LabiGT Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 najboljs od vsega je, ker barcelonini navijaci (funi kot bi reku vid almighty) neki casa ne bojo tezil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 najboljs od vsega je, ker barcelonini navijaci (funi kot bi reku vid almighty) neki casa ne bojo tezil Ceprov bi jaz bistveno raj?i videl njih na prestolu in da so fun-i veseli, kot da Bayern, no zdej je kar je! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
theBill Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 Hehe, kako so se v torek po tekmi naslajali navija?i Reala, ?e po twiterju v oddaji po zaklju?eni tekmi, pa komentarji pod ?lanki, razni forumi... kako so ?e videli lahko delo Reala v finalu proti oslabljenemu Chelseaju... karma is a bitch. Bayern je premagal Real v njihovem na?inu igre, torej odprto, napadalno, kapo dol. ?eprav menim, da bi bila tako Real kot Barca v finalu, ?e bi bili pari zamenjani, torej Real - Chelsea in Barcelona - Bayern. Real bi la?je prebil bunker Chelsea, Barca pa bi la?je razvila svojo igro proti "nasprotniku z jajci". Za Barco je zadnji ?as, da si najde bolj?ega vratarja, ker tale Valdes je poden, pokasira kar nekaj golov, katere bi recimo Cassilas ali Neuer obranila. Svaka ?ast Neuerju, golman 1. klase, s prvima dvema obranjenima penaloma je povsem ?okiral Realovce, in posledica je bila napaka Ramosa... bolj "kme?ki fant", kot je rekel Oblak Kako so se norca delali danes iz Ronalda na radiju City, kaj je po?el po tekmi - treniral strel iz bele to?ke v levi spodnji kot do dveh zjutraj, potem pa sta se v objemu z Ramosom tola?ila do jutra... Videti Mourinja na kolenih med streljanjem penalov - neprecenljivo... Upam, da Bayern sesuje pla?ance pezdontarske Chelsea. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Boss Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 Baje je bil v?eraj kljub porazu Ramos zadovoljen - je namre? v zadnji vrsti zadel v glavo navija?a, ki mu je celo tekmo nekaj mamo po nemarnem omenjal. Messi pa Ronaldo sta se pa ?e tudi zmenili pri komu doma bosta skupaj gledala finale. Citiraj
uklopko Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 he he he Baje so na ?e?kem na?li ?ogo k jo je ramos nabil Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 6. maj, 2012 Prijavi Napisano 6. maj, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=playe...;v=ZyzuV3pibs8#! Hvala mu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 20. maj, 2012 Prijavi Napisano 20. maj, 2012 KON?NO, kok sem vesel (k zmaj), nisem verjel da je u?eri mo?no premagati Bayern! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 20. maj, 2012 Prijavi Napisano 20. maj, 2012 V?eraj se je pokopalo nogomet. Chelsea si je od zadnjih 4 ekip najmanj zaslu?il pokal. Bolj si ga je ?e celo zaslu?il Real. Chelsea ni pokazal ama ni?, razen kako imeti ogromno krompirja ko igra? bunker. In ?e ta bunker so igrali slabo. Barca in Bayern sta ga prebijala za ?alo, samo ko ?oga ni hotla v mre?o. Isto je blo kot da bi gledal Grke na EP ali pa letos zadnjo tekmo EPL-ja ko sta igrala QPR in City. Chelsea se je samo branil, kot da bo mu grozi izpad iz EPL-ja in potem se jim userje iz edinega strela na gol. Bayern je zajebal ego Robbna, Chelsea-ju je pa pomagala neka svetovna sre?a. Ta finale, ?e se ga bo kdo zapomnil, bo ?el samo v zgodovino kot en, kjer je imela ena ekipa toliko ve? sre?e kot pameti, da je bilo ?e neverjetno. Da pride? igrat v FINALE CL bunker... to mi ne bo ?lo nikoli v glavo...patetika. Citiraj
Boss Napisano 20. maj, 2012 Prijavi Napisano 20. maj, 2012 Hehe, men je blo pa koj jasno, da je konec za Bayern, ko sem zagledal Olića k se je prpravlu na strel - presran od glave do pet. Citiraj
