STAJERC Napisano 7. julij, 2004 Prijavi Napisano 7. julij, 2004 Evo... sve?e montirani eibachi (37.500 pri AS Velenje in tri tedne cakanja) http://www2.arnes.si/~vtic/saso/ (kr sami si poglejte pod linkom...v kratkem bodo nalo?ene tudi ve?je verzije slik) Kmalu ?e pa Novakov ?portni izpuh z dvema cevema (po eno na vsaki strani) ter zadnji spojler (orig. 323 F) Citiraj
wildcat Napisano 7. julij, 2004 Prijavi Napisano 7. julij, 2004 Zelo v?e? ! LP Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
torstorm Napisano 7. julij, 2004 Prijavi Napisano 7. julij, 2004 lepoooo !!!!! Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Hrdzo Napisano 3. december, 2004 Prijavi Napisano 3. december, 2004 E bas tak nekaj sam si i ja planiral.....samo nisam znal kak uzivo zgleda!! Odlicno!! Samo ja na svojoj planiram zmigalce i rikverc lu? zameniti tj. prefarbati tak da sve bude rde?e. Citiraj
wildcat Napisano 2. september, 2005 Prijavi Napisano 2. september, 2005 Ej, ?tajerc! Kako kaj tvoja Efka? Sicer imam eno vpra?anje glede 323F BA + Eibach. Kak?ne izku?nje ima?? Stranko namre? zanima, ?e bo z Eibach-i veliko bolj nizka in ob?utljiva glede na na?e ceste. Ali pogosto naseda?? Ali sploh? Kako je s parkiranjem na plo?niku? ?e gre brez posledic? Za lego je jasno in izgled tudi, le mu?i ga nasedanje ker ve kako se moram jaz peljati ?e je kje kak le?e?i Tako sem rekla, da se bom pozanimala za strokovno mnenje Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
STAJERC Napisano 2. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 2. september, 2005 Avto je super sam kakega konja ve? bi blo treba met. Eibachi so super zadeva, sam na tej mazdi ko je original zelo visoka se skor ne pozna da je spu??ena, tak da nasedel ?e nisem nikol, na na?ih cestah pa se tud super obnesejo, ?e ma? original bla?ilnike (jaz sem dal bla?ilnike str?at, pa je zdaj vse res trdo, sam men to pa?e) Parkiranje na plo?niku brez problema, le?e?e policaje tud povozim sj pravim avto sploh ni nizek... ?e pa kaj posebej zanima, se pa lahk tud na mene obrne! Jaz bi rad avto ?e bolj spustil, da bi bil avto potem spu??en 60/40 mm Se pa na sliki tud vidi, da ni fejst nizekDSC02111.JPE Citiraj
wildcat Napisano 2. september, 2005 Prijavi Napisano 2. september, 2005 thanks!!! my talk! sej to mu jaz ?e skoz govorim, sam ko... sej ve?! ziher je ziher bo pa tudi rde?a, in distan?nike bo imela. ?irina, kolikor bo pa? ?lo ?e enkrat hvala in lep pozdrav tebi in tudi bratu! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Hrdzo Napisano 2. september, 2005 Prijavi Napisano 2. september, 2005 Imam i ja jedno pitanje/zamolbu??? Kolko su te kostali ti amortizeri?? Citiraj
STAJERC Napisano 2. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 2. september, 2005 Sj ?e ne verjame, se pa naj v Konjice pripala pa sam pogleda, spijemo kak pir pa avte pogledamo. Kaj se pa ?irine ti?e pa ni problema, gre komot gor guma 215/40/16 tud ?e je avto za 6 centi spu??en. Obnova in tr?anje me je ko?talo 25 ksit, delal mi je pa Vuga iz Nove Gorice! Ti vra?ama pozdrav Wildcat in mislim da se kmalu vidimo, i??em ?e ni?je fedre , eibachi bojo pa najverjetneje naprodaj! LP P.s. Sam mi pa ni jasno kak to misli stranka eibachi pa distan?niki in zelo ?iroke gume, pol bi rad pa ?e po plo?nikih vozu Citiraj
Guest DANDO Napisano 2. september, 2005 Prijavi Napisano 2. september, 2005 ?tajerc toliko slik si nametal, da bi se lahko ?e familija slikala zraven Citiraj
mike007 Napisano 2. september, 2005 Prijavi Napisano 2. september, 2005 Sj ?e ne verjame, se pa naj v Konjice pripala pa sam pogleda, spijemo kak pir pa avte pogledamo. Kaj se pa ?irine ti?e pa ni problema, gre komot gor guma 215/40/16 tud ?e je avto za 6 centi spu??en. Obnova in tr?anje me je ko?talo 25 ksit, delal mi je pa Vuga iz Nove Gorice! Ti vra?ama pozdrav Wildcat in mislim da se kmalu vidimo, i??em ?e ni?je fedre , eibachi bojo pa najverjetneje naprodaj! LP P.s. Sam mi pa ni jasno kak to misli stranka eibachi pa distan?niki in zelo ?iroke gume, pol bi rad pa ?e po plo?nikih vozu Ta Vuga je res car. Mojmu kolegu je na nisanu zrihtu vse ?tiri amortizerje za dobre 4 ure. Citiraj
STAJERC Napisano 3. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2005 Mor? razumet, da nimam digitalca, pol ko ga pa dobim v roke sm pa kot malo otrok z igra?o Citiraj
