Točno tako, npr. Hrvaška mi je zanimiva zbirati te pločevinke in plastenke ter kasneje dati otrokom, da iz "smeti" kupijo sladoled. O kako so veseli, ko se smeti spremenijo v SLADOLED. To pa je nekaj!
"Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."
Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...
Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne.
Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.
Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.