jures Napisano 10. december, 2011 Prijavi Napisano 10. december, 2011 Cakam zgolj in samo izjavo Jozeta. Credo belih ovac je spet realnost zadela Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 10. december, 2011 Prijavi Napisano 10. december, 2011 Tako kot je blo re?eno v studiu, najbolj?i igralec Reala je bil Valdez... ?enkal jim je tisti gol, potem se jih je pa ene 3x usmilil Iniesta, ki je ?el kamor se mu je zahotelo. Druga?e pa odli?na tekma, Real je tokrat igra dokaj spodobno, ?eprav je videt, da ?e nekaj ?ase vseeno ne bojo sprali umazane igre. Stare navade pa?... Mene bolj kot joza, zanima kej se bo zmislil Mouri?i. EDIT: ahh nisem ?akal dolgo. Mouri?i joka, da bi Messi rabil fasati rde?i karton... (kje je zdej un moj smajli, bemte!! ) Citiraj
jures Napisano 11. december, 2011 Prijavi Napisano 11. december, 2011 Tako kot je blo re?eno v studiu, najbolj?i igralec Reala je bil Valdez... ?enkal jim je tisti gol, potem se jih je pa ene 3x usmilil Iniesta, ki je ?el kamor se mu je zahotelo. Druga?e pa odli?na tekma, Real je tokrat igra dokaj spodobno, ?eprav je videt, da ?e nekaj ?ase vseeno ne bojo sprali umazane igre. Stare navade pa?... Mene bolj kot joza, zanima kej se bo zmislil Mouri?i. EDIT: ahh nisem ?akal dolgo. Mouri?i joka, da bi Messi rabil fasati rde?i karton... (kje je zdej un moj smajli, bemte!! ) Jo?e = Mourichio Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sishi Napisano 11. december, 2011 Prijavi Napisano 11. december, 2011 Da navijam za TabeleEvo ti ga na :harhar: spet lekcija belim Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 11. december, 2011 Prijavi Napisano 11. december, 2011 neREALen rezultat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 11. december, 2011 Prijavi Napisano 11. december, 2011 real je igral odli?no...do 21 sekunde kaj pa lahko pri?akuje? od kluba, ki mu je Dinamo ZG zabil dva gola na doma?em igri??u mes que un club Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 11. december, 2011 Prijavi Napisano 11. december, 2011 Sej pravim - strahovito se sekiram, edino kar mi je bedno, da bom sedaj kar nekaj dni poslu?al razne kolege, kako so "moji" zgubili, a mene prakti?no BK! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Barca se je danes igrala, finale v nedeljo pa zanimiv ko hudi?. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Tudi to je del nogometa; http://www.youtube.com/watch?v=v0nc6d2aoiY Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Tole je blo lagano. 4:0. Villa zlomil nogo, bojda pa je ?e Alexis nekaj po?kodovan. Citiraj
Z M A J Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Uf kej takga pa niti konkurenci ne privo??im oz. nobenemu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 16. december, 2011 Prijavi Napisano 16. december, 2011 Evo pare za Ligo Prvakov 14. februarja ob 20.45: LYON - APOEL BAYER - BARCELONA Povratni tekmi bosta 7. marca. 15. februarja ob 18.00: ZENIT - BENFICA Ob 20.45: MILAN - ARSENAL Povratni tekmi bosta 6. marca. 21. februarja ob 18.00: CSKA MOSKVA - REAL MADRID Ob 20.45: NAPOLI - CHELSEA Povratni tekmi bosta 14. marca. 22. februarja ob 20.45: BASEL - BAYERN MARSEILLE - INTER Citiraj
jures Napisano 18. december, 2011 Prijavi Napisano 18. december, 2011 Izjemen povzetek leto?njih el classicov, ?koda ker ni zadnjega 5. poglavjahttp://www.youtube.com/watch?v=c8orR6GCeGY Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 18. december, 2011 Prijavi Napisano 18. december, 2011 Prejle gledal ?e finale svetovnega klubskega prvenstva. Barca zdemolirala Santos in ?e ena trofeja v omari. Igral so fantasti?no. Xavijava podaja za prvi gol ?ive umetnost. Citiraj
Sishi Napisano 18. december, 2011 Prijavi Napisano 18. december, 2011 ?e ena velepredstava najbolj?e ekipe vseh ?asov Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 ?estitke, nisem gledal, ampak 4:0 mi zadosti pove! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 Xavijevi "skillzi" za prvi gol: http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=zKWaVDxpTYk Citiraj
theBill Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 Tudi Messijev drugi gol je bila mojstrovina - res huda kontrola ?oge http://www.youtube.com/watch?v=Rqhs-Yu_bpg Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
jures Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 Nikoli si nisem mislil, da bom tole napisal, ampak upam da se Real in Milan malo strneta, ker tako Barcelono, ki se poigrava z nasprotniki, je ?e dolg?as gledat.... Tudi Messijev drugi gol je bila mojstrovina - res huda kontrola ?oge http://www.youtube.com/watch?v=Rqhs-Yu_bpg kontra http://www.youtube.com/watch?v=IPJ_Ya46BMg...feature=related Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 Messi je s temi goli postal tudi drugi nogometa?, ki mu je uspelo zadeti na vseh mo?nih tekmovanjih (6). Prvi je bil Barcin Pedro. ?e se ne motim je pa Messi prvi, ki mu je uspelo tako zadeti kot asistirati za gol v vseh teh ?estih tekmovanjih. Citiraj
jures Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Zelo blizu je nov El Classico!!! Skoraj bi ga pa Real zafural z Malago - ki igra ?e doma.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 5. januar, 2012 Prijavi Napisano 5. januar, 2012 Jap kot ka?e, se bo klofanje nadaljevalo januarja. Edin ?e bojo Realovci raj pu?nil proti Malagi, kot pa da bojo po?rli ?e dve ta grenki. Perez je tak rekel da ga pokal ne zanima, zato se bo Muri?i raje posvetil la ligi in ligi prvakov. V?eraj so na?i spet igral fantasti?no. Citiraj
daSKAn Napisano 15. januar, 2012 Prijavi Napisano 15. januar, 2012 Ekola in ?e 2 klasika pred nami. Spet bo drame, spet bo klofanja... Citiraj
jures Napisano 18. januar, 2012 Prijavi Napisano 18. januar, 2012 Jest sem pa celo doma, drug teden me ni, sem pa ?iv?en ker antena en dan ?teka, drug dan ne! Aja branil bo Pinto (kot pogosto v pokalu) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.