poky Napisano 31. maj, 2006 Prijavi Napisano 31. maj, 2006 Lahko navija? za kere ho?e?,zmagali bojo itaq Brazilci! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 31. maj, 2006 Prijavi Napisano 31. maj, 2006 Bomo vidl kaj bo z brazilci, obrambe itak ne poznajo, sicer pa mi je bla v?e? enkat izjava njihovga selektorja, da obramba jim ni najmo?nej?i ?len, zato pa bo napad pa? moral dose?i en gol ve? kot ga bo obramba spu?ila! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Guest BrainY Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 ah.. ?panci skor zmeraj razo?arajo, Nemci pomoje ne bojo pri?li do 1/4 finala, nizozemci mogo?e... Favorit? Brazilski nogomet se mi najbolj dopade, italjani pa mi grejo malo na ku.. Angle?i znajo prit dale?... Francija.. newem no.. kaj pa Portugalci pa Argentina - mogo?e do 1/4 fiala pustimo se presenetit Pomoje bo kr Trinidad & Tobago zmagovalec Citiraj
ReDevil Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 Sej moramo sam ?e par dni po?akat pol pa da vidmo kje je kdo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 Pomoje bo kr Trinidad & Tobago zmagovalec ?e bojo ?pilali,ko v?eraj proti na?im "reve?em", bo to res znanstvena fantastika! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest BrainY Napisano 7. junij, 2006 Prijavi Napisano 7. junij, 2006 jah.. petek se bli?a in z njim svetovno prvenstvo v nogometu.. za nogometne navdu?ence prilagam eno zlo koristno tabelo na kateri je razpored vseh tekem + lestvica ki se spreminja ob vpisovanju rezultatov... Obilo u?itkov ob navijanju za svoje favorite!! World_Cup_2006.zip Citiraj
ReDevil Napisano 7. junij, 2006 Prijavi Napisano 7. junij, 2006 Jz se tut ?e veselim tega vele dogodka! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 7. junij, 2006 Prijavi Napisano 7. junij, 2006 Jz se tut ?e veselim tega vele dogodka! Ma ne da se veselim.....hrepenim po tem dogodku! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 8. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 8. junij, 2006 Kopi?i se zaloga piva in ?ipsa! Psihi?ne priprave so v teku! JUTRI SE ZA?NEEEEEE!!! Citiraj
poky Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 Kopi?i se zaloga piva in ?ipsa! Dobro,da si me spomno,morem ?e sam nabavit malo zaloge piva in ostalih dodatkov! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 za nogometne navdu?ence prilagam eno zlo koristno tabelo na kateri je razpored vseh tekem + lestvica ki se spreminja ob vpisovanju rezultatov... dobra tabela! hvala BrainY Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Guest BrainY Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 np.. upam da bo? celo zapolnil Citiraj
Violet Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 kje pa ste, pa menda ja ?e ne ?akate 20.00 uro poky, mimogrede, ali ima? probleme z o?mi; ali se dr?i? pregovora: kdor mol?i 10 odgovori. Statistika foruma Dana?nje aktivne teme · Moderatorska ekipa · Dana?njih 10 najzgovornej?ih · 10 skupno najzgovornej?ih 5 uporabnikov aktivnih v zadnjih 15 minutah Active Users 2 gostje, 3 uporabniki 0 anonimni uporabniki Violet, CitroX, poky Citiraj
poky Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 ?akam da bo ura 18. ne 20.!!! P.S.imam pa tudi probleme z o?mi ja.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Violet Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 ojoj, pa res, o?itno imam probleme tudi jaz Citiraj
Violet Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 otvoritveni Lahmov gol je biv ok. ?eprav tudi Vanchope in Close nista zaostajala. Ker nista ne ena ne druga ekipa bogve kajposebnega, se zna zgoditi, da bo ostal rezultat enak. ?e bodo Nemci pokazali proti kak?nemu drugemu bolj?emu nasprotniku tako igro, jih lahko re?i samo ?ude? (res pa je da nimajo kapetana). Vanchope in Senteno ?e znata kaj postorit. O?itno pa tudi Close ni od muh. Citiraj
poky Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 No ja,sn brez besed....se o?itno malo spozna? na fuzbal! Kaj se pa tekme ti?e,zmaga Nem?ije,vendar predvsem zaradi drugorazrednega nasprotnika! Ko bojo pri?li te?ji nasprotniki,bojo Nemci s tako igro hitro doma!(majo blizu ) Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 9. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. junij, 2006 Meni na?eloma nemci nikoli niso bili kej posebnega, tudi letos mi niso, se mi je po dopadlo to da so na veliko streljali! Mislim da so imeli ?ez 20 strelov proti golu, kar ni od muh. Kar se kostarike ti?e pa so pa? odigrali v okviru svojih zmo?nosti. Uvrstitev nemcev v drugi krog nebi smela biti vpra?ljiva, bojo pa vsekakor s tako nezanesljivo igro v zadnji linji imeli te?ave v osmini finala kjer se bojo po vsej verjetnosti sre?ali z angle?i ali ?vedi, ki bojo znali njihovo nezbranost kaznovati in obenem ne prejeti ?tiri komade! Druga?e pa lepa in atraktivna tekma! Rekord glede golov na uvodni tekmi SP-ja! Citiraj
Guest BrainY Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 res imajo slabo obrambo... znanih imen oz. zvezdnikov tud nimajo (z izjemo parih..) smo pa videli res 2 prelepa gola.. pri?akovana in zaslu?ena zmaga. dlje kot do 1/8 finala pa pomoje ne bodo prilezli! lp Citiraj
poky Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 Uvrstitev nemcev v drugi krog nebi smela biti vpra?ljiva, Ja seveda,?e si so tako lahko skupino "napajtlali"! Meni tudi Nemci niso bili nikoli kaj posebnega,ampak se vedno spomnim legandarne izjave mislim da Garyja Linekerja-da je nogomet igra,kjer igra 22 igralcev,pa vedno zmagajo Nemci! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 9. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. junij, 2006 Ko smo ?e pri izjavah, glej moj podpis. Andy Moller! Citiraj
poky Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 Gleda gdo tekmo zdaj med Poljaki in Ekvadorci?? Gdo bi si mislo to pred tekmo,da bi Ekvador lahko vodo po pol?asu??? Sn bil ziher,da bojo Poljaki zlahka opravli z Ekvadorci.... ?koda,da niso Nemci igrali prvo tekmo z Ekvadorci,pomoje rezultat ne bi bil niti pribli?no isti,kot je bil! So ?e vedli zakaj ne! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 9. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. junij, 2006 Ju?noameri?ke ekipe ki pridejo skozi njihove kvalifikacije niso nikoli slabe. Navsezadnje sta en urugvaj in kolumbija ostala doma. Me prav zanima ?e se bojo poljaki izvlekli. Citiraj
poky Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 Me prav zanima ?e se bojo poljaki izvlekli. Jp,mene tudi! Bomo vidli! Je pa res,da ju?noameri?ke ekipe niso nikoli slabe! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
poky Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 He he,Ekvador je zmagal 2:0!! Super,bo malo bolj zanimovo prvenstvo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.