Sprašujem, ker sem se dosti vozil na relaciji Portorož - Zadar (cca. 320 km), po jadranski magistrali in sem rabil ene 5 ur pa pol. Takrat še ni bilo Reške obvoznice. Če si imel ti povprečje 80 km/h si pa mogu imet res stroj. 😄
In kateri so pa zdaj to "naši"? In katere zdaj ne obravnavamo z istimi vatli?
Pa ne zdaj privleči Evropejce, ki so se spravili na Indijance, ker meni se tudi to ne zdi prav, a me takrat še ni bilo, da bi to obravnaval. Kakorkoli, še vedno sem prepričan, da tuja vojska, ki prečka meddržavno mejo brez poprejšnjega dogovora in se znajde na ozemlju druge države, kjer uporablja strelno orožje proti vojski tiste države, je agresor. In je zoper njega treba ukrepat.
Najhitreje sem se peljal ponoči od doma v KP. Clio RS. Porabo sem imel povprečno v 17l/100km. Je še slika nekje. V 1h 15min sem bil pred Žusterno na parkingu. Happy times 😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.