Nogomet
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ne sekiraj se, tudi pri nas in na mnogih drugih firmah je enako. Prenosnik večini pomeni nek statusni simbol, da je nekaj več oziroma bolj pomemben Saj smo mi v IT-ju bili na začetku isti Pa naši uporabniki so ugotovili (po koroni), da sploh ne rabijo kupovati prenosnikov za otroke, samo v službi se z nadrejenimi nekaj kvazi dogovorijo, da bodo mogoče pa kdaj kaj naredili še popoldan za službo, pa že prileti zahtevek za izposojo prenosnika. Smo pa z novim letom začeli malo pregledovati VPN poročila, kdo in kdaj se sploh povezuje na firmo. Lahko povem, da smo več kot polovico "trajno" izposojenih prenosnikov (cca 25-30) že dobili nazaj...
-
Veliko se krade, dosti je pa pri teh projektih pokrivanje za nazaj, ker drugače na začetku ne bi niti začeli, če bi se o realnih cenah govorilo. Pa inflacija, ker so dolgotrajni projekti, pa za*eban teren. Tam v tistih krajih vsake par 100 m naletiš na novo Postojnsko jamo, kar je težko predvideti. V glavnem, naša država s terenom, ki ga imamo, ni ravno prijazna do takšnih infrastrukturnih projektov. Je pa to ljudem, ki se po cestah samo vozijo, malo težje razumljivo, to je pa že tudi jasno.
-
Ko kupujem rabljen avto, preden izberem vedno preverim pri prejšnjem lastniku. Ko sem izbiral svojo bodočo ženo, sem na to čisto pozabil in zdaj sem tam kjer sem...
-
Morda pa le povsem zavzeto in po cele dneve trenira NU3JAŠKI PLES
-
Jim moram kar pošteno čestitat (iz nasprotnega tabora; navijač).
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.