komar Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Pa so res malo tr?e (kot je strokovno ?e KAAlman ugotovil)... Pri meni je razlika ?e ve?ja : iz 195/65 15 na 215/45 17 Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Lepo si ga spucal! A felne ma? ?e pa stare ali so ?e nove,pa tak podobne starim?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 22. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Lepo si ga spucal! A felne ma? ?e pa stare ali so ?e nove,pa tak podobne starim?? NOVE - namerno podobne starim!!! Pa vedno je tako spucana... Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 NOVE - namerno podobne starim!!! Pa vedno je tako spucana... Aha,samo ne vem zakaj pol nove,?e so ble stare skoraj iste??? Avto pa lahko ma? vedno tak spucan,ko ga ma? ve?inoma v gara?i.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 to mi deli , hudo dobro zgleda, Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
komar Napisano 22. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Aha,samo ne vem zakaj pol nove,?e so ble stare skoraj iste??? Avto pa lahko ma? vedno tak spucan,ko ga ma? ve?inoma v gara?i.... Ejjj, neman gara?e!!!! Aftek je vedno pod milim nebom - bogiiiii Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Ejjj, neman gara?e!!!! Aftek je vedno pod milim nebom - bogiiiii No,pol pa je na istem kot moja Mazdica! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 22. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2006 No,pol pa je na istem kot moja Mazdica! Ne ni - moj je na Taboru Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Pa smo spet tam,ko ni muh..... David bi ?e prilepo njegov zna?ilni znak,KAALman bi ?e 2x lepo napisal,da se umirimo(a),eni bi pa kr lockali! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Mazda323 Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 @Komar, suuper lepo pa?ejo te felne gor, za moj okus ?e bolj kot prej?ne!! Jaz vidim razliko med temi in prej?nimi in te so super, samo ve? kaj , prooooosim spusti aftek, druga?e pa rees ql Torej je bila sredinska lukna prava velikost? Strugajo sedaj te od zadaj v blatnikih? Distan?nike ?e ima? ali ne? Citiraj
komar Napisano 22. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Pa smo spet tam,ko ni muh..... David bi ?e prilepo njegov zna?ilni znak,KAALman bi ?e 2x lepo napisal,da se umirimo(a),eni bi pa kr lockali! O ?em ti to @Komar, suuper lepo pa?ejo te felne gor, za moj okus ?e bolj kot prej?ne!! Jaz vidim razliko med temi in prej?nimi in te so super, samo ve? kaj , prooooosim spusti aftek, druga?e pa rees ql Torej je bila sredinska lukna prava velikost? Strugajo sedaj te od zadaj v blatnikih? Distan?nike ?e ima? ali ne? Torej spustit ga ... hmmm ... ?e sedaj je kot skokica (45 gume)...distan?nikov ve? ni, ker so imele prej?nje felne ET55, nove pa imajo ET38-bolj ven ne gre!Neee, ni? ne strugajo zadaj - lucky me! Citiraj Papa, Tomi
blindek Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 lepo zgleda...malo spusti pa bo ?e lep?e Citiraj
poky Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 O ?em ti to He he,se te ne rabim spominjat?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 22. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2006 dobro je... Tudi tvoje ni slabo Citiraj Papa, Tomi
dravni Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Lepe feltne ni kaj, ?e jih bo? prodajal ma? ?e tle kupca Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
komar Napisano 22. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Lepe feltne ni kaj, ?e jih bo? prodajal ma? ?e tle kupca So bile prej?nje skoraj enake (poglej predstavitev ?lanov), pa ni bilo zanimanja !? :ne vem: Sedaj jih ni ve? - ?le papa Citiraj Papa, Tomi
dravni Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Ma si rekel, da so ble druga?ne, da si moral podlagat?? Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
komar Napisano 22. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Ma si rekel, da so ble druga?ne, da si moral podlagat?? Bistvene razlike: Stare ET55, ?irina 7 cole; nove ET38, ?irina 7,5 cole Citiraj Papa, Tomi
dravni Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Bistvene razlike: Stare ET55, ?irina 7 cole; nove ET38, ?irina 7,5 cole Kje si tanove nabavil? Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
komar Napisano 22. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Kje si tanove nabavil? Alessio slovenija, d.o.o. !!! Citiraj Papa, Tomi
dravni Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Alessio slovenija, d.o.o. !!! Kolk po kosu ?e ni skrivnost? Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
komar Napisano 22. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Kolk po kosu ?e ni skrivnost? JE-sorry! Citiraj Papa, Tomi
dravni Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 JE-sorry! Ufa pol si lahko predstavljam da so bile zelo drage Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
poky Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Komar,zaj bo? mogo ?e sliko v avatarju naret z novimi felnami! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.