daSKAn Napisano 20. maj, 2012 Prijavi Napisano 20. maj, 2012 Res je. Videt je blo, da je nesigurn, samo manj kot Schweini, ki je bil ?e tok, da se je med tekom ustavil. Za Robbna sem pa pred strelom nagals reku, da bo falil, ker v velkih sitaucijah zmer poklekne. Zaribal je na SP-ju, zaribal je na najpomebnej?i liga?ki tekmi (penal in ?anse) in zaribal je tudi zdaj. Jedva je spravil penal mimo Ikerja. Njegov spor z Riberyem pa je bil tudi o?iten. Medtem ko je francoz dajal podaje njemu, se je Robben za to odlo?al zelo redko. Citiraj
jures Napisano 21. maj, 2012 Prijavi Napisano 21. maj, 2012 Imeni ekip sta me prepricali, da sem raje film gledu na cajpedu.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 21. maj, 2012 Prijavi Napisano 21. maj, 2012 Tole si preberte, sem se kar nasmejal; http://24ur.com/sport/ligaprvakov/olic-kot...m-v-vratih.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 21. maj, 2012 Prijavi Napisano 21. maj, 2012 Tole si preberte, sem se kar nasmejal; http://24ur.com/sport/ligaprvakov/olic-kot...m-v-vratih.html No sej to sem v?eraj napisal - z aviona se je videlo, da je ?ist bogi. Nobenega ?ara, prodornega pogleda, ki prestreli ?uvaja mre?e. V tej zgodbi je on izpadel kot otrok, ki se boji atiju povedat, da je v ?oli fasal cvek. Citiraj
daSKAn Napisano 21. maj, 2012 Prijavi Napisano 21. maj, 2012 Sam ?e prebere? ni bil edini. Zato je streljal, ker si noben drug ni upal... ?e golman je mogu strelat. No ko berem odzive, je ve? ali manj ena misel. Da so te in take zmage veseli samo navija?i Chelsea, pa ?e te ne tok, glede na borno ?tevilo, ki se jih je pojavilo na proslavni paradi. Kar so pokazali v polfinalu je ?e bila patetika, da pa gre? z ekipo, v katero so se zmetalo miljonov da glava boli, igrat bunker v finalu, je pa ?alost. To je pribli?no enaka ?alost, kot tiste Shumijeve nesre?e, ko se je raje zaletaval in tako osvojil prvenstvo, kot pa z dirko. Tudi sickipedia je polna ?tosov na ra?un Chelsea-ja in sevede Terry-a in njegovega proslavljanja. Sploh ta je bolana, ne samo da se je preoblekel v tekmovlani dres po kon?ani tekmi, dal si je tudi ??itnike gor. Te proslave znajo bit zajebane ka?e.. Citiraj
Z M A J Napisano 9. junij, 2012 Prijavi Napisano 9. junij, 2012 Mazdilakarji, kej spremljate ?ogobrc? Mene so u?eri dokaj navdu?ili Rusi, nisem si mislu da bodo 4:1 odpravli ?eeehe. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Moji 4je polfinalisti (odvisno od ?reba) Italija Rusija Anglija ?panija Je pa te?ko sedaj re?i ker je selekcija med hrvati, italijani in ?panci odlo?ilna sedaj....a Italija se mi zdi letos mo?na (Andjamo Azzuri....?e vedno sem ?etrt ?pagetarja ) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 Ne verjamem da bo kaj z Angle?i, vseeno mi je pa v?e? trenutni rezultat, ko vodijo 1:0. Dvomim pa da se bo takole kon?ala tekma, ker so Francozi konkretno bolj?i, se mi zdi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 11. junij, 2012 Prijavi Napisano 11. junij, 2012 ta prave ekipe stopnjujejo formo , ni prva tekma pokazalo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 Torres je lihkar lepga ukajlov, ole ole! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 Lepo so nadigral irce Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 Lepo so nadigral irce K ZMAJ! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 Hrva?ka : Italija = 1 : 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 Hrva?ka : Italija = 1 : 1 V naslednjem krogu bova verjetno navijala vsak za svoje, meni so ?panci itak najlup?a ekipa (Barcelona + Real in ima? ?PA rep., no na ?alost pa mankajo Ozil, Khedira, Messi, Benzema in tudi Lepi)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 Moja napoved se uresni?uje, verjetno ?panci nabijejo hrvate, italijani pa irce....ampak ?oga je okrogla Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 15. junij, 2012 Prijavi Napisano 15. junij, 2012 Moja napoved se uresni?uje, verjetno ?panci nabijejo hrvate, italijani pa irce....ampak ?oga je okrogla a pol so Hrvati out? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.