daSKAn Napisano 1. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 1. maj, 2011 Na?i oboji zabosanil v?eraj. ?eprav na?i na ra?un tega, ker so vedeli, da so pri Madridu zabluzili. Mourinhovih 9 let nepremagljivosti se je ?isto sfi?ilo v ?paniji. Zdaj v recimo 1 mesecu ?e 3x poraz doma, zdaj celo 2x zaporedoma. Na?i omladinci so kar solidno igral, sploh je Thiago pokazal, zakaj ne rabimo zapravljat za Cesca. Skoraj na vsaki tekmi ko igra zadane, s tem da gre za vezista. Pr na?ih je bil edino Pinto kreten, ker je z napotrebnimi podajami zadaj zakuhal drugi gol/penal. Namesto da bi na?gal naprej, je ?el podajat igralcem pod pritiskom. Zdej pa spet vsa pozornst na torek!!! Ker se bo sigurno kresalo, res pa da bosta pri madridu dva najve?ja psihopata na tribuni. Tako da bo verjetno malo bolj umirjeno in lahko pri?akujemo le kak hokejski vlo?ek Arbeloe in Adebayorja. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 1. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 1. maj, 2011 in pa seveda holivudske (zanr: drama in jokanje) sposobnosti barcelone Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 1. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 1. maj, 2011 in pa seveda holivudske (zanr: drama in jokanje) sposobnosti barcelone Mislim, da na tem podro?ju imata kar oba mo?ne zastopnike. Zato pa? ne omenjam tega, ker pe nekako izni?ita tu. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 1. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 1. maj, 2011 Skratka, vsega po mal si lohk obetamo. Re?mo d sm optimist, a ?e zmeram dajem 20% ?ans Realu, za preboj na Wembley, ?e mu ne znese, pa je isto u redu - United uglavnem ne sme zmagat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 1. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 1. maj, 2011 in pa seveda holivudske (zanr: drama in jokanje) sposobnosti barcelone Ma to vela za ves ?panski in Italijanski fuzbal... to ni za gledat, ker ti gre nakozlanje kolk jih niti mal ni sram, da so taki padav?ki in jokav?ki. Pa cel svet jih gleda v tem blefiranju - bljek a to naj bi bil ?port ?t. 1? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 1. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 1. maj, 2011 Mislim, da je ni lige kjer se ni bi najdl simulanti. Mi je pa res butasto, ker a ne vejo da jih snema ?iljon kamer in kako se po?utijo ko gledajo replay tekme, ko jim jasno poka?ejo da so fejkal. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. maj, 2011 Sej LA stalno spremlja dogajanja..... Je pa to ratal del igre. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. maj, 2011 angleska liga je vseeno velik bolj za gledat...pa se to, ne tekmujeta vedno dve isti ekipi (spanija, italija) za vrh... no pa tudi nemci so ok glede tega Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. maj, 2011 angleska liga je vseeno velik bolj za gledat...pa se to, ne tekmujeta vedno dve isti ekipi (spanija, italija) za vrh...no pa tudi nemci so ok glede tega ker se je lomilec kosti Van Bommel preselil v ITA ligo... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. maj, 2011 angleska liga je vseeno velik bolj za gledat...pa se to, ne tekmujeta vedno dve isti ekipi (spanija, italija) za vrh...no pa tudi nemci so ok glede tega Kako da ne... Manchester pa chelsea se edina menjata, ostali se pa spodaj klofajo. Tako kot v La ligi, Real in Barca se menjata na vrhu, spodaj so pa vedno drugi. Nemci se vedno menjajo tam na vrhu, ampak bolj na ra?un tega, da njiva prva ekipa, ki je udele?ena v LP naslednjo sezono popolnoma odpove doma, se pravi imajo moći le za eno tekmovanje. Res pa je da so ?vabi zelo finan?no regulirani in polovica teh famoznih klubov bi propadla, ?e bi se morala dr?ati teh regulativ, sploh o?tri glede finanac so nizozemci, kjer mislim, da ?e je klub 3mil ? v dolgu ga zaprejo. Zato pa nizozemski klubi niso ve? konkuren?ni. Vsi velki pobje so zakreditirani (ja vklu?no z barco) do amena. Kar mene zelo moti, samo kaj ko tisti prdci v FIFI so bolj pokvajeni kot 20 let star jogurt. Sem pa maloprej skoraj crknil od smeha, ko sem prebral kaj vse je hotel Real da nam UEFA izklju?i. Jebo jih, kje so Messija najdl. Prakti?no so hotl, da cela na?e ekipa ne igra. Ena mo?na varjanta da zmagajo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. maj, 2011 ok sam mal, trenutna lestvia v angliji je MANCHESTER UTD 73 CHELSEA 70 ARSENAL 67 MANCHESTER CITY 62 teli majo se sanse, in je vsako leto po 4-5 komadov, ki se bojujejo (-bojujejo-, ne pa sam da se kazejo kot v spaniji/italiji) za prvo mesto... