Skoči na vsebino

Pralni stroj

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Moj pralni stroj Gorenje se, po 17 letih uporabe in brez enega samega servisa v vsem tem času, žal poslavlja. Teče že na vseh koncih, plastike in gume so bolj boge, tako da se ne bom lotil servisiranja, ker mislim, da je oddelal svoje.

Verjetno bi vzel spet Gorenje, najboljšega kar imajo. Sprašujem pa kaj imate ostali in ali bi kako drugo znamko priporočali, da naj še pogledam. Razni WiFi-ji pa neke povezave na net me kej dosti ne ganejo, samo da je mašinca v redu in da je kvalitetna da ne bo crknila že po 5-letih uporabe.

Hvala za vsak nasvet.

33112_1.png

Napisano

Imel enak problem ..spet kupil Gorenje pralni stroj  in sušilni stroj 😉😁😁😁

Napisano

Jst sem konec januarja vzel pralno sušilnega Gorenje. Ravno v petek so ga s servisa prišli iskat, ker ga serviser v četrek ni znal popravit. Nehal sušit 😒 Takih, kot so jih delali pred 17 leti, žal ne bo nihče več naredil dans.

Napisano

Men so vedno odsvetovali pralnosušilnega in da bi moral bit pralni posebej sušilni pa posebej. Zakaj? Nimam pojma, ampak verjetno je ravno to kar pišeš. :nevem:

33112_1.png

Napisano

Jaz imam Bosch (wat/wtw serija 6, pralni je iz španije, sušilc iz turčije) in za enkrat delujeta v 9.letu bp (trkam na les)....je pa res da klasika brez sodobne navlake (ala wifi, app, itd...)

Napisano (urejeno)

Proč od gorenja. Jaz ga bom en dan skozi okno vrgu. Pa je dokaj "nov"

Miele so odlični, sam je cena 2x

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Napisano
pred 1 minuto je Tilen5 napisal:

Proč od gorenja. Jaz ga bom en dan skozi okno vrgu. Pa je dokaj "nov"

A slučajno veš kateri model? Baje, spet govorice namreč, da pri Gorenju velja samo njihov top program. Cenejši so pa bolj kitajske sorte kvalitete. Hisense ima vpliv.

33112_1.png

Napisano

Ne nevem kateri model, sicer je iz leta 2016, ni top model,.. ampak skoz neki problemi.

image.jpeg

Napisano

Boss, jaz imam SAMSUNG-a in deluje že nekih 16 let, brez kakšnih posegov. Preveri, če imajo kaj primernega, cena je bila takrat precej ugodna, materiali pa kot kaže zelo dobri. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Meni se je v petek beko star 6 let poslovil.  Pa sem spet bekota vzel. 

Pa sem že nekaj na gorenje gledal pa je reku tam možakar da je gorenje en klinac zadnje čase. In bi kar verjel.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 11 urami je Boss napisal:

Men so vedno odsvetovali pralnosušilnega in da bi moral bit pralni posebej sušilni pa posebej. Zakaj?

Sicer je tu na forumu tudi svetovno priznani strokovnjak za orodja s štili...

Zakaj? Zato, ker lopata je za kopat, grablje za grabit, vile pa za gnoj kidat. 

Imel tako pomivalnega kot pralnega AEG 25 let. Pri pomivalnem so že po 10 letih serviserji rekli naj ga stran vržem, pa sem potem sam popravil elektroniko. V naslednjih 15 letih sta sledili še 2 popravili z moje strani, potem po 25 letih zamenjava.

Pri pralnem stroju AEG sem po 24 letih sam menjal ležaj in manšeto. Dobil sem samo original in cena (po vezah) je bila 160€. Zgrešena investicija. po pol leta je namreč razpadel plastični mehanizem dozirnika. 

Sedaj sem spet na AEG. Koliko bodo zdržali bomo videli. Sem pa dokupil dodatne 2 leti garancije. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Gorenje smo imel daleč nazaj. Bošek spodnji srednji rang je delal 12 let. Do poslovilne, ko je šla elektronika, BP.

Pri nas so obremenjeni, pere povprečno 2x na dan. Ne bom šel v detajle za kaj.

Nov Bošek serija 6.

Inverter motor je Vauuu, tudi tehta.... in temu prilagaja program.

Sušimo že 6 let na AEG-ju. Top roba.

Zdraven Bošeka sem gledal še Mileta, a je cenovni skok bolan.

Gorenje imajo sedaj kitajci in kupujem pri njih še samo rezervne dele za 30Y+ staro robo. Baje je kvaliteta strmo padla. Ne morem pa potrdit lastnoročno.

Tisti ki jih poznam in imajo Bekote, jim crknejo, če imajo srečo, še pod garancijo. Pogosto pa v prvem letu po garanciji.

Candy ni bil slab. So ga imeli znanci. Parkrat se je kako malenkost menjalo, nikoli večjega. Kar sprejemljivo, glede na ceno.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.