Jest Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij pred 1 uro je NevLado napisal: naši Keri naši? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij pred 1 uro je Jest napisal: Keri naši? če smo v Sloveniji. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 23. junij Prijavi Napisano 23. junij Madžari v 100.minuti zadeli za zmago. Ne vem zakaj imam občutek, da bo prav ta gol posredno poslal naše domov? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 24. junij Prijavi Napisano 24. junij Enostavno... ne smeš biti od drugih odvisen. Danes je lep primer bila Hrvaška... so že za dom spremni. 6 Citiraj
pob Napisano 25. junij Prijavi Napisano 25. junij Če nas bo kej stalo, nas bo gol Srbov tik pred koncem tekme. Je pa dejstvo to, da smo še vedno v igri in odvisni sami od sebe - torej bomo težko krivili druge za naše kikse. Citiraj
Jaka32 Napisano 25. junij Prijavi Napisano 25. junij Danes nas bodo trije poslali domov. Previsoko letijo nekatere glave navijačev po TV... Eto, pa sem povedal. Tudi zadnjih 10-15 min tekme s Srbijo je bila polomija, saj niti žoge niso znali brcati, kaj šele spraviti v normalen napad in preko sredine. Tako se pač ne igra nogomet, če nimaš moštva kot Mourinho in seveda takega trenerja. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 25. junij Prijavi Napisano 25. junij Fertig! Kapo dol fantom! 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 25. junij Prijavi Napisano 25. junij Uff dobr da Angleži niso rabili zmagat in jim je ustrezal remi. Vseeno pa borba je bila lepa, so se trudili, ampak za zmagat bo treba igrat na vse ali nič. Zdaj je namreč konec šlepanja na remije. Aja, čestitke fantom so si zaslužili napredovanje, zdaj pa dejansko pokazat česa so zmožni. 4 1 Citiraj
ignacij Napisano 25. junij Prijavi Napisano 25. junij pred 15 minutami je Boss napisal: Zdaj je namreč konec šlepanja na remije. Ni bila to igra na remi, težko je igrati proti tako kvalitetnim igralcem kot jih ima Anglija. To so vrhunsko tehnično in fizično pripravljeni igralci, naši pač niso na tem nivoju, so bili pa nasi izjemo organizirani, saj anglezi prakticno niso prisli do priloznosti. Remi smo izvelki ker angleži kot ekipa niso nikoli res znali špilati. 4 1 Citiraj
Shrek Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Dvomim, da bo super. Igra na en gol. Upam, da se motim... Citiraj
Z M A J Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij Še urco in navijamoooo 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij pred 5 urami je Shrek napisal: Dvomim, da bo super. Igra na en gol. Upam, da se motim... Evo super tekma.... 😂👍 2 Citiraj
ignacij Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Če odmislimo enajstmetrovke so naši odigrali vrhunsko. Drži, da smo se večino branili, vendar so to opravljali suvereno in portugalci razen enajstmetrovke, ki jo je Oblak branil, niso imeli nič za pokazat. V štirih tekmah smo dobili samo 2 gola proti top ekipam, je pa res, da bi mogli kakšnega stisnit pa bi še francozi švicali. 8 1 Citiraj
Z M A J Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Jaz sem zadovoljen s prikazanim v 120 minutah, Šeško sicer ni imel svojega dne, smo pa imeli odlično obrambo in vratarja. 11-metrovke pa škandalozno zanič, groza! 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
SpEkTr Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Jaz sem na splošno tudi zadovoljen, z obrambo sploh. Z napadom malo manj, pač ne moreš it naprej, če ga ne daš..V skupinskem delu še dobiš za to kakšno točko, potem pa ne več in ga je treba dat. Tukaj smo malo podhranjeni, sicer ne vem zakaj..Šeško naj bi bil kar klasa, pa žal ni šlo. Upam, da je to samo faktor mladosti in neizkušenosti. Prosti streli pa...slabše ne bi moglo bit 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Bomo pa na olimpijskih boljši 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij Slovani že vsi doma, nikogar več ni gor. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 5. julij Prijavi Napisano 5. julij Nemčija-Španija zdajle. Za koga navijate? Jaz bi še najraje videl finale Špancev in Nizozemcev, a na koncu bodo mogoče prvaki Nemci, hehe 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 9. julij Prijavi Napisano 9. julij Španci, mojs3 nogometa, poslali domov tudi Francoze, juhu 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij So Francozi dobili nazaj svoje zdravilo v obliki avtogola. Kr na smeh mi je šlo. 1 Citiraj
Bini Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij Danes pravi đumbus v Londonu, vsi navijajo po barih in ga pijejo... 3 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.