Skoči na vsebino

VIKfuckingTORJI ! :)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

ne mor? verjet... prvi Viktor v oddaji gre Prekmurcu :) bruahahaha :):hohoho:

skoraj me je smeh pa ?ok ubil... sem kar ponosen nanj... zdi se mi da je celo prvi Prekmurec ki je dobil Viktorja :danzoman:

zgleda se vztrajno pribli?ujemo ameri?anom... samo ?e en Janez Kranjski Show ( beri: kao Jerry Springer) nam manjka :D?zmeden?:vskalo:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

ne mor? verjet... prvi Viktor v oddaji gre Prekmurcu :) bruahahaha :):hohoho:

skoraj me je smeh pa ?ok ubil... sem kar ponosen nanj... zdi se mi da je celo prvi Prekmurec ki je dobil Viktorja :danzoman:

zgleda se vztrajno pribli?ujemo ameri?anom... samo ?e en Janez Kranjski Show ( beri: kao Jerry Springer) nam manjka :D?zmeden?:vskalo:

kandidat za oskarja je ?e

IPB Image
Napisano

men je pa tale podelitev ?e kr nekak zgledla. kot prireditev mislim.

v primerjavi z avtom leta!? tisto ni blo pa za nikamor. ko pogreb!

Only those without any talent, have no obsessions!

Napisano

jaz ne vem kak vi na to gledate, ?e ste ?e tak navdu?eni nad klovn ?ovom!?

za mene je to zgledlo kot neko delanje norca iz sebe na odru ker res ne znamo izpeljat ene prireditve

na nivoju ampak se vse su?e okrog tega "zabavat plemi?e" kao still gra??akov ki jih zabavajo

dvorni nor?ki...

ej res me je sram da lahko hrvati, avstrijci al pa ?e mad?ari izpeljejo prireditev na nivoju z urejenim voditeljem na odru, glasbeno podlago in zdravo mero humora ne pa z klovni na odru...

po?utim se ?e na koncu kot da smo slovenci eni primitivci... :(

Napisano

tud to je res, ampak problem je, da so na?i voditelji v 90% smrtno resni in se dr?ijo ko kisle kumarice,ali pa se trudijo z nekim vsiljenim humorjem. i to je problem. ker pa? na?i televizijci ne zaupajo vodenja kakim povpre?nim smrtnikom. premalo spro??enosti in spontanega humorja je na na?ih prireditvah. za vodenje takih prireditev res ni treba imet samo profesionalne igralce itd. va?no je,da je voditelj iznajdljiv in da zna narediti ?tos tudi na ra?un samega sebe!

Napisano

jaz ne vem kak vi na to gledate, ?e ste ?e tak navdu?eni nad klovn ?ovom!?

ej res me je sram da lahko hrvati, avstrijci al pa ?e mad?ari izpeljejo prireditev na nivoju z urejenim voditeljem na odru, glasbeno podlago in zdravo mero humora ne pa z klovni na odru...

na?ih zabavnih oddaj ne gledam, ker niso "normalne", po zakonu pa jih pla?ujem !?

v?eraj sem zaradi vas pozabila gledati celo smu?arske skoke... :(

IPB Image
Napisano

v?eraj?njo prireditev bi mogla vodit Natalija Verboten..

ke ro je pri?la na oder je res sijala v njeni energiji, dobri volji...

newem... meni se zdi to krnekaj...

Pa svaka ?ast ?in?u za viktorja :bravo:

Napisano

Viktorji meni ?e v osnovi niso v?e?, ker so ?isto posnemanje ameri?kih oskarjev.

Gledal jih nisem sem imel kaj bolj pametnega za delat, planica je pa tako ali tako praznik pijancev.

Spomnim se samo tistih viktorjev, ko jih je Jurij Zrnec vodil.

Napisano

Gledal jih nisem sem imel kaj bolj pametnega za delat, planica je pa tako ali tako praznik pijancev.

Spomnim se samo tistih viktorjev, ko jih je Jurij Zrnec vodil.

