KAALman Napisano 13. julij, 2010 Prijavi Napisano 13. julij, 2010 To ti je nogomet, a ne? tole mene spominja na Mortal Kombat... Citiraj LP KAALman
uklopko Napisano 13. julij, 2010 Prijavi Napisano 13. julij, 2010 tole mene spominja na Mortal Kombat... FINISH HIM!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
tauko Napisano 13. julij, 2010 Prijavi Napisano 13. julij, 2010 Mnda ma obrcani poloman rebr zarat te karafeke Citiraj
daSKAn Napisano 13. julij, 2010 Prijavi Napisano 13. julij, 2010 Pa ce se kdi prilima clip kako so Iniesto tapli na zacetku, sploh van Bommlov start. Potem je lahko vsem jasno, zakaj se je Iniesta v zadnjih minutah malo po nepotrebnem zlalu?al po tleh. Iniesta ni znan po tem (iz Barce bolj Biskvit pa Alves), ampak to mi noben ne bo reku, da ne bi isto naredu na njegovem mestu v tistem momentu. ?ist vsi, ki zganjajo neke ?istunske fore zdej, bi nardil popolnoma isto. Pa po 120 minut laufanja, tut noge niso ve? tok "stabilne"... Iniesta ja skromen decko, nikol se ni duval za vecje place/minutaze v klubu, kot to delajo drugi. Trdo trenira se briga zase in kako bo najbolje pomagal ekipi in je popolnoma zasluzeno tam kjer je. In ?eprav sem mu med tekmo 10x jebal mater zakaj je tok srame?ljiv pri strelu na gol, sem vesel da me je uti?al... mu privo??im. Citiraj
Boss Napisano 13. julij, 2010 Prijavi Napisano 13. julij, 2010 Za te dnarje, ki jih "slu?ijo" predvsem na ra?un navija?ov majo da krvavijo na terenu ne pa da ?pilajo bo??ke s trhlenimi nogami kot, da bi bili v ?ovu "a si ti tud notr padu". Citiraj
Z M A J Napisano 14. julij, 2010 Prijavi Napisano 14. julij, 2010 @Boss, po?as se lohk na basket temo selimo, Carigrad vabi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 14. julij, 2010 Prijavi Napisano 14. julij, 2010 Kdo je sedaj zmagal? :ne vem: Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 14. julij, 2010 Prijavi Napisano 14. julij, 2010 Noro - tole si poglejte, sko?il smo k zmaji, zdej smo v TOP 20! http://24ur.com/sport/nogomet/na-vrhu-span...m-19-mestu.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 http://www.rtvslo.si/sport/fotodneva/ibrak...nim-dresom/9845 letos v Milanu dogaja.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 Neeeeeeeeeeee .... hehe http://24ur.com/sport/nogomet/uefa-prepove...12-in-v-lp.html Citiraj
Grega_ Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 ?ez par uric pa v BG na tekmo SLO-SRB, tako da....Mazdica bo na varnem v varovani gara?i,tako da bo v priemeru zmage ali pa poraza na varnem ...drga? pa komi ?akam pleskavice, dobre ?enske pa 28stopinj Citiraj
LabiGT Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 sam res tle je zima jebote Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
daSKAn Napisano 8. september, 2010 Prijavi Napisano 8. september, 2010 ?koda da na?i niso zvlekli zmage. Jest pa zdej komi ?akam da se LP za?ne in ?pansko prvenstvo seveda.... Citiraj
PATO Napisano 8. september, 2010 Prijavi Napisano 8. september, 2010 Dokler bodo igrali Radoslavljevi?, Kirm in Koren, ter bodo sedeli tak?ni kot je Ili?i?... mislim da ne bom ve? gledat slovenskega nogometa. Slovenske prve lige ?e itak par let ne gledam ker mi gre na bruhanje. Citiraj
