Skoči na vsebino

Nogomet

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

Ne vem če si opazil ampak se 9 mesecev samo s kovidom ukvarjamo... drugo vse je nepomembno. Bolj boste navijali za corono in gledal rezultate testov bolj vam jo bodo ponujali namesto športa, Samo upali bomo lahko, da bodo še kakšne druge zadeve bile kjer je dejansko cilj biti pozitiven.

Ni to problem. Skrajni čas je, da se to ustanovo dobro prevetri.Postaja prava gnojnica. Me zanima, koliko ljudi bi plačevalo za ta polom od programa, če ne bi bilo obvezno. Verjetno samo tisti, ki navijajo za lokostrelce in pecikliste.😉

Napisano

Jaz vem, da nic ne zamujam, ker sploh ne gledam fuzbala :D ... 

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Žalosten 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• 4 meseci kasneje...
Napisano

Zmago nad južnimi sosedi sem si res dolgo želel in včeraj nisem pričakoval. Kdor premaga svetovne podpravke bi moral bit svetovni prvak? v tem primeru sicer ne, vseeno pa fantom KLOBUK DOL! :)

• Všeč 1
  • Ljubim 2

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Še najbolj je blo pa to, da so jih dobili po njuški, ker so zjutraj naše trolal. Vse se vrača, vse se plača.

Drugač pa bravo našim fantom.

• Všeč 1
  • Začuden 1
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano

Kot so nekateri pisali po tekmi s sosedi, da ena lastovka žal ne prinese pomladi. Tekma z Rusi je sicer mene z igro kar navdušila, rezultat pač ne, Ciper pa ...

• 1 mesec kasneje...
Napisano

MURA ga zura, cestitke Prekmurcem za prvi naslov DP, kapo dol, privoscim iz vsega srca.

• 1 mesec kasneje...
Napisano

zadovoljen z izidom, juhuhu.

a2b302f96745d1686481_62578435.jpg?v=8e8b
WWW.24UR.COM

Dolgo vrsto let, vse od leta 1966, so morali čakati angleški navijači, da so dočakali zmago svojih ljubljencev proti nemški reprezentanci na...

Za koga vi navijate v nadaljevanju? Španci so mi recimo všeč, bomo videli kako bo za naprej. :)

Napisano

Čist tak brez veze, sam Čehi so me presenetili, pa Švica. Za te dve ekipe bom navijal, čeprav niso favoriti. 

• Všeč 1
  • Začuden 1
Napisano

Španci, Italijani in Danci so mi všeč. Če bi stavil bi na Špance, ne da so tolk dobri, samo ne vidim ekipe, ki bi jim bila sposobna parirati pri njihovem načinu igre.

• 1 leto kasneje...
Napisano

Kaj, ko naša "javna", "neodvisna" RTV Slovenija ni zmožna predvajati reprezentančnih tekem.😕

Kaj moramo mi plačevati. 

Napisano

Čestitke fantom na zelenici!

Napisano

Šeško postaja velemojster!

WWW.RTVSLO.SI

Slovenski nogometaši so si na zadnji tekmi v Ligi narodov na Švedskem zagotovili obstanek v Ligi B. Za to so...

Napisano

Zdajle igrata meni zelo všečna kluba v LP, vklopite A kanal za ogled spektakla.

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Spremljate kej SP v Katarju? Danes Savdska Arabija premagala Argentino.  Kdo bo po vašem mnenju prvak? 🏆 😀

Napisano

Srbija zdajle pogumno proti Braziliji. :)

• Všeč 1
  • Haha 3

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.