Boss Napisano četrtek ob 20:15 Avtor Prijavi Napisano četrtek ob 20:15 pred 11 minutami je g.Wankel napisal: Ma 90° ni panike, k ga samo na bok postaviš. Predstavlji si, da bi mogu prat na 60° 🫣 Sem probal enkrat na 360 pa gre super. 1 1 Citiraj
Bini Napisano petek ob 05:42 Prijavi Napisano petek ob 05:42 Kateri model pa imaš, da ga že zdaj pri pranju samega sebe tako hvališ... 😵💫🫣😉 Citiraj
Boss Napisano petek ob 08:47 Avtor Prijavi Napisano petek ob 08:47 Govorim za pretekle Gorenjeve izdelke no... 2 Citiraj
AmpeR Napisano petek ob 11:52 Prijavi Napisano petek ob 11:52 Mi imamo Boša pralnega in sušilca. Že 15 let delujeta ok. Moja pa bi rada novega pralnega 9 kg. Kak predlog za novega, da bi deloval naslednjih 15 let? Citiraj
FuManchu Napisano petek ob 12:38 Prijavi Napisano petek ob 12:38 Za še 15 let boš moral najmanj tri kupit 2 1 Citiraj
godlike Napisano petek ob 14:43 Prijavi Napisano petek ob 14:43 pred 2 urama je AmpeR napisal: Mi imamo Boša pralnega in sušilca. Že 15 let delujeta ok. Moja pa bi rada novega pralnega 9 kg. Kak predlog za novega, da bi deloval naslednjih 15 let? Peri, dokler ne crkne. Raje 1-2kg manj, kot pa pa delujoče menjavat 😉 5 1 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 19:41 Prijavi Napisano petek ob 19:41 Pri nas smo imeli Gorenje. Po petnajstih letih neprekinjenega dela je potem prišlo do udara strele in je skurilo avtomatiko. Ker bi bilo popravilo zelo drago, smo kupili drugega: Žena je zadovoljna, težav skoraj ni. Enkrat je serviser (še v garanciji) menjal tipalo temperature. Ta je pri hiši zdaj pet let. Smo pa pred dvema letoma ... ... ... recimo temu "podedovali" skoraj nov pralni stroj: Ta je pa zdaj star štiri leta, imel je eno manjšo težavo: na cevi je nek "aquastop" ventil, da če bi slučajno cev počila, da se voda ne bi razlila po kopalnici. In ta ventil se je sprožil, kar pomeni, da je zaprl pretok vode... Glede na to, da pri nas nismo uporabljali Pampersk ampak pralne plenice (Racmanke), in glede na to, da je pri nas šest otrok, je bilo malo več žeht. Tako da smo z Gorenjem zelo zadovoljni. No, saj tudi Candy dela, ampak zdaj si delo delita dva stroja, prejšnji je pa vse opral sam... 3 Citiraj
dpicul Napisano nedelja ob 11:46 Prijavi Napisano nedelja ob 11:46 dne 8. 4. 2025 ob 14:40 je FuManchu napisal: Pri meni je elektronika crknila. P.s. če kdo rabi el. motor ga imam. Sem ga pobral stran in danes zapeljal stroj na dinos. elektroniko se da v večini primerov popraviti. Citiraj
FuManchu Napisano nedelja ob 12:45 Prijavi Napisano nedelja ob 12:45 Normalno da se. Pereš pa na potoku ta čas. 2 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano nedelja ob 21:21 Prijavi Napisano nedelja ob 21:21 pred 8 urami je FuManchu napisal: Normalno da se. Pereš pa na potoku ta čas. S skoraj ničelnim ogljičnim odtisom. Pa malenkost metana. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano včeraj ob 05:00 Prijavi Napisano včeraj ob 05:00 @Boss, če ni strogo varovana vojaška skrivnost: in kaj si nazadnje nabavil? Od vseh predlogov nazadnje kar VOX Electronics ali Tesla... Kar je najhuje - zna biti, da so boljši kot kak Bosch, narejen na Kitajskem... Citiraj
godlike Napisano včeraj ob 07:14 Prijavi Napisano včeraj ob 07:14 pred 2 urama je Slivka napisal: Bosch, narejen na Kitajskem... Lani kupljen je Turek. Citiraj
GoB Napisano včeraj ob 10:14 Prijavi Napisano včeraj ob 10:14 Kupoval sicer že pred nekaj časa in takrat je bilo za Bosch višje serije, mislim da od 8 dalje narejeno v Nemčiji. Vprašanje pa je od kod so določeni deli, mogoče res iz Kitajske. Moraš iti na nemško spletno stran Bosch, kjer imajo pri strojih, ki so iz Nemčije označeno...😀 Citiraj
dvorjan Napisano včeraj ob 10:26 Prijavi Napisano včeraj ob 10:26 pred 3 urami je godlike napisal: Lani kupljen je Turek. Verjetno preznačkan Beko. 😃 Pri današnjem stanju bele tehnike pač kupiš tisto, kar ima čim daljšo garancijo. Če si "heavy user", bo zelo verjetno, da bo odletelo kaj še znotraj garancije pa dobiš drugi stroj. 1 Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 14:52 Avtor Prijavi Napisano včeraj ob 14:52 pred 9 urami je Slivka napisal: @Boss, če ni strogo varovana vojaška skrivnost: in kaj si nazadnje nabavil? Od vseh predlogov nazadnje kar VOX Electronics ali Tesla... Kar je najhuje - zna biti, da so boljši kot kak Bosch, narejen na Kitajskem... Kr pri Gorenju sem ostal Pralni stroj - WNS14A4ATWECO - GORENJE SI.GORENJE.COM Pralni stroj | WNS14A4ATWECO | WashControl - Save resources with up to 68% less energy consumption, 45% water savings and 21%... Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 15:12 Prijavi Napisano včeraj ob 15:12 pred 20 minutami je Boss napisal: Kr pri Gorenju sem ostal Pralni stroj - WNS14A4ATWECO - GORENJE SI.GORENJE.COM Pralni stroj | WNS14A4ATWECO | WashControl - Save resources with up to 68% less energy consumption, 45% water savings and 21%... Se pravi, pri Kitajcu. 😉 1 Citiraj
kacnje Napisano včeraj ob 15:18 Prijavi Napisano včeraj ob 15:18 Pri nas v hiši Gorenjeve zadeve kar dobro delujejo. So sicer še slovenske in ne kitajske, to je res 😁 1 Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 18:47 Avtor Prijavi Napisano včeraj ob 18:47 pred 3 urami je Alex napisal: Se pravi, pri Kitajcu. 😉 Tole je še vedno Gorenje. Sem preveril Hisense pa je precej drugačen. Je pa res, da ga tud v Gorenju delajo. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.