jures Napisano 19. marec, 2010 Prijavi Napisano 19. marec, 2010 Klinc se ze prestavlja zarad vetra Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. marec, 2010 Prijavi Napisano 19. marec, 2010 E jebo jih vetr, vsak let jim kej zagnoji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
PeW Napisano 19. marec, 2010 Prijavi Napisano 19. marec, 2010 Mi pa odrinemo ob 3.30 iz vipave in to najve?ji avtobus od avrigota in cel bo poln Citiraj ZOOM-ZOOM
Z M A J Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 JEBE nej se ta ?irija ?vabsko - jodlarska naveza, ki ?e 5 let delajo vse kar je v njihovi mo?i, sam da neki Slovenci neb mel (ve?) svetovniga rekorda! Je pa komentator ob ?e enem zni?anju zaleti??a dejal, da bi lahko bil spoznzor te ?irije kar - PALOMA SLADKOGORSKA! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mamica Napisano 22. marec, 2018 Prijavi Napisano 22. marec, 2018 Bravo, Kranjec! O?itno bo zanimiv vikend. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.