komar Napisano 22. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Komar,zaj bo? mogo ?e sliko v avatarju naret z novimi felnami! Premajhna-se sploh ne bi opazlo Citiraj Papa, Tomi
Guest BrainY Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 uuu tomi res hudo zgleda... vsaj distan?nikov ne potrebuje? ampak mogo?e bi blo res ql da bi ga spustil.. ampak pol se more? zavedat trdote in ostalih ovir na cesti da nebo? odtisov podvozja delal po cesti upam da bo moj v soboto fertik Lp Citiraj
komar Napisano 22. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2006 uuu tomi res hudo zgleda... vsaj distan?nikov ne potrebuje? ampak mogo?e bi blo res ql da bi ga spustil.. ampak pol se more? zavedat trdote in ostalih ovir na cestida nebo? odtisov podvozja delal po cesti upam da bo moj v soboto fertik Lp Saj bo? kaj pokazal - al pa ne!? Citiraj Papa, Tomi
ReDevil Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 Jaz sem pa ?e popolnoma pripravljen na naslednjo zimo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Guest BrainY Napisano 22. marec, 2006 Prijavi Napisano 22. marec, 2006 seveda samo morem ?imprej pol optiko naret.. ju3 pa po?ljem vlogo za homolomo v Lj srry za offtopic ampak ali pozna kdo koga ki dela tatooje (za avto) en sem na netu videl da je z Menge?a pa bi ko bi ?el na homo. kar ?e po tatoo klical sem le?nika in je rekel da to lahko naredi skoraj vsak ki dela reklamne table in napise... lp Citiraj
komar Napisano 23. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2006 seveda samo morem ?imprej pol optiko naret..ju3 pa po?ljem vlogo za homolomo v Lj srry za offtopic ampak ali pozna kdo koga ki dela tatooje (za avto)en sem na netu videl da je z Menge?a pa bi ko bi ?el na homo. kar ?e po tatoo klical sem le?nika in je rekel da to lahko naredi skoraj vsak ki dela reklamne table in napise... lp Poznam! Pokli?i, ali pa PM! Citiraj Papa, Tomi
Marko_mx-3 Napisano 23. marec, 2006 Prijavi Napisano 23. marec, 2006 Za tatooje imam tudi jaz enega, ki bi ti malo ceneje naredil kot v meng?u, je pa v Dom?alah Citiraj
Sishi Napisano 23. marec, 2006 Prijavi Napisano 23. marec, 2006 Kar je dobro nej slabo Jaz bom tud dal kmal letne lite gor. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
vuk Napisano 23. marec, 2006 Prijavi Napisano 23. marec, 2006 komar?ina - pa to ti zgleda kot traktor Meni so prej?nje feltne ?e vedno bolj v?e?, so pa te bolj ven in avto zgleda bolj mi?i?asto.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
komar Napisano 23. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2006 komar?ina - pa to ti zgleda kot traktor Meni so prej?nje feltne ?e vedno bolj v?e?, so pa te bolj ven in avto zgleda bolj mi?i?asto.... Petra se strinja s tabo - prepozno - stare so ?le byby Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 23. marec, 2006 Prijavi Napisano 23. marec, 2006 Petra se strinja s tabo - prepozno - stare so ?le byby Daj spusti ga pa bo vse ok.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 23. marec, 2006 Prijavi Napisano 23. marec, 2006 Tomson se podpi?em pod to.... Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 23. marec, 2006 Prijavi Napisano 23. marec, 2006 jaz bom dal oceno v nedeljo ko bom videl to v zivo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 23. marec, 2006 Prijavi Napisano 23. marec, 2006 jaz bom dal oceno v nedeljo ko bom videl to v zivo Ah labson...ti ne more? racionalno razmi?ljat ker bo hrana v igri..... Sedi ?US! Citiraj Feel free....
komar Napisano 23. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2006 Daj spusti ga pa bo vse ok.... Kaj pa moja hrbtenica...pa ritka...bo pretrdo!? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
vuk Napisano 23. marec, 2006 Prijavi Napisano 23. marec, 2006 Kaj pa moja hrbtenica...pa ritka...bo pretrdo!? :ne vem: Saj si se ?e pred ?asom hvalil,da nisi star oz. se ne po?uti? starega.... Mislim,da ne bo neke panike,pa ?e avto bo lep?e zgledal. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
LabiGT Napisano 23. marec, 2006 Prijavi Napisano 23. marec, 2006 sej z eibachi jaz se ne spomnem da bi bil avto manj udoben...bolj obcutljiv na slabe ceste pa Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOBI Napisano 23. marec, 2006 Prijavi Napisano 23. marec, 2006 lepo,lepo,moje nove 15 pa na avti zgledajo takole Citiraj MAZDA POWER
Joe Napisano 23. marec, 2006 Prijavi Napisano 23. marec, 2006 Nice..... Dobre su felgice....jos samo spustanje 30mm i jos ce bolje izgledati Citiraj Joe's Virtual Tuning Gallery
Guest BrainY Napisano 23. marec, 2006 Prijavi Napisano 23. marec, 2006 mislim da je ?e spu??ena - ali se motim... lepe felnice (lahko bi dal gor slikico celega avteka, bi se lep?e vidlo) Lp Citiraj
poky Napisano 23. marec, 2006 Prijavi Napisano 23. marec, 2006 @komar Ti samo spusti avtek,se si reko da si ?e mlad,pa pol tvoji hrbtenici to ne bo ?kodlo... Pa Labi ti je reko,da se njemu z Eibachi sploh ne pozna na trdoti! @Mazda323f Lepo zgleda na avteku,pa kot so ?e rekli,slikaj celega,da vidimo to kot celoto kak zgleda! BTW:jaz bom pa v soboto montiral letne gume pa felne gor.... komaj ?akam..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 23. marec, 2006 Prijavi Napisano 23. marec, 2006 Nice..... Dobre su felgice....jos samo spustanje 30mm i jos ce bolje izgledati kam se ga ne spustim,saj je ze.poglej kako nespusceno(terenec),bo se ze kaka slikca Citiraj MAZDA POWER
pagat Napisano 24. marec, 2006 Prijavi Napisano 24. marec, 2006 Nice, je stroj, ni kaj. Vedno ko gledam kaj vse se da nardit iz 6ke sem spet in znova navdu?en nad obliko avta. Carski je! Citiraj
komar Napisano 24. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 24. marec, 2006 Nice, je stroj, ni kaj. Vedno ko gledam kaj vse se da nardit iz 6ke sem spet in znova navdu?en nad obliko avta. Carski je! ?e vedno ?akam (in verjetno bom ?e par tednov) ene dodatke iz Hong-Kong-a pa da vidimo!!! Citiraj Papa, Tomi
apcih Napisano 24. marec, 2006 Prijavi Napisano 24. marec, 2006 no pa ?e moj avtek- sicer mal modificiran (foto?op) pa ni z leto?nje sezone-ta slika ?e pride Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.