KAALman Napisano 3. september, 2005 Prijavi Napisano 3. september, 2005 Mor? razumet, da nimam digitalca, pol ko ga pa dobim v roke sm pa kot malo otrok z igra?o go buy one, so ?e poceni... pa nas bo? la?je obve??al z novostmi Citiraj LP KAALman
Gambino Napisano 3. september, 2005 Prijavi Napisano 3. september, 2005 Huda kombinacija supertourismo na 323f + nizana.Mogoce bi jo res blo treba se malce znizat, sam ce veliko kilometrov delas, ne vem ce se ti to splaca. :ne vem: Drgac pa thumbs up za okusno spedenano mazdico! Citiraj
ReDevil Napisano 3. september, 2005 Prijavi Napisano 3. september, 2005 Avto zgleda kul. Samo problem je (kolkor sem razumel iz konteksta) mu bi zelo prav pri?el 2.0 v6 GT varianta. Glede izgleda mogo?e se kak?en podalj?ek spredaj, sicer pa stvar okusa in osebne presoje, ter seveda finan?nih kapacitet. ?koda pri tej seriji 323 f je le to da ima res ogromne koloteke in mora? avto ful zni?at da iz boka lepo zgleda! Druga? pa za dizajn so pa japon?ki itak bogovi! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
wildcat Napisano 23. september, 2005 Prijavi Napisano 23. september, 2005 i??em ?e ni?je fedre , eibachi bojo pa najverjetneje naprodaj! No, si ?e na?el ni?jo varijanto? Bo? prodajal fedre? Cena? Mogo?e ti zrihtam kupca Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
pierce Napisano 23. september, 2005 Prijavi Napisano 23. september, 2005 Ni mi ?ist jasno zakaj distan?nike, naj dobi feltno dovolj jodno, pa da ma offset najman?ji mo?en, tako mam jaz na moji f-ki (gume 205/45/16) in so feltne ?isto do roba, da gre ?ez pa itak potem ne more? homologirat... Citiraj
wildcat Napisano 23. september, 2005 Prijavi Napisano 23. september, 2005 ?e, sam bi zaenkrat rad ostal na teh 15col katere so ?e na avtu. Tako da je potem opcija v distan?nikih, da vsaj malo lep?e zgleda. Te pa vsekakor v mejah homolomo, brez skrbi. Btw, ko sem bila na LPP zaradi homologacije, je tip samo mahal z glavo, ko sem mu devala TUV od mojih 50mm distan?nikov. Sploh ni hotel pogledat, je rekel da ne rabi. Mislim res, ?e jih pa ne bi imela, bi me pa 100% Po moje me je mel poln kufer, ker sem mu pa predala tak ?tos papirjev, kot da bi doktorat pripravljala. Je imel precej dela skoz pridit. Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
KAALman Napisano 23. september, 2005 Prijavi Napisano 23. september, 2005 ?e, sam bi zaenkrat rad ostal na teh 15col katere so ?e na avtu. Tako da je potem opcija v distan?nikih, da vsaj malo lep?e zgleda. Te pa vsekakor v mejah homolomo, brez skrbi. Btw, ko sem bila na LPP zaradi homologacije, je tip samo mahal z glavo, ko sem mu devala TUV od mojih 50mm distan?nikov. Sploh ni hotel pogledat, je rekel da ne rabi. Mislim res, ?e jih pa ne bi imela, bi me pa 100% Po moje me je mel poln kufer, ker sem mu pa predala tak ?tos papirjev, kot da bi doktorat pripravljala. Je imel precej dela skoz pridit. naj delajo, ?e ?e mora bit vse porihtano, pa naj bo kot je treba... Citiraj LP KAALman
David Napisano 24. september, 2005 Prijavi Napisano 24. september, 2005 Ah na LPP-ju...ponavadi samo podpi?ejo in redko gledajo...pa sej so pla?ani za to.... Citiraj Feel free....
STAJERC Napisano 24. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 24. september, 2005 Sem najdu ni?jo varianto in sicer 6 cm, se mi pa zdi cena kr visoka (250 eur), pa ?e amortizerje moram dat pol kraj?at Bom ?e razmislu o prodaji, lahk pa pride jutri na Trojane pa pogleda kak spoh zglega avto z eibachi in 16" v ?ivo. LP Citiraj
ReDevil Napisano 26. september, 2005 Prijavi Napisano 26. september, 2005 Zdej sm vidu tvojo ma?inco v ?ivo in je precej lep?a od svojih "d?ip sester", mogo?e ?e kak?en podalj?ek pa nebi ji res ?kodoval motor?ek 1.8! Ostalo je OK! )) Citiraj Dobrodo?li na forumu!
STAJERC Napisano 12. november, 2005 Avtor Prijavi Napisano 12. november, 2005 Spet sm se mal posvetil svoji 323f in izdelal strut bar al ka se ?e re?e! Me je kr presenetlo kok lahk ta zadeva pripomore k legi avtomobila! Zdaj se v kombinaciji z str?animi amortizerji avto sploh ne nagne ni? ve? v ovinku! Citiraj
Symon Napisano 12. november, 2005 Prijavi Napisano 12. november, 2005 Lepo... Da tole deluje ti lahko re?em, ker sem imel to na 106ki, ki ima fuuul mehko serisko podvozje. Pa je bilo potem malo manj nagibanja. Za koliko bi ti tole naredil ?e meni? Z Nalepko Mazda vred.. (lahko na PM) Samo treba bo pogledat, ?e je isto kot pri Fki... Se bom z UKlopcicem ali pa Apcihom mogu dobit, da malo pomerimo... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.