra...

Napisano

Do sedaj sem gledal 1 tekmo in o?itno mi ni ?al.........

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Sam se mi pa doma?ini kar malo smilijo. Pa vsi gosti, ki bodo pri?li v roke razjarjenim doma?inom isto.

?elim si pa, da na?i v petek premagajo naduvane Ameri?ane ker imajo njihovi novinarji odnos kot, da nas ni in, da nas bodo poteptali. <_<

Napisano

Vedno so bile v predtekmovanju gnile tekme-taktiziranje in to.Samo ste ?e pozabli. ;)

Ko bo na izpadanje bodo bolj?e igrali tudi na?i. :P

Napisano

Janezi so Johne rasturali na trati... :)

dajmo ?e en pol?as... saj 45 minut ni tak dosti, ?e si fuzbaler ;)

DAJMO NA?I!!!

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

jebemu, sovrazim to

najprej srbija premagala nemcijo (wtf??), to je sploh katastrofa

in potem slovenija 2:2 z usa....

gademit

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

eh... dobro smo jih...

jaz sem vesel in ponosen!

?e ne drugo, smo jim v prvem pol?asu po?teno nagnali strah v kosti :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

eh... dobro smo jih...

jaz sem vesel in ponosen!

?e ne drugo, smo jim v prvem pol?asu po?teno nagnali strah v kosti :)

Jap in sedaj verjetno vejo,kje je Slovenija. ;):bravo:

Napisano

Baje je bilo zelo popularno iskanje po spletu "where is Slovenia". Zdaj bodo iskali "Where the fuck is Slovenia". Glede na to, da so USA remizirali z UK pomoje tudi Angle?i i??ejo Slovenijo na globusu Evrope. :P

Napisano

jaz ne bi bil zadovoljen z remijem...

v bistvuse zna zgodit, da ta remi bo ubil vse upe za paredovanje... :(

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

jaz ne bi bil zadovoljen z remijem...

v bistvuse zna zgodit, da ta remi bo ubil vse upe za paredovanje... :(

Ne,?e zmaga Al?irija. :whatever:

Napisano

Baje je bilo zelo popularno iskanje po spletu "where is Slovenia". Zdaj bodo iskali "Where the fuck is Slovenia". Glede na to, da so USA remizirali z UK pomoje tudi Angle?i i??ejo Slovenijo na globusu Evrope. :P

Dobro, da sva dost hitr naro?ila robo iz UK, da ne bojo kej dvignil po?tnino za v Slovenijo :)

Napisano

tole je najbolj?i razplet saj rabimo minimalno remi na zadnj tekmi... pa tud s porazom in remijem ZDA proti Al?iriji so na?i naprej.

33112_1.png

Napisano
<_< ja zdaj pa se zacne matematika samo skoda ker zmaga je bla na dosegu

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Slo:Al?irija=1:0

UK:USA=remi

Slo:USA=remi

Al?irija:UK=remi

WTF? ?zmeden? Zadnji rezultat je za nas ve? kot ugoden in imamo ?e vse mo?nosti napredovati. :ouje: Samo, ?e bojo fantje igrali vseh 9x minut ne samo prvi pol?as. Objavljena slika

Napisano

Hehe samo ?e en remi rabimo: Al?irija:ZDA pa je ?ist vseeno kaj se zgodi na tekmi z Anglijo.

33112_1.png

Napisano

Upam, da bodo Al?irci kljub vsemu dovolj motivirani, da se bodo borili na zmago saj konec koncev ?e vedno lahko ujamejo Ameri?ane po ?tevilu to?k. Tokrat navijam zanje. :hudicek: ?eprav sem malo kalkuliral, bi bil zelo zanimiv rezultat, ?e USA zmagajo, dobijo skupaj 5 to?k, Angle?i remizirajo in gremo mi in USA naprej, Angle?i izpadejo in se zgodi ogromen preobrat. ?zmeden?

Tole svetovno prvenstvo je polno presene?enj in marsikomu so se stave oreng sfi?ile. Na ?ihtu si je je cel razvoj organiziral stavnice. Napoved prvih ?tirih mest. Marsikdo ?e preklinja trenutne rezultate saj so ve?ni favoriti zaenkrat pokazali manj kot je bilo pri?akovano. Privo??il bi finale kak?nim novim dr?avam. Naprimer Sloveniji, nogometni velesili. :hohoho:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.