LabiGT Napisano 27. junij, 2012 Prijavi Napisano 27. junij, 2012 spance morajo prepovedat....mucenje zoge in ubijajo fuzbal...kera shit nacija kar se tice fuzbala jao Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
theBill Napisano 27. junij, 2012 Prijavi Napisano 27. junij, 2012 Kaj se mi dobr zdi, da lepi sploh do streljanja penala ni pri?el. Hotel je izpasti car, ki bo zadel odlo?ilni penal, na koncu je pa sam izpadel iz streljanja penala... hehehe Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Z M A J Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 ?e danes Nemci premagajo Italjane, se bojim da bodo na naslednji tekmi tudi postali prvaki Evrope. No ?eprav igre so doslej ful dobre prikazal, tako da bi te?ko rekel,da si ne bi zaslu?li. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Zamenjat je treba del Bosque-ja. ?panci so na prvem Euro pod Aragonesom igrali fantasti?no. In tudi zdaj bi lahko, samo imajo zdej tako ?udno taktiko. Citiraj
jures Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Ramos je na?el svojo ?ogo z Madrida....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Ramos je na?el svojo ?ogo z Madrida....... ha ha baje so mu jo vrnili ruski astronavti k so se vrnili z misije na luni!? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Andjamo, andjamo, andjamo...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Nebi si mislu, da bodo ob polcajtu Testeninarji vodili 2:0. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Tole bo pa konec za Nemce .... ni? ne bo eins zwei drei ampak uno due arrividerci Citiraj
Symon Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Lepa re?, ta vikend bodo Nemci zate?eni ko gremo gor. Citiraj
jures Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Balotelli in Cassano se ogrevata. Balotelli je igrec ki lahko odloci velike tekme, kot kaze se pa od mojih 4h ze v cetrtfinalu znata dobit anglina in spanija.... Kaj sem rekel? Italijani so letos najmo?nej?i, ?e bojo ?panci spet pozabili, da je treba ?ogo spraviti tudi v gol bod otudi prvaki.Res ?koda da leto?njega juveta ni bilo v ligi....(6/11 Italije je Juve) In v?e? mi je ko je 99% igralcev iz doma?e lige - razen Super Maria.... ANDJAMO! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 odkrito povedano sm pri?akoval zmago Nemcev Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
daSKAn Napisano 28. junij, 2012 Prijavi Napisano 28. junij, 2012 Italjani so igrali kar solidno. Si nisem mislil, da bojo prilezli tako dale? pred za?etkom prvenstva. Po tekmi z ?panijo sem si milisl, da znajo kam prlezt, ampak ne do finala. Samo Italjani so meli bolj to sre?o, da Gomez ni pokazal ama ni?, in takisto Podolski. Za Gomeza, se je ?e itak vedelo da ni igralec za velike tekme, in da se na takih tekmah bolj ukvarja s svojo frizuro kot pa tekom/odpiranjem/borbo. Klose je pri 35 letih pokazal 3x ve? borbenosti in aktivnosti. Je pa tudi res da je eno tako ?udno EP letos. Nizozemci so popolnoma odpovedali, pri ?pancih se je vedelo, da so brez pravega napadalca, Angle?i itak znajo sam neki napamet nabijat ?ogo, Francozi se bolj med samo kregajo... zato so tudi Portuglaci, ki so se v kvalifikacijah matrali, prilezli tako dale?. U glavnem taljani zaslu?emno v finalu, kar pomeni, da bomo gledali enega bolj dolgocajtnih final... Citiraj
jures Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 Italijani bodo igrali spet na polno, ne bo dolgo?asen finale sigurno. Va?no pa da so te nadute nemce premagal, od trenerja, vratarja, igralcev, vsi so se ?e videli na tiskovkah kot prvaka. Moja napoved 3:1 za Italijo v finalu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 huh ne verjamem - po moje bo 1:1 pa spet enajstmetrovke, kjer bodo zmagali Italijani Citiraj
Z M A J Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 Jaz pa re?em da bo 2:1 za Barcelono + RM Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 Mislim isto k Boss, verjetno 1:1, mogo?e 0:0 in penali. Malo ?ans ?e dajem za rezultat 1:0 v katerokoli smer. Sigurno pa ne bomo videli ogromno golov. Citiraj
jures Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 Jaz pa verjamem v Azzure. Nepremagljiva juventusova peterica v obrambi (juve letos ni izgubil niti ene tekme ob osvojitvi naslova, se vec izgubili so le finale pokala). Pirlo v sredini in ubijalski napad. Le menjave so malo sepajoce, di natale in diamanti sta se 2x ustrasila ko sta se sprehodila do Neuerja sama. Tako da 3:1 strelca Balotelli in Pirlo. Veliko bo od tega odvisno al bo Ramos al Pique na Mariotu. Po moje Pique zarad visine...ce bo pa Ramos.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
RoKo Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 Jaz pa verjamem v Azzure. Nepremagljiva juventusova peterica v obrambi (juve letos ni izgubil niti ene tekme ob osvojitvi naslova, se vec izgubili so le finale pokala). Pirlo v sredini in ubijalski napad. Le menjave so malo sepajoce, di natale in diamanti sta se 2x ustrasila ko sta se sprehodila do Neuerja sama.Tako da 3:1 strelca Balotelli in Pirlo. Veliko bo od tega odvisno al bo Ramos al Pique na Mariotu. Po moje Pique zarad visine...ce bo pa Ramos.... Jap, po moje tudi Italijani in sicer 2:1.....Bad guy bo tudi ?pancem dal dva....?panci pa s svojimi podajami in kompliciranjem do onemoglosti nimajo ?ans.... Citiraj
Alex Napisano 29. junij, 2012 Prijavi Napisano 29. junij, 2012 Tudi 2-1 za ta plave. ?panci bodo pimplali in pimplali in se igrali pep?ka sami med sabo, se bodo upehali. Boga ?oga. Citiraj
MarkoM Napisano 30. junij, 2012 Prijavi Napisano 30. junij, 2012 2:0 za Italijo! ?e v skupinskem delu so imeli ?pance v ?epu, pa so v kriti?nih 3 minutah po danem golu za njih netipi?no popustili (kaj takega je ponavadi zna?ilno za na?e). ?as je da se ?pance z tem njihovim ubijanjem nogometa po?lje tja kamor spadajo, na smeti??e! Citiraj
theBill Napisano 30. junij, 2012 Prijavi Napisano 30. junij, 2012 A ni blo ponavadi tko, da je bila tudi tekma za 3-tje mesto? Tega ni ve?? Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
MazdaBoy Napisano 1. julij, 2012 Prijavi Napisano 1. julij, 2012 A ni blo ponavadi tko, da je bila tudi tekma za 3-tje mesto? Tega ni ve?? http://sl.wikipedia.org/wiki/Evropsko_prvenstvo_v_nogometu Tle pise,da tekme za 3.mesto po letu 1984 ni vec. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.