David Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 Violet ?e malo spremlja? teme...in vem da si ?e brala o DANDOTĆU..... on ima precej avto...prodaja, rihta, Lastni u?itek...... Tako da ima za vsak dan v tednu enega...... Citiraj Feel free....
Guest DANDO1 Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 napaka, za vsako bejbo v tednu enega. Citiraj
makaveli Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 dando,en zasebn mail si dobu.po?ekiri Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
Violet Napisano 21. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2006 Violet ?e malo spremlja? teme...in vem da si ?e brala o DANDOTĆU..... on ima precej avto...prodaja, rihta, Lastni u?itek...... Tako da ima za vsak dan v tednu enega...... v tem grmu ti?i zajec... vsi se med seboj poznate ?e nakaj let, jaz naj pa ska?em po forumu od 1-86 in naj i??em kdo-kaj je kdo.... ko je treba kidat sneg, kida dando, ko je treba poglihat teren ker se zaradi parkiranjapogreza za plo?nikom zemlja, pesek napelje dando,ko je treba nestanovalce odgnat s parkiranja se z njimi pregovarja dando, torej, nisem pa ovca.sem pa? pravila vzel v svoje roke, ampak dobesedno, vsi bi bili gospodje, ni? delal pa povsod bili prvi, to tudi v bg ni ve? mogo?e, smo se zato odcepili. nikar se ne prito?uj, kadar bo? kidal, si misli, da ga moram tudi jaz, in to ne malo, ko ga skidam, mi pa cestarji dovoz ponovno zasujejo... in to se dogaja ve?krat na dan, poleg tega pa tu ostanejo ?e plo?niki, za znoret!! Citiraj
David Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Violet...don't worry about it,..... Se ne poznamo ve? let vsi skupaj..... tako da to ni prav odgovor..... LP dAvid Citiraj Feel free....
DonFilipo Napisano 23. marec, 2006 Prijavi Napisano 23. marec, 2006 Parkiram POVSOD kjer je 4,5m placa (razen invalidskih mest - respect), ker mi je vseeno cetudi dobim poloznico, namrec sej se spomnete katero tablico imam V predalcku sem nekaj casa, kar zbiral te kuponcke, ampak se mi vec ne da - drugace je pa hrvaskem, tam ti pa itak ni treba paziti ker ne pisejo (vsaj ne tako natancno kot v LJ). Za pajka se ne bojim ker ga itak ne bodo otpeljalo, lisice sem pa enkrat dobu in sva jih z kolegom zvecer prerezala. Lisice sem pustu tam kjer mi je bil avto in na njih pustil obvestilo: "Tudi vi pridete k nam... Pozdrav iz Hrvaske" Eto toliko - prednost tujih tablic. Drugace se pa pizdim na nepravilno parkirane avto (mislim na tiste ki zavzamejo 2 ali vec placov, ker so nesposobni vozniki) Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Guest BrainY Napisano 23. marec, 2006 Prijavi Napisano 23. marec, 2006 Za pajka se ne bojim ker ga itak ne bodo otpeljalo, lisice sem pa enkrat dobu in sva jih z kolegom zvecer prerezala. Lisice sem pustu tam kjer mi je bil avto in na njih pustil obvestilo: "Tudi vi pridete k nam... Pozdrav iz Hrvaske" tud jaz parkiram kje se le da (na predpise ?e malo pazim) ampak nikoli ne parkiram na prostoru za invalide... Citiraj
DonFilipo Napisano 24. marec, 2006 Prijavi Napisano 24. marec, 2006 Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.