ReDevil Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 Me prov zanima kaj si mislite o vsem skupi! Eno so dejstva, drugo pa osebno mi?ljenje! Jaz sem ?ele danes po radiu sli?al da je "guznu", za njega bo verjetno vpra?anje kam ga bodo dali na unem svetu, ker sm zihr, da: Bog ga nima rad, hudi? ga pa ne mara! Verjetno vsi vemo kak?na je bila zgodovina Juge, pa kaj se je dogajal s Sarajevom npr. al Srebrenico, pa tut kak?en Vukovar, tko da o?itno jo je fant ?e poceni odnesel, res pa je da ?e ni prejel zadnje sodbe, ker dvomim da nima tok "municije" s sabo, da lahko podkupi Sv. Petra! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 Eh samo si pa dal v pravo temo... Kaj pa Krneki... Hja kurc ?e dobro jo je odnesel. Pa se kregajo za pokop. Tako naj ga pokopljejo kot je on svoje. Citiraj
David Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 Predlagam da se tema premakne v podforum KrNeki..... Devil ta del foruma je namenjen izklju?no objavljanju novic iz sveta avtomobilizma!!! Over&Out daVid Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 13. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2006 Pol pa naj res premakne nek maher to tja, ker tema zna bit kar zanimiva, pa tut kolegi Hrvati bodo vedli kaj povedat! Zdelo se mi je pa da pa? spada pod novice! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
KAALman Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 jaz mislim da je dovolj hudega naredil.. zato ga zdaj pustimo tam kjer je... bi pa prosil, da ne spolitizirate preve? da ne bo kdo koga prizadel ali kaj podobnega... Citiraj LP KAALman
suicidal Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 Za sodi??e v Haagu je njegova smrt res ?e najbolj elegantna re?itev (da se ne bi zaradi dolgega procesa in problemati?nega Milo?evi?a slu?ajno ?e bolj zblamiralo), medtem ko za ljudi na celotni biv?i Jugoslaviji sedaj manjka nekak?no sklepno dejanje procesu (obsodba/oprostitev - we will never really know :ne vem: ). nekega ?ivljenja je konec, zaprimo knjigo, ?ivimo dalje. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
David Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 nekega ?ivljenja je konec, zaprimo knjigo, ?ivimo dalje. Sam nebi mogel bolj?e povedat..... LP david Citiraj Feel free....
poky Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 Mah,bojo vsaj nekaj dnara pri?parali v Haagu! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 14. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2006 Tisto, v ?emer je on ?ivel v Haagu, sploh ni bil arest, bolj kak?en hotel na nivoju, ki ga marsikater od nas v ?ivlenju ne bo videl! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 ni fer da je umrl....hotu sem da ga obsodijo in vidt njegovo idijotsko faco ko mu recejo "guilty as charged"... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 ni fer da je umrl....hotu sem da ga obsodijo in vidt njegovo idijotsko faco ko mu recejo "guilty as charged"... Se strinjam ja,samo kaj ?e?..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 Poceni jo je odnesel! Sej ponavadi jo taki ti?i poceni odnesejo, na ?alost. Citiraj
ReDevil Napisano 14. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2006 Za njega bi bile po mojem mnenju vse obstoje?e nacisti?ne metode mu?enja preblage, lahko bi ga obto?il za naslednjih 65 MIO let na arest, pa ?e vedno ne bi obudil vseh du?, ki jih je poslal na un svet! Po drugi strani pa vpra?anje ?e bi se SLO koko?ka in ju?ni bratje osamosvojili, brez da bi on take ?tale po?el! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 Hja ?e dobro pomislite niso neko? zastonj rekli, da smo ujeli zadnji vlak iz Jugoslavije. ?e bi zamudili bi tudi mi pristali v isti ka?i kot Hrvati. Slobo bi se odlo?il, da v Jugoslaviji ne rabi Slovencev. In najbr? bi Mazde k nam komaj za?ele kapljati... Citiraj
Boss Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 Za Slovenijo je Milo?evi? naredil ve? koristi kot ?kode (naj mi oprostijo tisti, ki so zgubili svojce ob 15 dnevni vojni) saj smo tako meli "uradni" vzrok zakaj smo zapustili gnilo tvorbo, ki se ji re?e SFRJ. Je bil pa Slobo prera?unljive? do konca vklju?no s samo smrtjo, ki jo je "verjetno" povzro?il sam. Konec sojenja v katerem bi bil definitivno obsojen se je bli?al zelo hitro in njegovi obupni poskusi, da bi se prikazal bolj bolan kot je so ?li tako dale?, da je verjetno temu primerno (ne)jemal tudi zdravila. Na vsak na?in je hotel kot "te?ki" bolnik na zdravljenje v Rusije, kjer ima toliko prijateljev, da ga verjetno ne bi bilo nikoli nazaj. Igral je pa? poker in stavil vse na zadnjo karto, a je izgubil. Toda a je res? S svojo "kakor" mu?eni?ko smrtjo je pomagal tako sebi (oz. svojemu imenu saj tako nikoli ne bo bil pravno obsojen) ?e najbolj pa bo pomagal soobto?enim, ki bodo zdaj lahko mirne du?e valili krivdo nanj. Citiraj
Symon Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 Na vsak na?in je hotel kot "te?ki" bolnik na zdravljenje v Rusije, kjer ima toliko prijateljev, da ga verjetno ne bi bilo nikoli nazaj. Igral je pa? poker in stavil vse na zadnjo karto, a je izgubil. Toda a je res? S svojo "kakor" mu?eni?ko smrtjo je pomagal tako sebi (oz. svojemu imenu saj tako nikoli ne bo bil pravno obsojen) ?e najbolj pa bo pomagal soobto?enim, ki bodo zdaj lahko mirne du?e valili krivdo nanj. Lepo napisano! Rispekt! Zdja bo ?e mu?enik postal, ker ga niso spustili v Rusijo na zdravljenje. ?ez 20 let bodo pa njegove majice tako popularne kot so zdaj od CHEja loai pa vedno bolj popularne TITOve majice. Ampak onadva sta ?e druga zgodba in raje se ne spu??am v politiko ker bomo za?eli debato brez konca. :mi pijemoo: Citiraj
ReDevil Napisano 14. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2006 Po mojem se ga bomo predvsem spominjal po legendarnem: NE ?UJEM DOBRO! Je pa biv ta tip ?iva legenda, na?alost z negativnim predznakom, ampak ?e pomislimo kako je izigraval lep cajt vse svetovne politike, da so ob njemu izpadli kot ?olar?ki! ?koda samo za vse nedol?ne ?rtve, ki jih je to potegnlo za sabo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.