Guest BrainY Napisano 25. marec, 2006 Prijavi Napisano 25. marec, 2006 me?ani ob?utki... mogo?e malo sme?no zgleda.. newem :ne vem: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 25. marec, 2006 Prijavi Napisano 25. marec, 2006 A ni tole Harley-Davidson z mazda znakci in V motorjem Citiraj
Hrdzo Napisano 25. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2006 2 Marko - nije harley.....yamaha neka...bar mislim!! Bas se ne kuzim previse u motore!! Ali fora izgleda! Citiraj
poky Napisano 25. marec, 2006 Prijavi Napisano 25. marec, 2006 He he,dobra finta! Sn ?e res pomislo,da so za?eli motore izdelovat! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
vuk Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 drek pumpa ....pa ?eprav Mazda pi?e gor,kar pa je itak photoshop. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
blindek Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 ker sem tudi sam motorist sem prvo mislil ali ko sem videl slike...torej da se neboste preve? obremenjevali...to je Kawasaki VN1600 Classic Tourer http://www.motosvet.com/katalog/moto_show.php?cid=2_256 Citiraj
Violet Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 kaj pa je to, a so samo mazdini znakci... mazda je delala motorje v 50-ih letih.... tole pa prvi? vidim .... zna?ilno je, da so japonske firme z, ki izdelujejo samo motorje: Yamaha, Kawasaki , ki izdelujejo avtomobile in motorje: Suzuki in Honda , ki izdelujejo samo avtomobile: Toyota in Mazda, Subaru. Daihatsu in mislim, da konec, ali je ?e kaj, kaj pravite.... Citiraj
vuk Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 ker sem tudi sam motorist sem prvo mislil ali ko sem videl slike...torej da se neboste preve? obremenjevali...to je Kawasaki VN1600 Classic Tourer http://www.motosvet.com/katalog/moto_show.php?cid=2_256 Kaj vozi??? Nisem pa pogruntal,da je Kwak.@Violet - upam,da ve?,da Kawasaki ne dela samo motociklov-Klik,klikni na Products...Pri avtomobilih si pozabla Nissan, Lexus(itak spada pod Toyoto)lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
blindek Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 saj nobena firma ni fiksna samo pri eni stvari...kot npr hyundai ma najve?jo firmo za izdelavo najve?jih ladj na svetu...tiste transportere velike @vuk cbr Citiraj
Violet Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 saj nobena firma ni fiksna samo pri eni stvari...kot npr hyundai ma najve?jo firmo za izdelavo najve?jih ladj na svetu...tiste transportere velike @vuk cbr trenutno se pogovarjamo o japonskih tovarnah... Citiraj
vuk Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 saj nobena firma ni fiksna samo pri eni stvari...kot npr hyundai ma najve?jo firmo za izdelavo najve?jih ladj na svetu...tiste transportere velike @vuk cbr f,s,rr - 600,1000?? Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
vuk Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 slika ti naj vse pove... xx-ka...to pa so konji?ki. Barva je pa To pa jaz vozim: Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
blindek Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 lepo lepo.... gremo podpise zbirat in poslat na mazdo naj za?nejo delat tudi motorje...seveda pa naj ne popustijo pri avtomobilih Citiraj
Mazda323 Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 @Vuk, to je ta nova sprednja ?ipa? Dobro zgleda Citiraj
David Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 Vukson...pa ne da si ?e to toniral.... Citiraj Feel free....
vuk Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 @Mazda323 - jap, to je nova ?ipa,ki pa se na ?alost ni izkazala v tej smeri,ko sem jaz upal,tako,da sem jo spet zmontiral dol. Preve? turbulence se ustvari & mi bobni v ?eladi. @David - ni tonirana,temve? sem ?e kupil tak?no temno. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 VukBlackMoovingMotorbike.press Citiraj Feel free....
vuk Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 VukBlackMoovingMotorbike.press He,he...ni samo motor ?rn. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
poky Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 He,he...ni samo motor ?rn. Ja avto vem da ni,torej naslednji avtek mogo?e.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
vuk Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 Ja avto vem da ni,torej naslednji avtek mogo?e.... ?e bo '?ena' dala soglasje bo verjetno ?rn....Sem pa drga? ciljal na moto opremo....to pa tak ve?. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
LabiGT Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 crni avti so najlepsi..taka lepa srpska beseda je : otmena vuk = dark intruder Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
vuk Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 crni avti so najlepsi..taka lepa srpska beseda je : otmena vuk = dark intruder Ja spet odvisno od avta do avta...drga? se pa meni ?rna barva zelo dopade...?rn avto+temne ?ipe+temna plati??a.... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 30. marec, 2006 Prijavi Napisano 30. marec, 2006 Ja spet odvisno od avta do avta...drga? se pa meni ?rna barva zelo dopade...?rn avto+temne ?ipe+temna plati??a.... u got the right combination..... i like it.... ghost rider wannabe... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.