KAALman Napisano 6. julij, 2004 Prijavi Napisano 6. julij, 2004 konec... naj en od moderatorjev zbrise ta post Citiraj LP KAALman
Bosti Napisano 7. julij, 2004 Prijavi Napisano 7. julij, 2004 Zakaj bi brisali ... naj se sem noter pi?ejo take 'prilo?nosti' za mini sre?anja. BTW ... ta vikend, na obali od Lucije do Izole ... Mazda wet meeting? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. julij, 2004 Prijavi Napisano 7. julij, 2004 Se vidimo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Bosti Napisano 7. julij, 2004 Prijavi Napisano 7. julij, 2004 Super, mene bo povsod dovolj, edino vozil bom bolj malo. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. julij, 2004 Prijavi Napisano 7. julij, 2004 Ga bo? raje zvozil, bolj pametno Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.