blindek Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 nikje nisem zasledil teme o mazdi mx-3 zato bi bilo lepo da bi sem pisali kaj vse ste naredili na svoji mx-3 in kaj vse mislite, ker tudi jaz to planiram in bi rad malo videl nasvete tako da slike gor! ?e sem dal v napa?no temo naj nekdo premakne... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 Uporabi search(po slovensko i??i) in bo? vse najdu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
blindek Napisano 13. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2006 sem probal pa nikoli ni ni? najdlo probal mx-3,mazda mx-3,mazda mx3,mx itd...napi?e vedno da je premalo znakov?!? zato pa sem mislil da ni nobene teme... Citiraj
David Napisano 13. marec, 2006 Prijavi Napisano 13. marec, 2006 Najbolj?e da malo ro?no prei??e? forum.... ti garantiram da bo? marsikaj zanimivega na?el..... LP david Citiraj Feel free....
blindek Napisano 14. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2006 iskal in iskal in iskal...ni? takega nisem najdel da bi blo izklju?no mx-3 torej bom tu vpra?al lastnike tega stroja kolko litrov je rezerva?sicer se ne namenim spu??at tako "nizko" vendar me vseeno zanima...prebral knjigico al tisto ki sem dobil zraven pa nisem ni? bol pameten Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 naj bi bila tako kot pri vseh mazdah za pribli?no 50 km. druga?e pa mislim da je tam okoli 5 litrov. ?e ima? pa premalo pa odpri rezervoar pod zadnjim sede?em in malo prekrivi merilnik in se ti lahko ?e pri polovici lu?ka vklopi Citiraj
blindek Napisano 14. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2006 hvala naslednjo vpra?anje meni ne dela ogrevanje zadnejga stekla...ko stisnem tipko se ?uje kako preklopi vendar lu?ka na stikalu ne sveti in tudi dela ne neako je z prednjimi meglenkami... varovalke gledal in so bile ok kaki predlogi kaj bi lahko blo?in ?e se da popravit? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 hvala naslednjo vpra?anje meni ne dela ogrevanje zadnejga stekla...ko stisnem tipko se ?uje kako preklopi vendar lu?ka na stikalu ne sveti in tudi dela ne neako je z prednjimi meglenkami...varovalke gledal in so bile ok kaki predlogi kaj bi lahko blo?in ?e se da popravit? 1. ogrevanje malo preglej na zadnji ?ipi, ?e je konektro dobor gor dan na vsaki strani in kak?ne so kaj poti2. lu?ke na stikalih mora? pa podreti in zamenjati jih A meglenke ti pa delajo Edit: pa poglej ?e kable ki grejo na zadnjo haubo iz karoserije, ponavadi se tam cviknejo Citiraj
poky Napisano 14. marec, 2006 Prijavi Napisano 14. marec, 2006 ?e nisi sam dosti majstra,pelji avto k avtoelektri?aru,pa ti bo ziher zrihtal! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
blindek Napisano 15. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 15. marec, 2006 jaz sem vedno za do it yourself vse se da nau?it Citiraj
poky Napisano 15. marec, 2006 Prijavi Napisano 15. marec, 2006 jaz sem vedno za do it yourself vse se da nau?it No super!! Samo,?e se ti gdaj avto v?ge,ne se jezit pol.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
blindek Napisano 16. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2006 sem si kupil mini gasilni aparat saj nisem glih nor glede elektrike ker sicer hodim v elektro ?olo... samo raje vedno vpra?am za nasvet Citiraj
poky Napisano 16. marec, 2006 Prijavi Napisano 16. marec, 2006 ker sicer hodim v elektro ?olo... Mislim.... pol pa itaq more? to sam naret za doma?o nalogo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.