Skoči na vsebino

Mazda MX-5

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
:bravo: Lepa lepa! Bi jo kr mel! :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

ql in prakti?no :D

s tem da je ta na sliki samo ene vrste Photoshop obdelava,

od originala zgleda ?e ni slik :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

• 3 tedne kasneje...
  • 5 let kasneje...
Napisano
hmmmmm podatki bi bili fajn, ?eprav tako shuj?an avto bi bil primerljiv z 1.4TSI POLO ki je trgal gate....

bolj minimalisti?na in spredaj o?ja od aktualnega modela - not like :angry2:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 5 mesecev kasneje...
Napisano

ko?no 'nekaj' mo?i

Me pa zanima, kaj se bo zgodilo s temi avti in drugimi 'valjniki' v Evropi, ko bo od leta 2015 za?elo veljati da se dose?e na avtu do 130g Co2/km..... :ne vem:

Dana?nja MX5 1.8 jih ima 162.....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Nekaj podobnega so naredili z NB serijo, ko so zadnji dve leti pred NC serijo nadgradili obstoje?o s turbino ter intercoolerjem. Za?uda so imel na konc kr mal problemov s samo odprodajo turbomiat, ker je folk raj ?aku novo serijo. :D

Mogo?e bo tut zdj dost podobno..

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

No evo, pa je uradno:

http://avtomanija.com/default.asp?rb=2&id=3394

?e prej se bo kalila kot Alfa Spider. Da novitete prej tam crknejo, pol jih pa popravijo in izbolj?ajo pod Mazdino znamko :hudicek:

Napisano

?e ena izvleka iz Shinarija

Objavljena slika

sj ne da ni hud.. sam to ni to ve?.. zgubu je svoj ?ar. .svojo du?o.. ?e z NC modelom.. saj za moj okus

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Napisano

?e ?e, sam Mazda le ni Audi, da je lahko tri generacije skoraj enaka pa kupcev to niti malo ne moti :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Men se zdi pa tole oblika adio pamet in kon?no malo oblikovnega premika, juhu. :wub::rozico:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

sj ne da ni hud.. sam to ni to ve?.. zgubu je svoj ?ar. .svojo du?o.. ?e z NC modelom.. saj za moj okus

+1

Sej ne da NC in future ND nista lepi, ampak sta se odaljili od bistva tega avta, tistega primarnega dizajna, pa konstrukcije s katero so za?eli...zdej ?e bolj ratuje s2000 al pa kak slk pa te fore...

Podpis.png

Napisano

tle po balkanu me policaji vedno ustavljajo in jih zanima kaj za en avto je to...

ko recem mazda, faca je taka :blink:-_-:(

pol recejo "sem mislu da je porsche, zgleda ze k porsche"

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

tle po balkanu me policaji vedno ustavljajo in jih zanima kaj za en avto je to...

ko recem mazda, faca je taka :blink:-_-:(

pol recejo "sem mislu da je porsche, zgleda ze k porsche"

se podpi?em pod to..na hr strani.. izpadam ko ?lovek pouhn ke?a.. folk pa ne ve kok je to cheap avto za kupt..se pa podpi?em pod to kar je wankl napisu.. primarno je bil avto kot en star angle?ki roadster.. z ?is svojo obliko.. platnom.. ?tev?ki.. lego.. vsem.. NC je zadek ohranu dost podobn.. le mal novej?e lu?i.. notranjost in sprednji del.. pa je ?el naprej.. in z tem stran od prvotne ideje.. je pa lep.. sam mel ga pa nebi:)

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Napisano

Ej, ?e me je enkrat pavle pr?u iskat domov, pa me pol sosed vpra?a, ?e je on od Bav?arja kolega, pa vpra?am zakaj, pa on men ja k ma tak avto, more ?e nekje dnar dobit :glare:

Podpis.png

• 2 meseca kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Pod Triglavom preživi okoli 100 dni na leto | 24ur.com WWW.24UR.COM Si predstavljate, da se zbudite s pogledom na vrhove gora in, če imate srečo, vidite vse do morja? In tako naprej vsak dan? Jeseničan Alojz...  
    • Žena sedi na dveh stolčkih. Mogoče bi za ljubi mir vseh, raje poiskusila malo samsko življenje 😉
    • S seksom je tako kot z denarjem: - kdor ga ima, je tiho in troši - kdor ga nima, si ga izposoja drugje
    • Ma se ne bi v celoti strinjal. Saj začetek bi še bil, ampak nadaljevanje... Bolj bi šlo v smislu, da bi sestra želela proč od pijanega moža, pa bi pijani mož delal zgago in jo ne bi pustil pri miru in ne bi sprejel, da bi njegova žena rada odšla. In bi mu še njegovi pivski bratci pomagali, mu prodajali nože in držali štango, da je pravilno, da vztraja, da mora njegova žena ostati z njim, čeprav jo kdaj pretepe, pa zaklene v hladilnik, da se malo ohladi, pa ... ... ...    A ima njegova žena pravico, da odide od njega?
    • Na koncu pa za finiš še 500€ kazni za vsako smet, ki jo odvržeš, tudi ogorek in bo vse lepo čisto kot je na Kajmanskih....  Tam ene smetke ne najdeš tudi če jo iščeš razen v košu za smeti...  Vem, da ni mogoče, ker vlada takoj pade ampak bi delovalo.... 😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.