A ti je kdo spreminjal nastavitve računalnika (v primeru EGR odklopa)? Če je kdo posegal v racunalnik (spreminjal tovarniško nastavljene programe delovanja motorja), je tako kot je napisal Boss, v danem trenutku imaš nepravilno mešanico zraka in goriva in ti zakadi.
Na posnetkih se tudi vidi, da se ikona motorja zatemni (ikona baterije in ikona AC ostane osvetljena) na infotainmentu (zato tudi skoči i-stop iz ready v not ready). To naj bi nakazovalo, da motor še ni dovolj ogret (vendar je, snemano je bilo po cca 1 h vožnje) ali pa da gre v regeneracijo dpf-ja. Na tujih forumih sem zasledil, da bi lahko bili injektorji fuč?
AMPAK: ne dviguje mi nivoja olja + porabo imam nizko (see ne spreminja že odkar sem kupil avto, - 3 leta) - 5.3l/100km
🤔🤷♂️
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.