Skoči na vsebino

Mazda MX-3

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

nikje nisem zasledil teme o mazdi mx-3

zato bi bilo lepo da bi sem pisali kaj vse ste naredili na svoji mx-3 in kaj vse mislite, ker tudi jaz to planiram in bi rad malo videl nasvete :) tako da slike gor! :)

?e sem dal v napa?no temo naj nekdo premakne...

Napisano

Uporabi search(po slovensko i??i) in bo? vse najdu. :blink:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

sem probal pa nikoli ni ni? najdlo <_< probal mx-3,mazda mx-3,mazda mx3,mx itd...napi?e vedno da je premalo znakov?!? zato pa sem mislil da ni nobene teme...

Napisano

Najbolj?e da malo ro?no prei??e? forum.... ti garantiram da bo? marsikaj zanimivega na?el..... :bravo:

LP david

Feel free....

Napisano

iskal in iskal in iskal...ni? takega nisem najdel da bi blo izklju?no mx-3 :) torej bom tu vpra?al lastnike tega stroja :)

kolko litrov je rezerva?sicer se ne namenim spu??at tako "nizko" vendar me vseeno zanima...prebral knjigico al tisto ki sem dobil zraven pa nisem ni? bol pameten :)

Napisano

naj bi bila tako kot pri vseh mazdah za pribli?no 50 km. druga?e pa mislim da je tam okoli 5 litrov.

?e ima? pa premalo pa odpri rezervoar pod zadnjim sede?em in malo prekrivi merilnik in se ti lahko ?e pri polovici lu?ka vklopi :P

Napisano

hvala :)

naslednjo vpra?anje :)

meni ne dela ogrevanje zadnejga stekla...ko stisnem tipko se ?uje kako preklopi vendar lu?ka na stikalu ne sveti in tudi dela ne :) neako je z prednjimi meglenkami...

varovalke gledal in so bile ok :)

kaki predlogi kaj bi lahko blo?in ?e se da popravit? :)

Napisano

hvala :)

naslednjo vpra?anje :)

meni ne dela ogrevanje zadnejga stekla...ko stisnem tipko se ?uje kako preklopi vendar lu?ka na stikalu ne sveti in tudi dela ne :) neako je z prednjimi meglenkami...

varovalke gledal in so bile ok :)

kaki predlogi kaj bi lahko blo?in ?e se da popravit? :)

1. ogrevanje malo preglej na zadnji ?ipi, ?e je konektro dobor gor dan na vsaki strani in kak?ne so kaj poti

2. lu?ke na stikalih mora? pa podreti in zamenjati jih

A meglenke ti pa delajo

Edit: pa poglej ?e kable ki grejo na zadnjo haubo iz karoserije, ponavadi se tam cviknejo

Napisano

?e nisi sam dosti majstra,pelji avto k avtoelektri?aru,pa ti bo ziher zrihtal! :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

jaz sem vedno za do it yourself :) vse se da nau?it :)

No super!! :bravo: Samo,?e se ti gdaj avto v?ge,ne se jezit pol.... :P:lol:

Ti?a vun!!

Napisano

sem si kupil mini gasilni aparat :P

saj nisem glih nor glede elektrike :) ker sicer hodim v elektro ?olo...

samo raje vedno vpra?am za nasvet :)

Napisano

ker sicer hodim v elektro ?olo...

Mislim.... :whatever: pol pa itaq more? to sam naret za doma?o nalogo! :D:bravo:

Ti?a vun!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.