:bravo:

Madmax :rispekt: Da se na?a "smetana" po?uti bolj Ameri?ko... :whatever:

Napisano

men bi pa blo bol kul, ?e bi tale na?a smetana mogla mal tekmovat pa ?e kej druga pokazat,kokr pa sam tisto s ?emer se prof. ukvarjajo.

pa ne mislim smu?arijo al pa kuharijo.

kej bolj odbitega!

kake survival varijante al pa kej tak mal extremisti?nega.

pol bi se pa vidlo kdo je tist "ta prav".

pa ?e gledanost bi bla po moje ful vlka.

npr.tak kot pri ?vabih,ko se smetana vozi v woku po bob stezi.

lahk bi na?e metali s padalom iz letala,s kamero na ?eladi

:D

Napisano

men bi pa blo bol kul, ?e bi tale na?a smetana mogla mal tekmovat pa ?e kej druga pokazat,kokr pa sam tisto s ?emer se prof. ukvarjajo.

pa ne mislim smu?arijo al pa kuharijo.

kej bolj odbitega!

kake survival varijante al pa kej tak mal extremisti?nega.

pol bi se pa vidlo kdo je tist "ta prav".

pa ?e gledanost bi bla po moje ful vlka.

npr.tak kot pri ?vabih,ko se smetana vozi v woku po bob stezi.

lahk bi na?e metali s padalom iz letala,s kamero na ?eladi

:D

Za tole so pomej malo preve? leni, pa tudi nobeden jim nebi nekih bajnih honorarjev dajal.

V slo je va?no da se ?im ve? denarja v svoj ?ep pospravi, samo to je ?e druga zgodba in nebi o tem tukaj.

Napisano

Mah,toti Viktorji sn krneki..... :( Mislim,da je ??e vnaprej vse znano,pa eno leto jih dobi ena TV ali radio,drugo leto pa druga! Tak ko Radio City letos ni dobil nobenga,nominiran pa bil v treh kategorijah,poslu?anost pa majo nekaj ?ez 48%!!! Mislim ne..... :whatever:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Po moje bo nekaj vmesnega. Imam pa občutek, da se bi vedno več držav direktno mešalo v to vojno. 
    • Se pravi, da imaš ti tu gor največ pre oženih kilometrov... In to brez težav z motorjem. A imaš tudi ti X 186 motor? 
    • Pri teh astronomskih cenah ta znamka zvenečega imena spljoh nima krmil novega standarda 35mm vpetja. Zato, da ti pri belanci za 287€ zraven prodajo še adapter za 20€      @ Alex   Tubless ni samo med in mleko (v gumi). S tublessom imaš bistveno več dela kot s sistemom z zračnico. Na tubless greš, če se misliš ukvarjat s tem sam, ker to ni tako kot pri avtu, ko enkrat letno vulkanizer zamenja, pa potem na gume pozabiš   Pri tublesu moraš redno kontrolirat in na vsake par mesecev dolivat tekočino. Najbolje skozi ventilček ( ko imaš gumo v zraku odviješ jedro, vtakneš skozi ventilček nekaj not da vidiš, a je še mokro. Ker zadeva se suši in če se posuši, še vedno lahko tesni. Ne bo pa zaflikalo luknjice, niti zatesnila roba feltne, če se ti guma preveč izprazni. Potem skozi telo ventilčka (odvito jedro) doliješ. Drug problem pri mleku. Ne glede a je kravje, kozje, ali kobilje, enako dobro kot maši luknje, zna zamašit tudi jedro ventilčka. In potem ti je đabe pumpa, CO2 ali kompresor, če s seboj nimaš rezervnega jedra ventilčka in pa seveda ključka za šraufanje le tega. Pri volumnu 29 colske 2,6 široke gume, s pumpico tudi bolj malo opraviš.    Tubeless je bil razvit predvsem za težave s snakebiti pri bolj gravitacjskem MTB, zdaj ga ima že vsak za v štacuno.   Še vedno imaš možnost da najprej znučaš gume ki so prišle z biciklom, potem pa na tubeless. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.