Skoči na vsebino

Nogomet

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kdo gleda zdele finale LE z Oblakom? :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Slovenski derbi, ki je bil za moje pojme eden najbolj?ih ne pa tisti tako imenovan el clasico, kjer gleda? eno samo padanje in zvijanje. Edino sodnik je bil na nivoju ?panskih dvobojev Reala in Barce - res ne vem kaj se s Skomino dogaja - ?edalje slab?i je.

33112_1.png

Napisano

Olimpija ?e ni prvak, ker zlahka izpu??a to?ke proti ni?je rangiranim ekipam :)

Napisano

Buffon v PSG, Oblak v Juve? ?e ne pa Buffon kaka Kitajska, Amerika pa Oblak v PSG....

Nekaj bo.

http://www.espn.com/soccer/soccer-transfers/story/3502273/psg-offer-gianluigi-buffon-two-year-contract-after-juventus-exit-source

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Olimpija ?e ni prvak, ker zlahka izpu??a to?ke proti ni?je rangiranim ekipam :)

Zato, ker se slab?e ekipe zapirajo v bunker, Maribor pa je igral odprto in gledljivo igro. Zato je bila tekma prava poslastica pa naj ?e kdo re?e, da je slo nogomet zani?. Aja pa druga?e nisem ljubitelj nogometa niti ga ne spremljam, sem ter tja pa ujamem kako tekmo in tale je bila v?e?na.

33112_1.png

Napisano

Dobro, tu se je pravi?no na koncu izteklo, ker spet je ?love?ko oko zamudilo o?iten ofsajd prvega gola Maribora. In kar vztrajajo ?e pri nekomu ki 30m stran vidi kot sokol in ima reakcijski ?as kamele....(?lovek)

post-2637-0-99925400-1527068301_thumb.png

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

13.zvezdica pod streho :)

Napisano

13.zvezdica pod streho :)

Mesarji, sram je lahko Ramosa

Napisano

Mesarji, sram je lahko Ramosa

sramovati bi se moral liverpoolov golman...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano
sramovati bi se moral liverpoolov golman...[/quote

Vratar osnovno?olske ekipe bi manj bedarij naredil, jebomast! :)

Napisano

sramovati bi se moral liverpoolov golman...

On se je vidno....

Napisano

NAmerno po?kodbo nad Salahom smo videli, to pa ne vem ?e ste videli -  nameren komolec v KAriusa

https://www.youtube.com/watch?v=cjehh556Rj8

Govorim o temu da nima kan?ka ri?pekta kot ?lovek. PA ne samo to, brez VR gre tekma svojo pot, pri 0:0 je Ramos tako naredil nekaj za 2 rde?a kartona. Tako pa je za??iten in lahko umazan ter gre tekma drugo pot

Napisano

Izjemen igralec, ampak zelo grob in umazan v igri, podobno v?asih Pepe. :(

Napisano

Pravi navijac barcelone pa juventusa :P

Sem, pa to nima popolnoma nobene veze. Hotel sem uzivat v fuzbalu. Zacelo se je obetavno z obeh strani potem pa tole, bos rekel da se tekma ni spremenila od takrat naprej?

Napisano
sramovati bi se moral liverpoolov golman...[/quote

Vratar osnovno?olske ekipe bi manj bedarij naredil, jebomast! :)

a ti resno misli?, da so to napake? Stave so bile zelo visoke...

33112_1.png

Napisano

Teorija zarote na vidiku? :)

Napisano

Teorija zarote na vidiku? :)

ah ne... sam to je bilo tako burkasti?no sme?no, da ?lovek konec koncev pomisli tudi na to. Jaz kaj takega nisem videl ?e leta in leta ne pa 2x na isti tekmi.

33112_1.png

Napisano

Tes je, tekma je za?ela ful dobro... dokler ni ?la v drugo smer... pa golman, ha, ha, pa ?e bi mene dali v gol ne bi delal tak?nih sme?nic.

Napisano

Tes je, tekma je za?ela ful dobro... dokler ni ?la v drugo smer... pa golman, ha, ha, pa ?e bi mene dali v gol ne bi delal tak?nih sme?nic.

Komedija ziva, res je :)

A se spomnite vratarja Bayerna na povratni tekmi proti RM?

Tudi on jim je tragikomicno gol podaril, odlocilnega :)

Napisano

Tisto podajo na nogo pa mislim, da tudi meni ne bi ratal.

33112_1.png

Napisano

Golman je bil ?ist usran in ?e marsikateri igralec, se jim vidi da niso vajeni takih tekem, so pa vseeno v?e?na ekipa:)....HALA MADRID :jupiii:

Y.O.L.O. 

Napisano

SCT Olimpija pa ?ez sivankino uho prvak :)

Napisano

Tako kot bi Alex rekel, Koper je rde?, Ljubljana je rde?a, Maribor je pa po novem zelen.... od jeze.

33112_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Herr Klopp na klop najuspesnejsega kluba tega planeta?

Me zanima, ce bo kaj iz te naveze :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
    • Ah dej no, pišeš kot, da se je zgodovina začela 24.2.2022. Enostavno, če bi Ukrajina, ostala nevtralna in bi normalno priznavala manjšine kot vse normalne demokracije, se nič od tega ne bi zgodilo. Torej dejmo nehat pisat o ozemeljskih težnjah, ker to je tak BS. Zasedba ozemlja je le posledica, ker težko zaščitiš ljudi, če nimaš ozemlja, kjer ti živijo, pod nadzorom. Pa sej je vse dokumentirano, kaj se je dogajalo v obdobju dveh desetletij pred tem nesrečnim datumom. Al je boljš pač mižat in se delat neumne ter trobit, da se je vse zgodilo brez vzroka in povoda.
    • Cene so še bolj podivjane, kot pri gumaxu.   Jaz čakam svoje iz novegume.si  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.