Grega_ Napisano 8. september, 2010 Prijavi Napisano 8. september, 2010 Evole, tekma je bila super, navijali smo kot zme?ani, proti cca. 30.000 srbom...jao. ?eprav na za?etku je bilo kar pestro ko so skozi varni koridor vdrli navija?i (Grobari), vzeli zastavo in jo za?gali, potem so pa pri?lo robocopi...jao, na?i se skrijejo, ker to so pa mrge do amena, in par jih je kar batine dobilo, in je bil mir. V glavnem res ?koda ker niso zmagali, ampak tako pa? je, Ili?i? je bil tudi baje nekaj po?kodovan (po?kodba na trenigu), tako da.....v glavnem na ?tadionu so nas zadr?evali do cca. 00:30 (jao, verjetno so morali sterati doma?e navija?i po celmu Beogradu), druga?e pa ni bilo panike, na koncu nam je ?e en robocop taxi zrihtal, skoraj zastonj in itak da direkt na splave do ?estih zjutri....o ?enskah raje nebi, haha. Druga?e pa ni bilo nobenih izgredov, tekma je tekma,sovra?ijo nas ne, ?e na meji smo se danes malo o tem pogovarjali s Srbskim policajem, tako da ?e malo ve?ja kolona nastala....dane zjutraj sem sedel na Kalamegdanu in pil kavo pri 30stopinj...pri?el pa v temno LJ - 15 stopinj..jao. Citiraj
madmax Napisano 8. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 8. september, 2010 Dokler bodo igrali Radoslavljevi?, Kirm in Koren, ter bodo sedeli tak?ni kot je Ili?i?... mislim da ne bom ve? gledat slovenskega nogometa. Slovenske prve lige ?e itak par let ne gledam ker mi gre na bruhanje. ko pa take neumnosti berem pa se nemorem zadr?at ........... ili?i? bo moral ?e preeecej polente pojest da bo dosegel nivo kateregakoli od goraj na?tetih, sploh pa ili?i? je desni vezni/pol?pica tako da nevem kako lahko omenja? zadnjega veznega (radosavljevi?) in beka (kirm) v isti sapi kot ili?i?a......jabolka in hru?ke. po parih dobrih odigranih tekmah v nekem mariboru bi ga pa zdej ?e kr radi vidli namesto standardnih preverjenih prvotimcev....get real! Citiraj
daSKAn Napisano 9. september, 2010 Prijavi Napisano 9. september, 2010 Tele na?e bolj ?voh spremljam, me je pa presenetilo da so zgubli prot Ircem... Anyway... kdo ?pila UEFA FAntasy football?? Se nardi kaka Mazda liga, da malo pomerimo na?e selektorske sposobnosti? http://en.uclfantasy.uefa.com/ Citiraj
PATO Napisano 9. september, 2010 Prijavi Napisano 9. september, 2010 Madmax, morda sem res malo posplo?il zadevo...ampak ?e si Koren zaslu?i bit kapetan oz. v prvi postavi pol pa res nwm. Edini pravi igralec je pa itak Valter Birsa. daSKAn...lahko bi ne? Citiraj
daSKAn Napisano 9. september, 2010 Prijavi Napisano 9. september, 2010 Jest sm ekipo ?e sestavu, tko da ?e nas bo ene par sam re?te pa oprem "ligo". EDIT: sm kr naredu, da se nau ?akal.. koda da se prijavite v ligo je 4315-2067 ?e bo kdo prvi? to igral pa mu kaj en bo jasno naj krpra?a.. all in all je simpl. Citiraj
daSKAn Napisano 10. september, 2010 Prijavi Napisano 10. september, 2010 Kva je dej.. a ga ni junaka za ligo? Citiraj
jures Napisano 19. september, 2010 Prijavi Napisano 19. september, 2010 Pi**a ujfalu?ijeva! Pa ravno v top formi je Messi pa ga gre iz inata v zadnji minuti spravt na bolni?ko! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 20. september, 2010 Prijavi Napisano 20. september, 2010 Sem preklinjal ko satan.. ampak bojda po?kodba ni huj?a, kake 2 tedna out... sem se bal da je kaj bolj resnega. K re?i so sedaj nasprotniki, ki bi jih morali premagati tudi brez Messija. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.