Matick Napisano 14. december, 2022 Prijavi Napisano 14. december, 2022 pred 8 minutami je Bini napisal: Kakšne so bile pa včeraj,Argentina-Hrvaška? Od oka, dobrih 50% Argentina, slabih 20% Hrvaska 3 Citiraj
Boss Napisano 17. december, 2022 Prijavi Napisano 17. december, 2022 Hrčki so se v drugem polčasu igrali z ognjem ampak le nekako preživeli. Vseeno jim je treba čestitat, glede na to, da so že drugo prvenstvo v samem vrhu svetovnega nogometa. 2 Citiraj
Boss Napisano 18. december, 2022 Prijavi Napisano 18. december, 2022 u fak tole je cela drama... 3 Citiraj
Alex Napisano 18. december, 2022 Prijavi Napisano 18. december, 2022 Tako dobrega finala še nikoli nisem gledal. 👍 2 1 1 Citiraj
Boss Napisano 18. december, 2022 Prijavi Napisano 18. december, 2022 Dejansko res... Mbappe proti Messiju. Kdor tega ni gledal je zamudil veliko. Ne maram preveč nogometa, ampak tokrat res infarktna tekma, kjer so vsi pokazali najboljše kar premorejo. 3 Citiraj
Alex Napisano 18. december, 2022 Prijavi Napisano 18. december, 2022 pred 1 minuto je Boss napisal: Dejansko res... Mbappe proti Messiju. Kdor tega ni gledal je zamudil veliko. Ne maram preveč nogometa, ampak tokrat res infarktna tekma, kjer so vsi pokazali najboljše kar premorejo. Res je. Pri nas smo gledali tekmo vsi, tudi hčerka, ki nikoli ne gleda nogometa. Res top of the top vsega, kar predstavlja dober nogomet. Infarktna tekma tudi za vse nevtralne gledalce. 👍 3 Citiraj
Z M A J Napisano 18. december, 2022 Prijavi Napisano 18. december, 2022 Lessi svetovni prvak, neverjetno, hehe 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 18. december, 2022 Prijavi Napisano 18. december, 2022 pred 3 urami je Alex napisal: Tako dobrega finala še nikoli nisem gledal. 👍 Ja res huda tekma,takšne še ni bilo.... 3 Citiraj
kacnje Napisano 19. december, 2022 Prijavi Napisano 19. december, 2022 Še v sredini drugega polčasa sem pomislil, da tokrat finale spet ni ravno zanimivo. Potem pa se je začelo. Nekaj preobratov, napetih trenutkov in še enajstmetrovke. Vse skupaj je bilo zanimivo še za tiste, ki sicer ne gledajo nogometa. Sam sem sicer navijal za Francoze, ker so se mi Argentinci (ki sem jih včasih naravnost oboževal) zamerili z mnogimi grdimi potezami in obnašanji. Ampak ni kaj, včeraj so si Argentinci bolj zaslužili zmago, Francozi niso bili pravi (ali pa so jih Argentinci tako držali na kratko). Preobrati pa so bili zaželeni, da je vse skupaj čemu podobno. Na prvenstvu so me najbolj navdušili Maročani. Čeprav je njihova klop res kratka, so pokazali veliko nogometnega znanja, odličnih potez, ogromno srčnosti (na igrišču in izven njega) ... Hrvaška dokaj pričakovano. Nisem njihov navijač, ampak igrajo dobro, kot ekipa so res močni in lahko premagajo vsakogar. Ostali pa - mnoge močnejše reprezentance so šle domov z dolgimi nosovi, ampak prostora na vrhu je samo za najuspešnejše v tistem trenutku. Ne nujno najboljše, pač pa tiste, ki jih je takrat uspelo spraviti skupaj največ. In na vsakem prvenstvu bo kup takšnih razočarancev. Kot je dobro dejal Lavrenčič pred tekmo za tretje mesto - čeprav pravijo, da je tekma brezzvezna, bi vse ostale reprezentance, ki so že doma, dale vse, da bi lahko danes igrale tukaj. 5 Citiraj
Z M A J Napisano 10. maj, 2023 Prijavi Napisano 10. maj, 2023 Ste gledali včeraj RM:MC? 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 10. maj, 2023 Prijavi Napisano 10. maj, 2023 Milančana zdajle merita moči. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 17. maj, 2023 Prijavi Napisano 17. maj, 2023 Zdajle City proti Realu. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 17. maj, 2023 Prijavi Napisano 17. maj, 2023 Jaz upam da Real izpade,.. u finalu pa naj Inter naredi presenečenje. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 17. maj, 2023 Prijavi Napisano 17. maj, 2023 pred 32 minutami je Tilen5 napisal: Jaz upam da Real izpade,.. u finalu pa naj Inter naredi presenečenje. Najebal smo ga, nula od igre in minus 2. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 17. maj, 2023 Prijavi Napisano 17. maj, 2023 Perez ni uzel kredita kot zgleda 🤣 2 Citiraj
Z M A J Napisano 17. maj, 2023 Prijavi Napisano 17. maj, 2023 Že minus 3. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 18. maj, 2023 Prijavi Napisano 18. maj, 2023 (urejeno) Kako so potekali napadi na včerajšni tekmi Popravljeno 18. maj, 2023 od Tilen5 4 1 Citiraj
Z M A J Napisano 18. maj, 2023 Prijavi Napisano 18. maj, 2023 Zelo lepa sramota mojega kluba, hehe. Bomo videli kako bo v finalu, niti ne bi jaz Internazionala kar v naprej odpisal za zmago. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 17. november, 2023 Prijavi Napisano 17. november, 2023 Zdajle navijamo za naše NOGOMETAŠE!!! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 17. november, 2023 Prijavi Napisano 17. november, 2023 Ejej, kak pocarski drug gol Dancev. Citiraj
mazdaman Napisano 18. november, 2023 Prijavi Napisano 18. november, 2023 Na koncu koliko sem gledal je žoga stalno šla tja kjer ni nikogar Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 18. november, 2023 Prijavi Napisano 18. november, 2023 Včeraj ni bilo kaj dosti od igre naših, razen fantastičnega prostega strela. Kakorkoli, tekma ki res šteje bo v ponedeljek. 7 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.