David Napisano 25. marec, 2006 Prijavi Napisano 25. marec, 2006 Torej ...kot obljubljeno ?e moje slike pravkar opranega afteka z "normalnimi" gumami..... UGANKA: Katera sprememba ali modifikacija je na avtu od moje zadnje slikovne objave? Kdor ugane mu ?astim LP daVid Citiraj Feel free....
poky Napisano 25. marec, 2006 Prijavi Napisano 25. marec, 2006 Rde?i ventil?ki?? EDIT:niso,sn vido,da si jih ?e prej mel... A ma? novo di?avo,nove brisalce?? BTW,lepo si jo spral! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Mary Napisano 25. marec, 2006 Prijavi Napisano 25. marec, 2006 Ku?a ti je verjetno gumo polulal. Citiraj
David Napisano 25. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2006 Na-aaaa-------- wrong answer...... In mary...Eros ni n? polulal....samo di?i mu ?istilo od gum.... Poky....sem tebe vidu pa sem se mogu potrudit... Aja Rde?i ventil?ki so ker je plin noter..... BUUM!!! Citiraj Feel free....
poky Napisano 25. marec, 2006 Prijavi Napisano 25. marec, 2006 A pa se vidi na slikah ta sprememba?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 25. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2006 Jap....se vidi..... ) Mali hint.... sprememba je ve?ja od ventil?a in man?a od cele gume..... Citiraj Feel free....
poky Napisano 25. marec, 2006 Prijavi Napisano 25. marec, 2006 Daj ?e mali hint....na keri sliki se najlep?e vidi?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 25. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2006 Ok...na 1. 2. 3. pa tudi na 4. sliki..... Citiraj Feel free....
poky Napisano 25. marec, 2006 Prijavi Napisano 25. marec, 2006 A ma? drugo anteno?? ?e ne pa ni?,morem it na ?iht,bom ?e ju3 probal sre?o,?e ne bo ?e keri trofo oz.opazo.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 25. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2006 na-aaaa antena ista.... No premisli... PAPA daVid Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 25. marec, 2006 Prijavi Napisano 25. marec, 2006 nisi vec ceh (za tiste ki ne stekajo: zavesice) a sem zmagu??? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 25. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2006 nisi vec ceh (za tiste ki ne stekajo: zavesice)a sem zmagu??? ?ESTITAAM!!!! P si dobil....naslednji teden te povabim..... Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 25. marec, 2006 Prijavi Napisano 25. marec, 2006 ?ESTITAAM!!!! P si dobil....naslednji teden te povabim..... a si ti zdaj v LJ al kako? ce ja, poklici SOS a si ti zdaj v LJ al kako? ce ja, poklici SOS aja se to: a prides z mano jutr v MB? bom srecal bando tam pa torte tudi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 25. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2006 Jap od pon do petka sem v LJ....ej jutri pa ne bom pri?u.... drugi plani v igri... LAbi lahko pa en drugi dan skupej spet odletiva gor... itak toti maribor?ani so sami privatniki...so vedno fraj... Citiraj Feel free....
komar Napisano 26. marec, 2006 Prijavi Napisano 26. marec, 2006 Katera sprememba ali modifikacija je na avtu od moje zadnje slikovne objave? Kdor ugane mu ?astim LP daVid Mislim, da si eno spremembo ?e sam spregledal - okvir?ek tablice spredaj je drugi!!!Za to si zaslu?im vsaj en vez P.S.: Pa narobe si obrnil okvir?ek ! Citiraj Papa, Tomi
KAALman Napisano 26. marec, 2006 Prijavi Napisano 26. marec, 2006 ej.. kwa pa je to za en avto ? zgleeda lepo Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 26. marec, 2006 Prijavi Napisano 26. marec, 2006 Samo res dej obrni okvir?ek ker grdo zgleda Citiraj
poky Napisano 26. marec, 2006 Prijavi Napisano 26. marec, 2006 Madonca,pa sploh nisem opazo..... Okvir pa le obrni,ker druga?e bo? spet ?EH! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 26. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 26. marec, 2006 Ojoj...sploh nisem opazil da je narobe... Tomi dobi? LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 26. marec, 2006 Prijavi Napisano 26. marec, 2006 Tomi dobi? LP daVid David pridem ta teden v LJ, tak, da bom pobral davek!!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 26. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 26. marec, 2006 DEAL!!! Do ?etrtka sem zaseden od 7-15 al pa 16 ure....tako da ?e se da pridi pol...pa te povabim h meni domov na eno dobro kavico..... Bo? ?e mojo ka?o lahko spoznal... Citiraj Feel free....
komar Napisano 26. marec, 2006 Prijavi Napisano 26. marec, 2006 Huh, ta bo te?ka - enkrat do srede in dopoldan bo ... :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 26. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 26. marec, 2006 Hm....ej ti kar pokli?i....will se what we can do..... Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 26. marec, 2006 Prijavi Napisano 26. marec, 2006 ja bomo trio fantastikus v LJ david lahko ti pridem pomagat (sarmirat sodelavke, pa te bojo spustile na pavzo) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 26. marec, 2006 Avtor Prijavi Napisano 26. marec, 2006 Labi no problemos....sam nisi kadilc...takih ne spustijo noter... Kakorkoli....mi2 moreva ?e na it ta teden.... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.