Marko_mx-3 Napisano 18. marec, 2006 Prijavi Napisano 18. marec, 2006 V Celju bo letos prvi? potekala najve?ja in najpresti?nej?a avtomobilska prireditev. Avtomobilski salon Slovenije bo mogo?e znova obiskati po petih letih, saj je nazadnje potekal v letu 2001 v Ljubljani.23. Avtomobilski salon Slovenije bo najve?ji doslej. Potekal bo v dvoranah L, L1, K in D celjskega sejmi??a na 12.000 m2 notranjih in 1.500 m2 zunanjih neto razstavnih povr?in. Dogajanja na salonu bodo dopolnjevali ?tirje sejmi, ki bodo na sejmi??u potekali v istem terminu. Skupaj s 15. sejmom Avto in vzdr?evanje, 7. sejmom Moto boom, 6. sejmom Logotrans in 5. Razstavo gospodarskih vozil se bo Avtomobilski salon Slovenije raztezal na celotnem sejmi??u, ki meri 60.000 m2 povr?in. Bo kdo ?el kej pogledati na avtosalon. Pa ?e ?e ima kdo kak?ne informacije katere modele bo razstavljala Mazda, zanimivo bi bilo tudi videti kak?en koncept (Kabura CX) Citiraj
poky Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 Po vsej verjetnosti bom pri?o malo pogledat! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Violet Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 Po vsej verjetnosti bom pri?o malo pogledat! Kabura, lep ?portni avtek MX 5 pa itak ne bo Citiraj
vuk Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 Slu?beno bom tam zaradi Logotrans,privatno pa zaradi Motobooma.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
makaveli Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 js bom tud ?el mal pogledat avtije...pa...hostese Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
wildcat Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 Mazda, zanimivo bi bilo tudi videti kak?en koncept (Kabura CX) yeah right dream on ko bojo informacije, jih sporo?im. zaenkrat bo glavna zvezda MX-5 LE 3rd Gen Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
makaveli Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 ja bo mx5. v tisti sm pa js ?e ?i?al Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
Violet Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 ja bo mx5. v tisti sm pa js ?e ?i?al Le kje... ali si bil v Ameriki ali pa na Japonskem, ali pa v sanjah tako kot jaz.... Citiraj
makaveli Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 ka pa ?e ti povem... da jo pravkar gledam 3m od sebe? s serijsko ?tevilko 2813/3500!!! ti pa, ko bo? na avtosalonu,poglej ?e bo slu?ajn taka cifra!!! in ?e ne bo, ti ?astim pija?o,ok!!! ?e ne pa ti men,hm? pa btw, sm ?ist buden! Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
Violet Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 ka pa ?e ti povem... da jo pravkar gledam 3m od sebe? s serijsko ?tevilko 2813/3500!!! ti pa, ko bo? na avtosalonu,poglej ?e bo slu?ajn taka cifra!!! in ?e ne bo, ti ?astim pija?o,ok!!! ?e ne pa ti men,hm? pa btw, sm ?ist buden! ?ele sedaj vidim, da je bencinar... http://avtomoto.siol.net/default.asp?artic...010512131323000 kaj pa dizel...... Citiraj
Guest BrainY Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 to bomo pa ja ?li pogledat... upam da bo tud kaj mazdinega razen mx-a Citiraj
Violet Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 kaj pravite na tega... jaz bi ga dala predelati oz. po mojem okusu je, vendar v obliki pravega d?ipa...?e bi ga imela, bi ga zaupala fantom na MTV. in sicer na podlagi mojih skic.... http://avtomoto.siol.net/default.asp?artic...010603092008260 Citiraj
Guest BrainY Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 dekle drago kaj ti bo tak avto? a nisi z ljubljane? Citiraj
Violet Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 dekle drago kaj ti bo tak avto? a nisi z ljubljane? pa u?ivaj dokler si mlad... Citiraj
makaveli Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 alo Violeta,js sm govoru o mx-5, ne o cx-7. kar se pa cx 7 ti?e, se pa zna zgodit, da sploh ne bo dizla. tributa tud ni blo(2.0 al pa 3.0l benz)! sicer pa... ?portn avto pa diesel? pa tud ?e je ?portn terenc... men se mal zdi, da je narod ratal mal preve? usekan na dizle sej res da so napredovali odkar so turbine in skupni vod,ampak to ?e ne pomeni, da so pa bencinarji zdej tak smrtn greh! pustmo to,da ne bomo ?ist off topic. skratka mx-5 na avtosalonu 99% bo. pa verjetno ?e kej druga tud Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
wildcat Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 ja bo mx5. v tisti sm pa js ?e ?i?al Le kje... ali si bil v Ameriki ali pa na Japonskem, ali pa v sanjah tako kot jaz.... Vse tudi ti ne more? vedeti tri nove MX-5 NC so namre? ?e dooooolgo v Sloveniji Pa ni? zato, nobody's perfect! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Marko_mx-3 Napisano 19. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2006 Da ne bosta vidva edina ki sta v njej sedela, sem jaz tud v novi MX-5 sedu, samo peljat se nismo smeli. Je pa ravno prav velika zame, se sploh nisem ni? utesnjeno not po?util, pa ?e zanimiv sisitem zapiranja strehe ima. One hand. Citiraj
makaveli Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 Mhm, prav fajni vozek je. Pa tud bolj prostorna od starega modela. Js lih pa?em not ?eprav ne vem kam bi sub zmontiru.taka original ozvo?enja so men pre?voh. sej so kvalitetna pa vse,sam... n? ne butnejo najbr? bi ga dal pod sovoznikove noge,kot pri Wildcat.sorry,mal offtopic Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
komar Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 kaj pa dizel...... Violet !!!! Zaj pa bo dovolj - pija?o stran :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 ja bo mx5. v tisti sm pa js ?e ?i?al aaaaa Tudi jest ?i?al in se slinil v to?no tej.... njami!!! Hm.... skorej sem wildico ugrabil in jo z novo mx5 odpeljal...... maaaaalo je manjkalo.... Citiraj Feel free....
makaveli Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 aaaaa Tudi jest ?i?al in se slinil v to?no tej.... njami!!! Hm.... skorej sem wildico ugrabil in jo z novo mx5 odpeljal...... maaaaalo je manjkalo.... si se slinil po avtu al po wild-ici Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
David Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 si se slinil po avtu al po wild-ici Hm...... ?e ne vem....... Ah mymymy je faca..... Citiraj Feel free....
makaveli Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 Ka je pa to zdej? pa mi smo mal off topic.. skratka kdo pride na avtosalon? ka pa ?e bi se mi mal dobli takrat? eno tako sre?anje? pa mal panoramske vo?nje? pa kaka pija?a potem? je taka univerzalna prilika? dve muhi na en mah! Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
David Napisano 19. marec, 2006 Prijavi Napisano 19. marec, 2006 Makiaveli jest sem na?eloma ZA!!! Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 19. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2006 Jas bom 100% pri?el na salon ker nazadnje sem bil v LJ pred mnogimi leti Pa se lahko dobimo samo povejte kateri dan, pa potem gremo lahko na kak?no panoramsko vo?njo okrog Celja, da vidimo znamenitosti Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.