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 2. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. maj, 2011 Arsenal nima ?ans in jih ?e v za?etku sezone ni imel, Arsenal je ekipa ki preve? flopa. City pa tudi ?e ni zmo?en redno premagovati najbolj?e. ?anse majo...,samo realno, se ?e zadnje par krogov ve, da sta v bitki samo Man utd in po novem Chelsea. Drugo leto bo spet Chelsea prvi in Man utd drugi, Wenger bo pa ene 7 krogov pred koncem spet sanjal, da lahko nadokandijo zaostanek, na 4 mestu bo pa liverpool(al pa bosta te dve mesti zasukani). Za evropsko ligo se pa bojo tepli totenham in Man City. Res je da je zaostanek in razlike manj?e, samo vseeno slika je ista. Jaz upam, da se vnese nek finan?ni limit, na kredite in tudi pla?e, ker to je ?e sme?no kaj se grejo. Ronaldo in Messi recimo miljon na mesec. Ronaldo to vlo?i v lase, Messi to vsaj vlaga v svojo dobrodelno fundacijo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 Vesel sem, da je en mojih ljub?ih Angle?kih klubov, zmagal United! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 http://www.rtvslo.si/zabava/iz-sveta-znani...a-izdaja/256633 Kaj ko zamenjamo spola ekip in damo namesto trave blato Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 Gazetta je danes objavila 12 slik namenov po?kodb Reala PO kon?anih akcijah! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 Ma? kak link do tega? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 Ma? kak link do tega? dubu po mejlu od italijanskega kolega, ki je ves happy ker rosso nerri kon?no dvigajo scudeto. Pa ve da z enim u?om tud za Milan navijam (zaradi korenin) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 Ha ha k zmaj so te zatolkl alow03.05.2011, 14:062 JozaGulikoza 03.05.2011, 14:06 0 Kaj bi se smeju ?e bo jutri 0:3, to bil blo enih dolgih nosov po mestu, ko vsi za Unicefarje navijate VELIKI POZNAVALEC NOGOMETA TEKMA SE IGRA DANES IN ?E TEGA NE VE? NE KOMENTIRAJ ! amen Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 Hihi, ne se sekirat, ?kodi lepoti (zna bit da so me teli prazniki mal zmedli)! ?e danes Madrid povede 0:1 zna bit nadaljevanje tekme ?e kako zanimivo in upam na to, v nasprotnem primeru pa pa? ?estitke bolj?emu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 ?e bo Real hitro povedel 1:0 bo ?e pestro. Real bo po moje zelo pritisnil v za?etku prvega pol?asa. ?e pa ravno Real prvi fa?e gol, potem pa mislim, da znamo videt vsaj 3 komade v Realovi mre?i. U glavnem dvoboj ?e ni odlo?en in bo treba po?akat do konca, upam da ne bom ?iv?en kot pri Arsenalu, ki ni pokazal ni?, ampak sem se tresu do konca. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 Ja ?e gostje zadenejo prvi, pol je vse mo?no (tudi podalj?ki ali enajstmetrovke niso izklju?ene), ?e ga pa zakasirajo, so zape?ateni, to garant! Ampak nima veze, ?ivljenje bo ?lo dalje, ve? sre?e prihodnji?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 Joza, ne mors bit tok flegma!!! To je tekma vseh tekem!!! Mene ?e trga podolgem in po?ez!! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 Joza, ne mors bit tok flegma!!! To je tekma vseh tekem!!! Mene ?e trga podolgem in po?ez!! Hehe, tisi pravi fuzbal fan, jz pa prilo?nostni (ob pivu), sem pa bil tak?en fanatik kot ti, ko je ?e Senna dirkal, takrat se mi je me?al zaradi F1, ?e par dni pred dirko nisem dobro spal itd. (tako da te zelo dobr zastopm)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 Ugotovil, da je shramba po praznikih podhranjena in ?el v Eurospin po junkfood! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2011 barcelone ne maram (mi grejo na zivce) ampak bojo real unicl v stilu 5:0 kot par mescov nazaj... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.