Skoči na vsebino

Pralni stroj

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 11 minutami je g.Wankel napisal:

Ma 90° ni panike, k ga samo na bok postaviš. Predstavlji si, da bi mogu prat na 60° 🫣

Sem probal enkrat na 360 pa gre super.

33112_1.png

Napisano

Mi imamo Boša pralnega in sušilca. Že 15 let delujeta ok. Moja pa bi rada novega pralnega 9 kg. Kak predlog za novega, da bi deloval naslednjih 15 let? 

Napisano
pred 2 urama je AmpeR napisal:

Mi imamo Boša pralnega in sušilca. Že 15 let delujeta ok. Moja pa bi rada novega pralnega 9 kg. Kak predlog za novega, da bi deloval naslednjih 15 let? 

Peri, dokler ne crkne.

Raje 1-2kg manj, kot pa pa delujoče menjavat 😉

Napisano

Pri nas smo imeli Gorenje. Po petnajstih letih neprekinjenega dela je potem prišlo do udara strele in je skurilo avtomatiko. Ker bi bilo popravilo zelo drago, smo kupili drugega:

IMG_20250411_210634163.jpg

Žena je zadovoljna, težav skoraj ni. Enkrat je serviser (še v garanciji) menjal tipalo temperature. Ta je pri hiši zdaj pet let. Smo pa pred dvema letoma ... ... ... recimo temu "podedovali" skoraj nov pralni stroj:

IMG_20250411_210623724.jpg

Ta je pa zdaj star štiri leta, imel je eno manjšo težavo: na cevi je nek "aquastop" ventil, da če bi slučajno cev počila, da se voda ne bi razlila po kopalnici. In ta ventil se je sprožil, kar pomeni, da je zaprl pretok vode...

Glede na to, da pri nas nismo uporabljali Pampersk ampak pralne plenice (Racmanke), in glede na to, da je pri nas šest otrok, je bilo malo več žeht. Tako da smo z Gorenjem zelo zadovoljni. No, saj tudi Candy dela, ampak zdaj si delo delita dva stroja, prejšnji je pa vse opral sam...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Mislim,da je drugi steber (z Divaške smeri) na viaduktu Vinjan. Najgloblje sidranje v "vodnjak"...planiranih je bilo 35m,a so ugotovili,da še ni dovolj trdna podlaga,in šo šli še globlje na cca 39,5m...torej steber je skoraj 40m v vodnjaku preden "pokuka" na prosto. Gre za to,da če se površinske zemeljske mase kaj premaknejo,je okoli in okoli stebra min. 2m "zraka",da se ne nasloni na steber....seveda vse redni monitoring itd....ni to,da narediš,pol pa pozabiš... Brežina se trenutno odvodnjava,sidri itd...ne vem vsega,a baje ni tak problem,in da bodo "zrihtali",kot mora biti...   Tudi ena slika prej je ista lokacija...stojimo na servisnem pokrovu "vodnjaka".
    • @robertk6 Bini doskrat kar nekam v tri krasne bluzi
    • Kje je lokacija predzadnje slike ?
    • Saj super da si resno svetoval za rdečo jaz pa sem resno napisal zakaj na , ni bilo nobenih čudnih izgovorov. Zakaj bi sploh potreboval izgovore samo povprašal sem o teh modelih Mazd in pričakoval neke pametne odgovore. Kar se pa tiče e skiroja , pa verjamem da si na ta 2km hitrejši ampak rad bi te videl po dežju, snegu in z polnimi vrečkami🤣🤣🤣
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.